2022 ikiz annesi olacaklar

Iyiyim canım bebekler iyi çok şükür. Daha ne kadar şişicez diyorum ben de ama asıl bundan sonra başlıyor Ben varya sol elim hiç yokmuş gibi uyanıyorum uyuşmuş bir şekilde araştırdım ödeme bağlı sinir sıkışması diyor. Ayaklar o kadar değil de eller çok fena napalim böyle böyle gidicez :) bebekler nasıl iyiler mi

24.haftadan sonra neler yaşayacağız? Önden bir başlangıç yapar mısın, spoiler ver bize lütfen :)) perinatolog da 24ten sonra daha ağırlaşacaksin demişti ama neler yaşanacak bilmiyoruz...
Valla ben de bir yerde okudum kendimden bakınca çok hareket ediyorlar bu harika birşey:) el ayak şişti zaten bir de ben sırt üstü yatınca kalkamıyorum geceleri de uykuya çok zor dalıyorum idrar desen aşırı sürekli tuvaletteyim:) bunlar beni hiç rahatsiz etmiyor mutluyum valla :) hareket halinde olunca daha iyiyim yatarsam ağırlaşiyorum

Ben de tuzu kesmedim tek mutlu olduğum şey tuzlu birşeyler yemek onu da kesemem :) elim komple uyuşuk uyanıyorum sonra geçiyor ne yapayım

Canım açıklıyor mu sebebini? Yani bana hiçbir şey demiyor doktorda normal insan gibi her şeyi yapıyorum yanlış mı yapıyorum acaba ? Senin bir durum mu var.Rahim boyunu neden ölçmüyor ultrasondan

Bu arada bu alışveriş işi insanın kafasını karşıtırıyor. Erken mi alıyorum acaba ya da erken doğum olur son ayda iyice ağırlaşırım alamam yapamam diye iki arada kalıyor insan. Ben de tulumlar zIbınlar deterjan biberon emzik bez kendime gecelik puset ana kucağı battaniye gibi şeyleri aldım. Yani en azından hastane çantamı hazır ettim eksiksiz geçen haftalarda. şimdi anne yanı beşikleri sipariş ettim oda zaten oğlumun bebek odasını saklamıştım mobilya olarak onu kurucam:) perde halı kaldı. 6. Aydayım alıyorum yani riske atamam sonra bana kim toplayacak bunca eşyayı.

Maşallah foto atmayı beceremiyorum atsam korkarsınız ben kendime baktıkça korkuyorum artık:))
Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.

Amin canım inşallah oğlumda çok az böbrek genişlemesi gördüler ayrıntılıda ama o doktorda kendi doktorumda çok önemli derecede olmadığını ama doğumdan sonra kontrol ettirmemizi söyledi. Kendiliğinden geçiyormuş yüzde doksanı dediler

kızlar yaa ben çok salaklık ettim mayonezin yasak olduğu hiç aklıma gelmedi birkaç kez mayonez yedim hazır olanlardan
canım evde yapılan mayanozler için tehlikeli diyorlar çiğ yumurta olduğu için hazırlar o kadar değilmiş ayrıca birkaç kezden hiçbirşey olmaz sıkmayın canını

Ben de öyle düşündüm iki bebiş bayağı yük olur diye ama inan çevre doktor felaket tellalı resmen yok erken bilmem ne
bence kimseyi takmayın kalbinizide bozmayın. güzel şeyler düşünerek içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. bende alışveriş yapmaya başladığımda millet dehşet dolu gözlerle bakıyordu. bu ne acele diye kimseyi takmadım valla iyide yapmışım erken herşeyim hazır kafam rahat olacak. birşey olacağı varsa da nasip kısmet almadıkların engel olmaz yapacak birşey yok.

Ben de tuzu kesmedim tek mutlu olduğum şey tuzlu birşeyler yemek onu da kesemem :) elim komple uyuşuk uyanıyorum sonra geçiyor ne yapayım
tatlı asla yemek istemiyorum ama turşunun tuzun dibine vurdum. bende henüz bir problem yok ciddi birşey olana kadar bende bırakamam sanırım. umarım olmaz böyle devam ederim.

Aa onlara da bakayım ebebek ayrı indirim mi yapacak pek bir şey kalmadı gerçi uyku setleri kaldı mobilyalar geldikten sonra alıcam. Lohusa takımı falan kendime alacaklarım kaldı onları da beğenemiyorum hepsi dantelli rahatsız gibi götünüyor
Aaa çatlak kremini al başla bir an önce canım aniden büyüyor göbüşler ben lierac aldım memnunum benim de uyku setleri bide lohusa takımı kaldı. Uyku setleri için mobilyaları bekliyorum. Bebek kamerasından biberona bebek arabasından beze bir çok şey aldım. Puset örtüsü takımı da alıcam bak o da aklıma geldi şimdi
anne yani beşik alacak misin?
O vardı canım yeğenim için annemler almıştı ablam onu gönderdi kısa bir süre kullanıcam zaten ahşap beşiklerden var. Odaları hazır olsun istiyorum iki bebekle uğraşamam sonra boya falan yaptırdık mobilya konusu var şimdi.
Evet ödemden sinirler sıkışıyor galiba bebişler iyi çok şükür seninkiler nasıl kuzum

black friday indirimi olacakmış yanlış duymadıysam indirimler haftaya başlayacak diye duydum. bende bekliyorum. reflü yataklarını ve ufak tefek birkaç şeyleri kaldı onları alacağım.
ya lohusa takımından bende muzdaripim bir takım sade birşey buldum aldım. bir takım pijama ile bir gecelik daha alayım diyorum ama hepsi gelinlik gibi hala gönlüme göre bulamadığım için alamıyorum. pijamayı önü düğmeli klasiklerden alırım diyorum ama gecelik yok. belki sen bulursun bulursan foto at banada

Ben de bulamadım kuzum ya sen de bana at bulursan ay ben daha fazla bekleyemedim black fridayi kasım indiriminde alayım dedim kafamı meşgul ediyor şu kaldı bu kaldı diye

Alicam, bir tek onu eczaneden alayim istedim, hem bu ara kargo yogun olur gecikmesin dedim, hem de cakma urun olmasin dedim. Simdilik bebe yagi suruyorum, yarin obur gun insallah yetkili eczaneden alirim.

Bak aklima geldi, ne akla hizmet ben kizin yatak yan korumalarini vardim hem de 2 takim hem de mavi . O eksik..
Kamerayi ne marka aldiniz? Telsizi hallettim de kamerayi bilemedim, benim ev cok buyuk kamera oncelikler listesinde.
Geriye kalanlar şöyle; Anne ihtiyaclari- Kamera- yatak yan korumalar-mobilyalar.. Az kaldi bitecek

Ben de bulamadım kuzum ya sen de bana at bulursan ay ben daha fazla bekleyemedim black fridayi kasım indiriminde alayım dedim kafamı meşgul ediyor şu kaldı bu kaldı diye
Dur eve geçeyim aldığım tek takımı atayım sana belki beğenirsin.
sen sanıyor musun ki ben durdum bende aldım birşeyler bu indirimden e bebekte kafamda birkaç parça birşeyler var onlar için bekliyorum. onlarıda aldıktan sonra kendi ihtiyaçlarım ve sadece büyük ihtiyaçlar kalıyor onları da hepsi kafamda belli önümüzdeki aya planladım bir akslik olmazsa yılbaşına kadar eksikler tamamlanmış olacak

Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.

Iyiler çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…