- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.181
Ay maşallah ikisine deYaa evet birisi uyıyuyordu, diğeri bildiğin uyuyanın kafasına doğru tekme atıyordu, takla atıyordu sankı içerde, ilk kez hareketli gördüm, cok degisık bı duyguydu,, yaramaz bu annesı diyor doktor dabebekler buyudukce yukarı cekılecekmıs, cok sukur rahım uzunlugu ıyı dedı, dusuk belirtisi yok dedı, rahatladık, tabı yıne kan uyusmazlıgı ıcın test verdık, o da Poztıf cıktı sukur. 12 gun dinlenicem işte
Evet canım saat 9 dan 3bucuga kadar ayaktaydım, tabı oturdum aralarda ama sonucta uzanamadım Hıc
E nabızdan bakabilirsin ona sanırım, sen nasılsın, toparlanabıldın miAy maşallah ikisine deiyi canım çok şükür dinlen diyor bebekler sana. Neyseki tatil de var. Benim karantina olduğu için bebekleri göremedim daha 19 unda randevum var ama o gün son günüm dışarı çıkabiliyor muyum acaba
cnm geçmiş olsun korona olmuşsun nasıl geçiriyorsun iyimisin inşallah birna önce atlatırsın benim arkadaşımda hamileken olmuştu maşallah bebişte anneside çok iyi şimdi moraliini yüksek tut canımAy maşallah ikisine deiyi canım çok şükür dinlen diyor bebekler sana. Neyseki tatil de var. Benim karantina olduğu için bebekleri göremedim daha 19 unda randevum var ama o gün son günüm dışarı çıkabiliyor muyum acaba
Ya bir iyi oluyorum bir kötüE nabızdan bakabilirsin ona sanırım, sen nasılsın, toparlanabıldın mi
tatilde dinlenirsin cnm bol bol uzan ikiz anneleri bu süreci yatarak uzanarak tamamlıyor sanırım bebişlerde çok şükür iyiyimiş annesiYaa evet birisi uyıyuyordu, diğeri bildiğin uyuyanın kafasına doğru tekme atıyordu, takla atıyordu sankı içerde, ilk kez hareketli gördüm, cok degisık bı duyguydu,, yaramaz bu annesı diyor doktor dabebekler buyudukce yukarı cekılecekmıs, cok sukur rahım uzunlugu ıyı dedı, dusuk belirtisi yok dedı, rahatladık, tabı yıne kan uyusmazlıgı ıcın test verdık, o da Poztıf cıktı sukur. 12 gun dinlenicem işte
Evet canım saat 9 dan 3bucuga kadar ayaktaydım, tabı oturdum aralarda ama sonucta uzanamadım Hıc
Sağol canım allah razı olsuncnm geçmiş olsun korona olmuşsun nasıl geçiriyorsun iyimisin inşallah birna önce atlatırsın benim arkadaşımda hamileken olmuştu maşallah bebişte anneside çok iyi şimdi moraliini yüksek tut canım
Çok geçmiş olsun canım bol bol kırmızı haşlamalı et ve içinde sarımsak olsun ve zararı yoksa sana akşama kadar mandalina ye kuzenim de aşırı öksürük vardı doktor demişti öksürdükçe bebek aşağıya iner allâh korusun tabi. Sen vitamin almaya bakYa bir iyi oluyorum bir kötüen çok baş ağrım oluyor bir de sabahları öksürük oluyor. Zaten bulantılardan doğru düzgün yiyip içemiyorum o da beni etkiliyor sanırım. Biraz daha geç toparlayacağım gibi duruyor
Kuzum inan ped den korkuyorum hani arttırır diye mecburen değişim yapıyorum zaten normalde kanatarak uzun sürede yıkıyorum ama dediğin gibi utuye de basliycam mecbur kalmadıkça ilac kullanmamaya özen gostercem bakalimGeçmiş olsun canım, günlük ped kullansan daha iyi değil mi 1-2 saate değiştirirsin mantara çözüm öncelik ilaç tabi ama sonrası çamaşırları 90© yıka ve ütüle bu çok önemli
Aynen 90 derece ve ütü çok önemli mantarda allah şifa versin inşallahKuzum inan ped den korkuyorum hani arttırır diye mecburen değişim yapıyorum zaten normalde kanatarak uzun sürede yıkıyorum ama dediğin gibi utuye de basliycam mecbur kalmadıkça ilac kullanmamaya özen gostercem bakalim
