2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar 11 haftalik hamileyim az az kan gelmeye basladi suan acilde bekliyorum dua edin ikizlere bsy olmasinnn 😔😔😔
Çok geçmiş olsun. Panik yapmamak elde değil ama bunu yaşamayan o kadar az insan var ki. Bende yarım saatte bir pet dolmuştu çok şükür geçti gitti. Mevlam sana bağışlasın inşallah

Genellikle ilk gebeliklerde onlemsiz ilerliyorlar, kaybın varsa baslatiyorlar ama senin ilk gebeliğin mi canım? Ben kızımda doğumdan 3 hafta sonrasına kadar kullanmak zorunda kaldım iğneyi. Şu an da kullanıyorum ama tiksindim😢
ilk gebeliklere önem verilmemesi ne kadar acı... basit bir kayıp değil ki

14. Haftada iğneyi de fitili de kes dedi ama elimde iğne vardı 16. Haftaya kadar vurdurdum ben. Bi anda kesince psikolojik olarak rahat edemeyecektim. Şu an kullandığım hiç bir şey yok içimde bi korku. Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek
prolutonu 12de kestirecek bana ama progestani sanirim doğuma kadar kullandircak 🙄 kanıtlanmış geniş capli bir çalışma olmasa da faydası oldugunu düşünüyorum dedi.
kontroller ayda bir mi?

14. Haftada iğneyi de fitili de kes dedi ama elimde iğne vardı 16. Haftaya kadar vurdurdum ben. Bi anda kesince psikolojik olarak rahat edemeyecektim. Şu an kullandığım hiç bir şey yok içimde bi korku. Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek
Ya ıkizlerde gebelik anneyi cidden telaslandiriyor. Ben de her gidişimde rahim ağzı uzunluğu soruyorum bir gün beni boğacak doktor 😁

Çok geçmiş olsun. Panik yapmamak elde değil ama bunu yaşamayan o kadar az insan var ki. Bende yarım saatte bir pet dolmuştu çok şükür geçti gitti. Mevlam sana bağışlasın inşallah
Sagol canim ufak bi kan gördu doktorum dinlenmemi soyledi ikizlerde bi skinti yok cok sukur..

Coraspin kullaniyorum acaba omu yapiyor anlamadim tup bebek doktorum kesme devam et diyor kendi muayene doktorum o yapabilir kesmelisin diyor kafam allak bullak
Ben coraspini doktoruma tekrar tekrar sordum bırak demedi kanamam oldu 10. Haftada kanama harici burnumdan kan boşaldı peş peşe iki gün. Başka iki tane doktora gittim ikisi de coraspini bırakmamı söyledi. Coraspin aynı zamanda oksapar da kullanıyorum. Oksapar ı da bir hafta kes dediler ben onları dinledim.coraspini bıraktım kanamam tekrarlamadı hiç şuan 12. Haftadayım

Ben coraspini doktoruma tekrar tekrar sordum bırak demedi kanamam oldu 10. Haftada kanama harici burnumdan kan boşaldı peş peşe iki gün. Başka iki tane doktora gittim ikisi de coraspini bırakmamı söyledi. Coraspin aynı zamanda oksapar da kullanıyorum. Oksapar ı da bir hafta kes dediler ben onları dinledim.coraspini bıraktım kanamam tekrarlamadı hiç şuan 12. Haftadayım
Tup bebek doktorumda diyorki bir pet dolana kadar kan akiyorsa kes coraspini…

ben oyle oldukdan sonra zaten coraspin sizin olsun bsy oldukdan sonra kessem ne olacak… bir iki gun simdi bi kullanmicam ..

Peki bu ufak kanama alani nasil gecer igne kani yok ediyormu… bide niye olusuyorki kan alani agir bsy kaldirmiyorum ayakda oluyorum 3,4 saat ayakda geciyor gunum ..bunlardan öturumu

Peki bu ufak kanama alani nasil gecer igne kani yok ediyormu… bide niye olusuyorki kan alani agir bsy kaldirmiyorum ayakda oluyorum 3,4 saat ayakda geciyor gunum ..bunlardan öturumu
Canım ona şu sebep oldu denebilecek bir şey yok . Kanamadan 2 gün önce 300 km yol gittim çok canım sıkıldı sebebi yol oldu diye doktora özellikle sordum olacağı vardı oldu bunun için sebep arama dedi.

Tup bebek doktorumda diyorki bir pet dolana kadar kan akiyorsa kes coraspini…

ben oyle oldukdan sonra zaten coraspin sizin olsun bsy oldukdan sonra kessem ne olacak… bir iki gun simdi bi kullanmicam ..
Beni de mafettiler herkes başka birşey söyledi kendi kendime karar verecek duruma geldim bunu yapmaya psikoloji bozmaya hakları yok.

X