- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.041
Iyiyim canım bebekler iyi çok şükür. Daha ne kadar şişicez diyorum ben de ama asıl bundan sonra başlıyorHoşgeldin canımsen nasılsın? Daha ne kadar ağırlaşıcaz ben şimdiden zorlanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun… Bu arada ellerinde ağrıyla uyanan oluyor mu böyle kramp desen kramp değil sinir sıkışması gibi. Doktora sordum ödemden oluyormuş yüzüklerim olmuyor cidden ayakkabılar da sıkmaya başladı tek bana mı oluyor özellikle el ağrısı çok can sıktı bir süre sonra geçiyor allahtan ama ilk uyandığımda berbat
Valla ben de bir yerde okudum24.haftadan sonra neler yaşayacağız? Önden bir başlangıç yapar mısın, spoiler ver bize lütfen :)) perinatolog da 24ten sonra daha ağırlaşacaksin demişti ama neler yaşanacak bilmiyoruz...
Ben de tuzu kesmedim tek mutlu olduğum şey tuzlu birşeyler yemek onu da kesemem :) elim komple uyuşuk uyanıyorum sonra geçiyor ne yapayımne güzel ya ben zaten severdim tuz hamile kaldığımdan beri tuz yalasam olur o kadar çok tüketiyorumvalla herşey çok pahalı hazır indirime girmişken imkan el verdiğince almak lazım eksiklerden ben trendyoldan alacaklarımı aldım. şimdi e bebek indirimini bekliyorum. sanırım haftaya başlayacakmış onun indirimi de. dediğiniz gibi aldıklarımızı sağlıkla kullandığı günlerini görelim kuzularımızın
Canım açıklıyor mu sebebini? Yani bana hiçbir şey demiyor doktorda normal insan gibi her şeyi yapıyorum yanlış mı yapıyorum acaba ? Senin bir durum mu var.Rahim boyunu neden ölçmüyor ultrasondanKizlar dr a gittim bugün 24 30 hafta arası asla kalkma hep yat dedi suan da da 3n fazla 10 dk ayakta dur çok durma asla iş yapma dedi biraz korktum açıkçası ve rahim boyumu yine ölmedi gecen burdan bana yazan bir arkadas vardi o değer 33 diyor kuzum sanırım korkulacak bir döneme daha geliyorum bana dua edin olur mu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah dr bana 24 ile 30 hafta çok onemli dedi smdi kadin bakıyorum hani gelse en azından hergun yemek yapsa diye ama kadın da disardan gelecek sonucda bulunduğum yerde covit vakası arttı gene çıkmazda gbiyim canlarım
MaşallahIki haftada gobekteki donusum 22 Ekim (16hafta) vs 8 Kasim (18hafta) :)
Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebeklerMaşallahfoto atmayı beceremiyorum atsam korkarsınız ben kendime baktıkça korkuyorum artık:))
Amin canım inşallahCanım evet hep en kötüsünü düşünüyor ben de onu fark ettim hep ikiz ikiz diyor bugün iyisin yarın kötü olur bilemeyiz diyor falan ben ondan dolayı korkuyorum burda arkadaşlar doktoru değiştir dedi hatta onla başladım tedavimi de o yaptı ya onla devam ettim artık... cinsiyetleri bile söylemek istemiyordu düşün
Ama kuzum kaç defa kanama yaşadım onları anormal karşılamadıikizde olur diyor normal falan bebişlere de iyi diyor senin ayrıntılı güzel geçmiş darısı bana olsun yaaa
Oyyy maşallah yine iyi göbeğiniz benim 18. haftada baya koca göbeğim vardıIki haftada gobekteki donusum 22 Ekim (16hafta) vs 8 Kasim (18hafta) :)
canım evde yapılan mayanozler için tehlikeli diyorlar çiğ yumurta olduğu için hazırlar o kadar değilmiş ayrıca birkaç kezden hiçbirşey olmaz sıkmayın canınıkızlar yaa ben çok salaklık ettim mayonezin yasak olduğu hiç aklıma gelmedi birkaç kez mayonez yedim hazır olanlardan
bence kimseyi takmayın kalbinizide bozmayın. güzel şeyler düşünerek içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. bende alışveriş yapmaya başladığımda millet dehşet dolu gözlerle bakıyordu. bu ne acele diye kimseyi takmadım valla iyide yapmışım erken herşeyim hazır kafam rahat olacak. birşey olacağı varsa da nasip kısmet almadıkların engel olmaz yapacak birşey yok.Ben de öyle düşündüm iki bebiş bayağı yük olur diye ama inan çevre doktor felaket tellalı resmen yok erken bilmem ne
ben 12. haftadan sonra başladım yağlanmaya sizde bence artık başlasanız faydası olur.Ekran görüntüsü aldım kuzummm... çatlak kremi ne zaman başlanır benim 19. Hafta ve krem mi iyi badem yağı falan mı
tatlı asla yemek istemiyorum ama turşunun tuzun dibine vurdum. bende henüz bir problem yok ciddi birşey olana kadar bende bırakamam sanırım. umarım olmaz böyle devam ederim.Ben de tuzu kesmedim tek mutlu olduğum şey tuzlu birşeyler yemek onu da kesemem :) elim komple uyuşuk uyanıyorum sonra geçiyor ne yapayım
Aa onlara da bakayım ebebek ayrı indirim mi yapacakne güzel ya ben zaten severdim tuz hamile kaldığımdan beri tuz yalasam olur o kadar çok tüketiyorumvalla herşey çok pahalı hazır indirime girmişken imkan el verdiğince almak lazım eksiklerden ben trendyoldan alacaklarımı aldım. şimdi e bebek indirimini bekliyorum. sanırım haftaya başlayacakmış onun indirimi de. dediğiniz gibi aldıklarımızı sağlıkla kullandığı günlerini görelim kuzularımızın
Aaa çatlak kremini al başla bir an önce canım aniden büyüyor göbüşler ben lierac aldım memnunumBugun itibariyle indirimden istedigim bebek arabasi, puset, yorgan, yastik, alez, mustela set, deterjan-yumusatici, bez alarak alisveris sezonumu kapatiyorum.
