2022 ikiz annesi olacaklar

Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.

Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.
Daha önce olmuyordu şimdi baktım oluyor. Giysisiz çekilmişim en son giysili çekilip atarım ben de :))

Oğluşlarda olabiliyormuş canım önemli bi şey değildir inşallah... senin normal ultrasonda ve ayrıntılıda cinsiyetler değişik çıktı mı

Merhaba bisey merak ediyorum ikiz gebesiniz galiba ben yeniyim de burada benim şuan 6 haftalık ve Beta HCG 10230 çıktı sizin kaçtı acaba hani benim ikiz olma olasılığı var mi

Merhaba bisey merak ediyorum ikiz gebesiniz galiba ben yeniyim de burada benim şuan 6 haftalık ve Beta HCG 10230 çıktı sizin kaçtı acaba hani benim ikiz olma olasılığı var mi
Ikiz beta degeri ile degil kese goruntusu ile teyit ediliyor. Benim bHcg regle 2 gun kala (4.hafta civari) 1700du, buradan hareket edersek degildir derim, ama her arkadasimiz farkli degerler ile ogrendi o yuzden USG sonucunuzu bekleyin

Ikiz beta degeri ile degil kese goruntusu ile teyit ediliyor. Benim bHcg regle 2 gun kala (4.hafta civari) 1700du, buradan hareket edersek degildir derim, ama her arkadasimiz farkli degerler ile ogrendi o yuzden USG sonucunuzu bekleyin
Teşekkür ederim sağolun biraz yüksek çıktı merak ettim olabilir mi diye bende.

Yaa dayanamadın mı iyi yapmışsın canım onlardan biri erkek kesin en kötü o giyer annesi kızda olsa giyer ne olcak

Benim 6. Haftada 28 binlerde çıkmıştı canım değer. Neden olmasın belki seninde ikizdir. Ama bu kese göründüğünde belli olur yinede

Giyer giyer, benim oglanlar biraz pembe giyecek, ablalari da mavi giyerdi.
Arada sari yesil turucu da al onlar da var :))

Ben de eczane satıcılarından aldım ona dikkat ettim gidip almak istemiyorum bir ton salgın var eczane hasta kaynıyor çok şükür orjinal geldi kamerayı eşim araştırmış Invidyo diye bir markayı çok övmüşler birsürü özelliği var xiaomi alacaktım ama o genel olarak güvenlik kamerası gibi bu daha çok bebek kamerası özelliklerine sahip inşallah güzeldir bebek telsizi de weewell aldık biyerlere gittiğimizde ya da annemlerde kullanırız diye. Hemen hemen aynı şeylerimiz kalmış inşallah onlar da sorunsuz hallolur Mobilyalar için de konuştum aralığa kadar işleri varmış zaten anca başlıcaklar iyi ki şimdiden söylemişim valla daha onlar bitecek uyku seti yan korumalar alınacak avize perde abajur… Kıyafetler yıkanacak ütülenecek dolaplara konacak iş çok Bu arada korbell bebek bezi çöp kovası var ya onu da aldım iki bebekle çok kirli bez çıkar her saniye de çöp atılmaz koku yapmıyor diyorlar inşallah güzeldir
Ohh iyi yapmışsın canım güzel günlerde giysinler inşallah kızlar da mavi giyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…