2022 ikiz annesi olacaklar

Bu arada kanama olan arkadaşlarım bende 6+4 de çok yoğun parçalı kanama yaşadım. Kanamadan önce 1 ay her gün neredeyse rüyalarımda gördüm ve sonunda kabuslarımı yaşadım. Çok zorlu bir süreç ama sakin kalabilmek çok önemli ve okuduğum kadarıyla bunu yaşamayan da çok az kişi var özellikle tüp bebekse.Doktorumun yüz ifadesini görmenizi isterdim o kadar rahat ve doğal karşıladı ki süreci bir şey olmazzz rahat ol dedi ve benim 3 ayrı bölgede kanama alanım vardı bunu söylediğinde. 3 hafta kadar kahverengi lekelenmem sürdü. Kahverengiyse hiç önemsemiyorlar. Ben olabildiğince olumlu düşünerek ve dinlenerek atlattım bu süreci çok şükür. Darısı umutla bekleyen herkese inşallah

Bn 8+4 yaşadım parçalı yoğun kanama 12+4 oldum hala kahve lekelenmelerim devam ediyo

Bn 8+4 yaşadım parçalı yoğun kanama 12+4 oldum hala kahve lekelenmelerim devam ediyo
Canım çok geçmiş olsun. Kahverengi de olsa insan kafaya takıyor hatta kendi doktorumun rahatlığına sinir olup kaç doktor gezdim o zaman hepsi önemseme olabilir dedi. Mevlam bir daha aktif kanama yaşatmasın inşallah

Benim doktorum da çok rahat birşey olmaz dedi bir sürü doktor gezdim ama coraspini bıraktım o da yapıyormuş bütün transferler sonrası herkese aynı reçeteyi verip yolladılar benim coraspini kullanmamı gerektiren bir durumum yokmuş. Zaten oksapar kullanıyorum. Kanamam yok çokşükür bir daha olmadı

Ben hiç oksopar kullanmadım coraspirini de 6+2 de kesmişti. Anlamıyorum neye göre değişiyor.

bugün randevum vardi çok şükür 9 haftalik olmuslar 3er cm. bi daha 12+0da gormek istiyo dr. ense kalinligina burnuna bakicam dedi yani genetik testlerden hic bahsetmedi yapmicaz sanirim
Bende ense kalınlığında bir sıkıntı görmeyince sordu bir sıkıntı olsa aldıracak mısın diye hayır deyince o zaman hiç o testlere para harcama dedi
sağolsun. İçini ferah tut bence o konuları çok düşünme

o konuyu pek düşünmüyorum başka şikayetlerim var açıkçası insallah ben sağlıklı taşıyabilirim bu bebeleri. bisey olursa hep kendini suclayacagim sanirim. daha ilk haftalardan tiroidim coştu, idrarda şeker çıktı, cok ciddi çarpıntım var fenalasiyorum sürekli. daha suncacik canlari büyüdüklerinde ne olacak acaba

Canım kendini niye suçlayacaksın bilerek zarar verecek halin yok ki. İnşallah bundan sonrası için her şey yolunda gitsin

Ben hiç oksopar kullanmadım coraspirini de 6+2 de kesmişti. Anlamıyorum neye göre değişiyor.
Hicbir tahlil olmaksızın bunu yapıyorlar benim oluk oluk burnum kanadı coraspinden doktor hala net bişekilde bırak demedi. Oksapar pıhtı atmasın diye ben de bilmiyorum çok sıkıldım artık

Hicbir tahlil olmaksızın bunu yapıyorlar benim oluk oluk burnum kanadı coraspinden doktor hala net bişekilde bırak demedi. Oksapar pıhtı atmasın diye ben de bilmiyorum çok sıkıldım artık
Transfer öncesi her gidişimde tahlil yaptılar transferden sonra hiç yapılmadı. Özellikle sordum hocam hiç tahlil almadınız gerek yok mu diye öncesinde değerlendirdik şimdi gerek yok dedi. Takıldıkça stres oluyor insan vardır bi bildikleri deyip geçiyorum ben artık. Her gün her gün zor gerçekten Allah yardımcın olsun

Genellikle ilk gebeliklerde onlemsiz ilerliyorlar, kaybın varsa baslatiyorlar ama senin ilk gebeliğin mi canım? Ben kızımda doğumdan 3 hafta sonrasına kadar kullanmak zorunda kaldım iğneyi. Şu an da kullanıyorum ama tiksindim

Aynen canım ilk gebelik benim. Bende öyle tahmin ediyordum demek ki doğru ne diyeyim Mevlam korusun inşallah. Valla dört günde bir proluton vurduruyordum o bile çok zorlamıştı beni. Allah sabır versin sizlere inşallah sonu güzel olsun

Ay bana da proluton depot 2 haftadır başlandı fitilin yanisira. Sen sadece fitille mi devam ediyorsun?

Ay bana da proluton depot 2 haftadır başlandı fitilin yanisira. Sen sadece fitille mi devam ediyorsun?
14. Haftada iğneyi de fitili de kes dedi ama elimde iğne vardı 16. Haftaya kadar vurdurdum ben. Bi anda kesince psikolojik olarak rahat edemeyecektim. Şu an kullandığım hiç bir şey yok içimde bi korku. Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…