Geriye mobilyalar, yataklar, ıslak mendil ve kendime almam gerekecek catlak kremi, pijama, hamile kilodu, emzirme sutyeni/atleti vb. kaldi. Onlari da ihtiyac olunca bir sonraki ay alirim. Alisveris konusu benim icin kapanmistir
O vardı canım yeğenim için annemler almıştı ablam onu gönderdi kısa bir süre kullanıcam zaten ahşap beşiklerden var. Odaları hazır olsun istiyorum iki bebekle uğraşamam sonra boya falan yaptırdık mobilya konusu var şimdi.anne yani beşik alacak misin?
Evet ödemden sinirler sıkışıyor galibaIyiyim canım bebekler iyi çok şükür. Daha ne kadar şişicez diyorum ben de ama asıl bundan sonra başlıyorBen varya sol elim hiç yokmuş gibi uyanıyorum uyuşmuş bir şekilde araştırdım ödeme bağlı sinir sıkışması diyor. Ayaklar o kadar değil de eller çok fena napalim böyle böyle gidicez :) bebekler nasıl iyiler mi
black friday indirimi olacakmış yanlış duymadıysam indirimler haftaya başlayacak diye duydum. bende bekliyorum. reflü yataklarını ve ufak tefek birkaç şeyleri kaldı onları alacağım.Aa onlara da bakayım ebebek ayrı indirim mi yapacakpek bir şey kalmadı gerçi uyku setleri kaldı mobilyalar geldikten sonra alıcam. Lohusa takımı falan kendime alacaklarım kaldı onları da beğenemiyorum hepsi dantelli rahatsız gibi götünüyor
Aaa çatlak kremini al başla bir an önce canım aniden büyüyor göbüşler ben lierac aldım memnunumbenim de uyku setleri bide lohusa takımı kaldı. Uyku setleri için mobilyaları bekliyorum. Bebek kamerasından biberona bebek arabasından beze bir çok şey aldım. Puset örtüsü takımı da alıcam bak o da aklıma geldi şimdi
O vardı canım yeğenim için annemler almıştı ablam onu gönderdi kısa bir süre kullanıcam zaten ahşap beşiklerden var. Odaları hazır olsun istiyorum iki bebekle uğraşamam sonra boya falan yaptırdık mobilya konusu var şimdi.
Evet ödemden sinirler sıkışıyor galibabebişler iyi çok şükür seninkiler nasıl kuzum
Ben de bulamadım kuzum ya sen de bana at bulursanblack friday indirimi olacakmış yanlış duymadıysam indirimler haftaya başlayacak diye duydum. bende bekliyorum. reflü yataklarını ve ufak tefek birkaç şeyleri kaldı onları alacağım.
ya lohusa takımından bende muzdaripim bir takım sade birşey buldum aldım. bir takım pijama ile bir gecelik daha alayım diyorum ama hepsi gelinlik gibi hala gönlüme göre bulamadığım için alamıyorum. pijamayı önü düğmeli klasiklerden alırım diyorum ama gecelik yok. belki sen bulursun bulursan foto at banada
Alicam, bir tek onu eczaneden alayim istedim, hem bu ara kargo yogun olur gecikmesin dedim, hem de cakma urun olmasin dedim. Simdilik bebe yagi suruyorum, yarin obur gun insallah yetkili eczaneden alirim.Aaa çatlak kremini al başla bir an önce canım aniden büyüyor göbüşler ben lierac aldım memnunumbenim de uyku setleri bide lohusa takımı kaldı. Uyku setleri için mobilyaları bekliyorum. Bebek kamerasından biberona bebek arabasından beze bir çok şey aldım. Puset örtüsü takımı da alıcam bak o da aklıma geldi şimdi
Dur eve geçeyim aldığım tek takımı atayım sana belki beğenirsin.Ben de bulamadım kuzum ya sen de bana at bulursanay ben daha fazla bekleyemedim black fridayi kasım indiriminde alayım dedim kafamı meşgul ediyor şu kaldı bu kaldı diye
Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.
Iyiler çok şükürAa onlara da bakayım ebebek ayrı indirim mi yapacakpek bir şey kalmadı gerçi uyku setleri kaldı mobilyalar geldikten sonra alıcam. Lohusa takımı falan kendime alacaklarım kaldı onları da beğenemiyorum hepsi dantelli rahatsız gibi götünüyor
Aaa çatlak kremini al başla bir an önce canım aniden büyüyor göbüşler ben lierac aldım memnunumbenim de uyku setleri bide lohusa takımı kaldı. Uyku setleri için mobilyaları bekliyorum. Bebek kamerasından biberona bebek arabasından beze bir çok şey aldım. Puset örtüsü takımı da alıcam bak o da aklıma geldi şimdi
O vardı canım yeğenim için annemler almıştı ablam onu gönderdi kısa bir süre kullanıcam zaten ahşap beşiklerden var. Odaları hazır olsun istiyorum iki bebekle uğraşamam sonra boya falan yaptırdık mobilya konusu var şimdi.
Evet ödemden sinirler sıkışıyor galibabebişler iyi çok şükür seninkiler nasıl kuzum
Benim de tatlıyla işim yoktatlı asla yemek istemiyorum ama turşunun tuzun dibine vurdum. bende henüz bir problem yok ciddi birşey olana kadar bende bırakamam sanırım. umarım olmaz böyle devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?