- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Çok mu canım yoksa leke gibi mi? Biz bu kanamalarla geçireceğiz hamileliği heralde. İnşallah hemen geçer kuzumben yine kanamaya basladiminsallah bisey olmaz
avuc ici kadar gelmis, hala geliyor. simdi proluton vurdurmaya gidiyorum sabah da doktora. sagsalim dogurcaz diye psikoloji kalmayacakÇok mu canım yoksa leke gibi mi? Biz bu kanamalarla geçireceğiz hamileliği heralde. İnşallah hemen geçer kuzum
İyi yapmışsın canım proluton şifa olsun inşallah bir an önce geçsinavuc ici kadar gelmis, hala geliyor. simdi proluton vurdurmaya gidiyorum sabah da doktora. sagsalim dogurcaz diye psikoloji kalmayacak
sagol canim bu arada paylasmak iyi geliyor
Çok geçmiş olsun. Proluton kesecektir eminim. İyi haberlerini bekliyorumavuc ici kadar gelmis, hala geliyor. simdi proluton vurdurmaya gidiyorum sabah da doktora. sagsalim dogurcaz diye psikoloji kalmayacak
sagol canim bu arada paylasmak iyi geliyor
Geçmiş olsun kuzum bebişler iyi olsun da çok şükürsagolun kizlar sabah doktora gittim bebekler iyi ama kan nerden geliyor belirsiz. hala açık renk kirmizi. kullanılabilecek tüm ilaclari da kullaniyorum zaten. sadece yaticam dua edicem.
Aynen yat dinlen benim de pazar günü oldu kahverengi leke şeklinde. Dr sıkıntı yok dedi kontroller yapıldı kanama alanı vs yokmuş. Duşta uzun kaldım ondan mı dedim olabilir sıcak su gevşetebilir kasları dediler. Eğer duşu uzun tutuyorsan yapma, ayakta ve 10 dk geçmesin ayrıca suyu da ılık ayarla ben kombiden 37-38 yapıyorum kapı açık duş alıyorum sıcak olmasın diye, bi kere uzadı hemen lekelendim. Bir de haftada bi duş alıyorum hep evdeyim diye. Zaten iş yapmıyorum, terlemiyorum bile bi de şanslıyım kokmam sen de sık duş alıyorsan zamanını biraz uzatsagolun kizlar sabah doktora gittim bebekler iyi ama kan nerden geliyor belirsiz. hala açık renk kirmizi. kullanılabilecek tüm ilaclari da kullaniyorum zaten. sadece yaticam dua edicem.
duşta ayakta kalamadigim icin ben de oturarak alıyorum aynen ılık suyla. sagol soyledigin icin canım. 17. haftalarda dahi lekelenme olabiliyor demekAynen yat dinlen benim de pazar günü oldu kahverengi leke şeklinde. Dr sıkıntı yok dedi kontroller yapıldı kanama alanı vs yokmuş. Duşta uzun kaldım ondan mı dedim olabilir sıcak su gevşetebilir kasları dediler. Eğer duşu uzun tutuyorsan yapma, ayakta ve 10 dk geçmesin ayrıca suyu da ılık ayarla ben kombiden 37-38 yapıyorum kapı açık duş alıyorum sıcak olmasın diye, bi kere uzadı hemen lekelendim. Bir de haftada bi duş alıyorum hep evdeyim diye. Zaten iş yapmıyorum, terlemiyorum bile bi de şanslıyım kokmam sen de sık duş alıyorsan zamanını biraz uzat
Ben de ilk defa oturarak böyle keselene keselene duş aldımduşta ayakta kalamadigim icin ben de oturarak alıyorum aynen ılık suyla. sagol soyledigin icin canım. 17. haftalarda dahi lekelenme olabiliyor demekaslinda lekelenme olsa endiselenmeyecektim ama kırmızı kan cok korkutuyor
Ben de bugün geldim bekliyorum şu an biri erkek ama diğerini bilmiyoruz halaYok henüz belli değil son gidişimde 13. Haftaydı net göremeyince söylemedi. Salı günü randevu var sanırım öğreniriz artıkDüşünmekten her gece rüyalardayım
Ben de bugün geldim bekliyorum şu an biri erkek ama diğerini bilmiyoruz hala1 saate onu da öğrenmiş olcammm
Kanama sebebini bile bilmiyor doktorlar Allahdan hayirlisi… korkma canim bir kac gun once bana moral veriyordun normal kanamalar diyeduşta ayakta kalamadigim icin ben de oturarak alıyorum aynen ılık suyla. sagol soyledigin icin canım. 17. haftalarda dahi lekelenme olabiliyor demekaslinda lekelenme olsa endiselenmeyecektim ama kırmızı kan cok korkutuyor
Yat dinlen. Sonrası için de 15 dk bir şey yapıyorsan 10 dk dinlen. Ani hareket hiç yapma ayakta durma. Çok geçmiş olsunsagolun kizlar sabah doktora gittim bebekler iyi ama kan nerden geliyor belirsiz. hala açık renk kirmizi. kullanılabilecek tüm ilaclari da kullaniyorum zaten. sadece yaticam dua edicem.
Ay ben de kuzum yaKızlar ben kontrol sonrası 3 4 günden itibaren öldüler mi duruyorlar mı birine birşey olduysa gelişimi durduysa gibi endişeleri bir dahaki kontrole kadar her gün yaşıyorum. Bir türlü kurtulamıyorum. Psikolojim bozuldu iyice
Ben hala aynı durumdayımKızlar ben kontrol sonrası 3 4 günden itibaren öldüler mi duruyorlar mı birine birşey olduysa gelişimi durduysa gibi endişeleri bir dahaki kontrole kadar her gün yaşıyorum. Bir türlü kurtulamıyorum. Psikolojim bozuldu iyice
Evet canım ya ben de gün sayıyorum sürekli bir sonraki randevuyaBen hala aynı durumdayımAklıma kötü getirmek istemiyorum ama engel olamıyor insan. Herkes hamileliğin tadını çıkar diyor ama nerdeeee.
Aynı şeyi bnde yasıyorum cuma kontrolum var günler geçmek bilmiyor çok korkuyorum sürekli göğüslerme bakıyorum şişliği gitmiş gibi geliyo Kasiklarimda ağrı oluyodu oda yok şuan çok korkuyorumKızlar ben kontrol sonrası 3 4 günden itibaren öldüler mi duruyorlar mı birine birşey olduysa gelişimi durduysa gibi endişeleri bir dahaki kontrole kadar her gün yaşıyorum. Bir türlü kurtulamıyorum. Psikolojim bozuldu iyice
Dün kontrolüm vardı bugün 18+0 ım doktor 15 güne kadar hissedersin dedi bende merakla bekliyorumEvet canım ya ben de gün sayıyorum sürekli bir sonraki randevuyaSenin olmuş baya ama hissetmiyor musun hala ne zaman hissediliyor bu bebeler