benim işim de ayakta yapılıyor maalesef 6. haftada kanama yasayinca bir daha gitmedim. 11. haftada kanama yasadigim gun de 20 dklik yürüyüş yapmıştım. bir daha tövbe dedim zaten o gunden beri ise gitmiyorum hiçbir sey bebeklerden kiymetli değilYaa evet birisi uyıyuyordu, diğeri bildiğin uyuyanın kafasına doğru tekme atıyordu, takla atıyordu sankı içerde, ilk kez hareketli gördüm, cok degisık bı duyguydu,, yaramaz bu annesı diyor doktor dabebekler buyudukce yukarı cekılecekmıs, cok sukur rahım uzunlugu ıyı dedı, dusuk belirtisi yok dedı, rahatladık, tabı yıne kan uyusmazlıgı ıcın test verdık, o da Poztıf cıktı sukur. 12 gun dinlenicem işte
benim doktorum günlük ped kullanma sürekli camasir değiştir dedi. ben de gunse 6-7 defa degistirmek zorunda kaliyorum ama enfeksiyondan degil fitil aşırı akinti yapıyorKuzum inan ped den korkuyorum hani arttırır diye mecburen değişim yapıyorum zaten normalde kanatarak uzun sürede yıkıyorum ama dediğin gibi utuye de basliycam mecbur kalmadıkça ilac kullanmamaya özen gostercem bakalim
Benım en buyuk sansım bulantımın olmaması, cok sukur iştahım cok iyi, beslenmeye dikkat edebilsen daha kısa sürede toparlanırdın, Rabbım senı ve bebislerini korusun ınsallah canım benımYa bir iyi oluyorum bir kötüen çok baş ağrım oluyor bir de sabahları öksürük oluyor. Zaten bulantılardan doğru düzgün yiyip içemiyorum o da beni etkiliyor sanırım. Biraz daha geç toparlayacağım gibi duruyor
Amin cnm çok saolAynen 90 derece ve ütü çok önemli mantarda allah şifa versin inşallah
Evet işte ben de camasor değiştiriyorum ama inşallah gecer yaabenim doktorum günlük ped kullanma sürekli camasir değiştir dedi. ben de gunse 6-7 defa degistirmek zorunda kaliyorum ama enfeksiyondan degil fitil aşırı akinti yapıyor
Oyle Kesınlıkle, ınsallah saglıcakla kucagımıza alırızbenim işim de ayakta yapılıyor maalesef 6. haftada kanama yasayinca bir daha gitmedim. 11. haftada kanama yasadigim gun de 20 dklik yürüyüş yapmıştım. bir daha tövbe dedim zaten o gunden beri ise gitmiyorum hiçbir sey bebeklerden kiymetli değil
Canım kaçıncı haftadasın ben de 13. Haftaya kadar devamlı kanama ve akıntı yaşadım enfeksiyon vardı ama çok şükür ikisi de geçtiKizlar gecen kanamam olmustu bahsetmiştim. Hastanede proluton depot vermislerdi durmuştu. Ama sonrasinda hafif kahverengi sarımsı kalanlar ara ara ara akıntıya geliyor. Tekrar bi hastaneye gitmeme gerek var mi bilemedim. Agrim falan da yok. Zaten gitsem doktor da olmayacak. Ne yapacağımı bilemedim. Sizin tecrübelerinden yararlanmak istedim.
Aynen senin gibiyim canım prilam en büyük aşkım bi gün unuttum su ve çorbayla beslendimKızlar beslenmeden epey bahsetmişsiniz.. Ben 12. Haftama girdim, midem hiç aralıksız bulanıyor. Çıkarmamak için hep başka şeyler düşünüyorum. Bir de prilam dr kullanıyorum. Serum almayayım diye sürekli kahvaltı ve karbonhidrat tüketiyorum. Doktorum sen 6 ay düzgün beslenmesen de bebek depolarını sömürür hiçbirşey olmaz dedi.
Ecopirin kullaniyorum canım daha önce kürtaj ve kimyasal yaşadığım için doktorum hemen verdi 12. Haftaya kadar kullanıcam sonrası kontrole göre değişecekKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı içinizde
Masallah cnm dogru cnm malesef oyle geciyor dogum yapnca insan biraz rahatliyor 36+3de dogum yaptm bn cnmBenim de çift yumurta ikizleri inşallah allah nasip ederseher süreci korkulu endişeli geçiyor, kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba? Kusura bakmayın çok soru sordum gibi merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?