- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.061
Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.
Daha önce olmuyordu şimdi baktım oluyor. Giysisiz çekilmişim en sonAz kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.
Oğluşlarda olabiliyormuş canım önemli bi şey değildir inşallah... senin normal ultrasonda ve ayrıntılıda cinsiyetler değişik çıktı mıAmin canım inşallahoğlumda çok az böbrek genişlemesi gördüler ayrıntılıda ama o doktorda kendi doktorumda çok önemli derecede olmadığını ama doğumdan sonra kontrol ettirmemizi söyledi. Kendiliğinden geçiyormuş yüzde doksanı dediler
O kadar üşengeç bir insanım ki canımmm bu zamana kadar aklıma gelmediben 12. haftadan sonra başladım yağlanmaya sizde bence artık başlasanız faydası olur.
Kuzumm aynı benimki de öyle hayatımda ilk kez bu kiloya çıktım kaç kilo aldın sennn... ama çok şirin değil mi yaaaaIki haftada gobekteki donusum 22 Ekim (16hafta) vs 8 Kasim (18hafta) :)
Yasak mıymış bilmiyordum canım ben de hep yedimkızlar yaa ben çok salaklık ettim mayonezin yasak olduğu hiç aklıma gelmedi birkaç kez mayonez yedim hazır olanlardan
Ben henuz hic kilo almadim, -1kg'dayim. Hepsi bebekKuzumm aynı benimki de öyle hayatımda ilk kez bu kiloya çıktım kaç kilo aldın sennn... ama çok şirin değil mi yaaaa
Maşallah canım ben 6 kilo almış bulunmaktayımBen henuz hic kilo almadim, -1kg'dayim. Hepsi bebek
Merhaba bisey merak ediyorum ikiz gebesiniz galiba ben yeniyim de burada benim şuan 6 haftalık ve Beta HCG 10230 çıktı sizin kaçtı acaba hani benim ikiz olma olasılığı var miYemin ediyorum bugun bebekler midemin biraz altindaydi şoke oldum, orada olmalarini hic beklemezdim.
Yasim 36, kilom 80, evdeki veledin ❤ yemegi, dersi vb. peşindeyim. Asagi egilirken karnimdan birseyler "hoop napiyorsun diyor. Camasiri eşim asiyor, evi robot supurge ve ben yalandan temizliyoruz. Bi ocak fırin silsem yatistayim. TSH normale geliyor ama taşigardik etkisi devam, nabzim 100-125 araliginda.
Tek gebelikte dunyayi kaldirirdim, şimdi ayni olmayacagini ve 37yi zor gorecegimi hissediyorum.
Ikiz beta degeri ile degil kese goruntusu ile teyit ediliyor. Benim bHcg regle 2 gun kala (4.hafta civari) 1700du, buradan hareket edersek degildir derim, ama her arkadasimiz farkli degerler ile ogrendi o yuzden USG sonucunuzu bekleyinMerhaba bisey merak ediyorum ikiz gebesiniz galiba ben yeniyim de burada benim şuan 6 haftalık ve Beta HCG 10230 çıktı sizin kaçtı acaba hani benim ikiz olma olasılığı var mi
Teşekkür ederim sağolun biraz yüksek çıktı merak ettim olabilir mi diye bende.Ikiz beta degeri ile degil kese goruntusu ile teyit ediliyor. Benim bHcg regle 2 gun kala (4.hafta civari) 1700du, buradan hareket edersek degildir derim, ama her arkadasimiz farkli degerler ile ogrendi o yuzden USG sonucunuzu bekleyin
Rica ederim, 10bin 6.haftada yuksek bir deger degil ama istiyorsaniz, gonlunuzdeki gibi olur insallah. Taze anneliginiz hayirli olsun.Teşekkür ederim sağolun biraz yüksek çıktı merak ettim olabilir mi diye bende.
Yasakmış canım ya içinde çiğ yumurta olduğu için ama hazır olanlarda sıkıntı yok diyorlar ama yememek en iyisi bende onu araştırdım bugünYasak mıymış bilmiyordum canım ben de hep yedimay artık her yediğimize internetten mi bakalımmmm yaaa
Ayy canım çok saol valla panik yaptm bugüncanım evde yapılan mayanozler için tehlikeli diyorlar çiğ yumurta olduğu için hazırlar o kadar değilmiş ayrıca birkaç kezden hiçbirşey olmaz sıkmayın canını
Yaa dayanamadın mıKızlar acayıp gaza geldim, gittim bir sürü zıbın sıparısı verdım kolsuz, uzun kollu yarım kollu, yenıdogan, 1ay, 3ay seklinde
Tek sorun cınsıyet bılmıyorum daha, ama mavıs ve beyaz cogu
Kızlar da mavıs giyer de mi
İnstgramda durmadan reklam cıkıyor önüme, dayanamadım artık, amaçlarına ulastılarYaa dayanamadın mıiyi yapmışsın canım onlardan biri erkek kesin en kötü o giyer annesi kızda olsa giyer ne olcak
Yok canım ikisinde de aynı çıktıOğluşlarda olabiliyormuş canım önemli bi şey değildir inşallah... senin normal ultrasonda ve ayrıntılıda cinsiyetler değişik çıktı mı
Benim 6. Haftada 28 binlerde çıkmıştı canım değer. Neden olmasın belki seninde ikizdir. Ama bu kese göründüğünde belli olur yinedeMerhaba bisey merak ediyorum ikiz gebesiniz galiba ben yeniyim de burada benim şuan 6 haftalık ve Beta HCG 10230 çıktı sizin kaçtı acaba hani benim ikiz olma olasılığı var mi
Giyer giyer, benim oglanlar biraz pembe giyecek, ablalari da mavi giyerdi.Kızlar acayıp gaza geldim, gittim bir sürü zıbın sıparısı verdım kolsuz, uzun kollu yarım kollu, yenıdogan, 1ay, 3ay seklinde
Ben de eczane satıcılarından aldım ona dikkat ettim gidip almak istemiyorum bir ton salgın var eczane hasta kaynıyor çok şükür orjinal geldiAlicam, bir tek onu eczaneden alayim istedim, hem bu ara kargo yogun olur gecikmesin dedim, hem de cakma urun olmasin dedim. Simdilik bebe yagi suruyorum, yarin obur gun insallah yetkili eczaneden alirim.
Bak aklima geldi, ne akla hizmet ben kizin yatak yan korumalarini vardim hem de 2 takim hem de mavi. O eksik..
Kamerayi ne marka aldiniz? Telsizi hallettim de kamerayi bilemedim, benim ev cok buyuk kamera oncelikler listesinde.
Geriye kalanlar şöyle; Anne ihtiyaclari- Kamera- yatak yan korumalar-mobilyalar.. Az kaldi bitecek
Ohh iyi yapmışsın canım güzel günlerde giysinler inşallahKızlar acayıp gaza geldim, gittim bir sürü zıbın sıparısı verdım kolsuz, uzun kollu yarım kollu, yenıdogan, 1ay, 3ay seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?