• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler :KK66:
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.

Az kaldi geliyoruz oralara :)) internette gordugum bir Reels videosu gibi; gobegi pompaliyoruz, sonunda patliyor kucakta bebekler :KK66:
Resim icin, alttaki dosya ekle'ye tiklayip galeriden resmi seciyorum yukleniyor.
Daha önce olmuyordu şimdi baktım oluyor. Giysisiz çekilmişim en son 😊 giysili çekilip atarım ben de :))

Amin canım inşallah ❤️ oğlumda çok az böbrek genişlemesi gördüler ayrıntılıda ama o doktorda kendi doktorumda çok önemli derecede olmadığını ama doğumdan sonra kontrol ettirmemizi söyledi. Kendiliğinden geçiyormuş yüzde doksanı dediler
Oğluşlarda olabiliyormuş canım önemli bi şey değildir inşallah... senin normal ultrasonda ve ayrıntılıda cinsiyetler değişik çıktı mı

Yemin ediyorum bugun bebekler midemin biraz altindaydi şoke oldum, orada olmalarini hic beklemezdim.
Yasim 36, kilom 80, evdeki veledin ❤ yemegi, dersi vb. peşindeyim. Asagi egilirken karnimdan birseyler "hoop napiyorsun diyor. Camasiri eşim asiyor, evi robot supurge ve ben yalandan temizliyoruz. Bi ocak fırin silsem yatistayim. TSH normale geliyor ama taşigardik etkisi devam, nabzim 100-125 araliginda.
Tek gebelikte dunyayi kaldirirdim, şimdi ayni olmayacagini ve 37yi zor gorecegimi hissediyorum.
Merhaba bisey merak ediyorum ikiz gebesiniz galiba ben yeniyim de burada benim şuan 6 haftalık ve Beta HCG 10230 çıktı sizin kaçtı acaba hani benim ikiz olma olasılığı var mi

Merhaba bisey merak ediyorum ikiz gebesiniz galiba ben yeniyim de burada benim şuan 6 haftalık ve Beta HCG 10230 çıktı sizin kaçtı acaba hani benim ikiz olma olasılığı var mi
Ikiz beta degeri ile degil kese goruntusu ile teyit ediliyor. Benim bHcg regle 2 gun kala (4.hafta civari) 1700du, buradan hareket edersek degildir derim, ama her arkadasimiz farkli degerler ile ogrendi o yuzden USG sonucunuzu bekleyin

Ikiz beta degeri ile degil kese goruntusu ile teyit ediliyor. Benim bHcg regle 2 gun kala (4.hafta civari) 1700du, buradan hareket edersek degildir derim, ama her arkadasimiz farkli degerler ile ogrendi o yuzden USG sonucunuzu bekleyin
Teşekkür ederim sağolun biraz yüksek çıktı merak ettim olabilir mi diye bende.

Kızlar acayıp gaza geldim, gittim bir sürü zıbın sıparısı verdım kolsuz, uzun kollu yarım kollu, yenıdogan, 1ay, 3ay seklinde🥰
Tek sorun cınsıyet bılmıyorum daha, ama mavıs ve beyaz cogu 🙈❤️
Kızlar da mavıs giyer de mi 🤭
Yaa dayanamadın mı 🙈 iyi yapmışsın canım onlardan biri erkek kesin en kötü o giyer annesi kızda olsa giyer ne olcak 🥰

Benim 6. Haftada 28 binlerde çıkmıştı canım değer. Neden olmasın belki seninde ikizdir. Ama bu kese göründüğünde belli olur yinede

Kızlar acayıp gaza geldim, gittim bir sürü zıbın sıparısı verdım kolsuz, uzun kollu yarım kollu, yenıdogan, 1ay, 3ay seklinde🥰
Giyer giyer, benim oglanlar biraz pembe giyecek, ablalari da mavi giyerdi.
Arada sari yesil turucu da al onlar da var :))

Alicam, bir tek onu eczaneden alayim istedim, hem bu ara kargo yogun olur gecikmesin dedim, hem de cakma urun olmasin dedim. Simdilik bebe yagi suruyorum, yarin obur gun insallah yetkili eczaneden alirim.

Bak aklima geldi, ne akla hizmet ben kizin yatak yan korumalarini vardim hem de 2 takim hem de mavi 😭. O eksik..
Kamerayi ne marka aldiniz? Telsizi hallettim de kamerayi bilemedim, benim ev cok buyuk kamera oncelikler listesinde.
Geriye kalanlar şöyle; Anne ihtiyaclari- Kamera- yatak yan korumalar-mobilyalar.. Az kaldi bitecek
Ben de eczane satıcılarından aldım ona dikkat ettim gidip almak istemiyorum bir ton salgın var eczane hasta kaynıyor çok şükür orjinal geldi ☺️ kamerayı eşim araştırmış Invidyo diye bir markayı çok övmüşler birsürü özelliği var xiaomi alacaktım ama o genel olarak güvenlik kamerası gibi bu daha çok bebek kamerası özelliklerine sahip inşallah güzeldir 🤗 bebek telsizi de weewell aldık biyerlere gittiğimizde ya da annemlerde kullanırız diye. Hemen hemen aynı şeylerimiz kalmış inşallah onlar da sorunsuz hallolur 🙏🏻 Mobilyalar için de konuştum aralığa kadar işleri varmış zaten anca başlıcaklar iyi ki şimdiden söylemişim valla daha onlar bitecek uyku seti yan korumalar alınacak avize perde abajur… Kıyafetler yıkanacak ütülenecek dolaplara konacak iş çok 😅 Bu arada korbell bebek bezi çöp kovası var ya onu da aldım iki bebekle çok kirli bez çıkar her saniye de çöp atılmaz koku yapmıyor diyorlar inşallah güzeldir
Ohh iyi yapmışsın canım güzel günlerde giysinler inşallah 🤲🏻💙 kızlar da mavi giyebilir 🤗

Back