2022 ikiz annesi olacaklar

Anladım canım geçen hafta tam yeltenmiştim ki bizim doktor sağ olsun beni caydırdı benim ilk gebeliğim inan ne alınır onu bile bilmiyorum yazdıklarınla yardımcı oldun teşekkürler bakarız artık ona

Ben de öyle düşündüm iki bebiş bayağı yük olur diye ama inan çevre doktor felaket tellalı resmen yok erken bilmem ne

Bu arada benim de 2 doktor teyit etti kendi doktorum yüzde yüz dedi ama ben pimpirikliyim diyom ya yanlışsa

Su indirim zamani cinsiyet bagimsiz urunler; bebek arabasi, puset, bez, catlak kremi, kozmetik seti, biberon seti, dusunuyorsaniz park yatak, çorap, mama onlugu, atesolcer, tirnak bakim seti, tarak vb vb alinir.
26-27 kasim Black Friday, o hafta Amazonda indirim olur, bizimkiler de bi tur daha indirim yapabilir..
Sonrasinda malum Euro kuru 11,20 uzeri, yeni gelen her urun daha pahaliya girer stoklara, mecburen fiyatlar artar

Ekran görüntüsü aldım kuzummm... çatlak kremi ne zaman başlanır benim 19. Hafta ve krem mi iyi badem yağı falan mı

Ben de öyle düşündüm iki bebiş bayağı yük olur diye ama inan çevre doktor felaket tellalı resmen yok erken bilmem ne
canım uğur hocaya göre ikizler üç ayı tamamlayamaz tek olarak devam edermiş. bana hep öyle söyledi. sonra 10. haftada bebeklerden birinde ense kalınlığı var dedi korkuttu beni. 11. haftada ayrıntılıya gittim öyle bişey çıkmadı başka doktora gittim gösterdim o da öyle bişey görmedi. sonra 11. hafta tekrar uğur hocaya gittim ama hiç demedim bana geçen hafta ense kalınlığı var demiştiniz diye baktı gayet iyiler bi problem yok dedi bende ama geçen hafta ense kalınlığı var demiştiniz dedim Allah Allah öyle bişey görünmüyor dedi. ölürmüsün öldürürmüsün. hamile bi kadını boş yere korkutmanın manası ne. bence zevk alıyor bazı doktorlar

Haklısın kuzum bu arada doktorum cinsiyetlere yüzde yüz dedi ben başlıyorum kızlar trendyola giriş yapayım

Canım evet hep en kötüsünü düşünüyor ben de onu fark ettim hep ikiz ikiz diyor bugün iyisin yarın kötü olur bilemeyiz diyor falan ben ondan dolayı korkuyorum burda arkadaşlar doktoru değiştir dedi hatta onla başladım tedavimi de o yaptı ya onla devam ettim artık... cinsiyetleri bile söylemek istemiyordu düşün

Canım evet hep en kötüsünü düşünüyor ben de onu fark ettim hep ikiz ikiz diyor bugün iyisin yarın kötü olur bilemeyiz diyor falan ben ondan dolayı korkuyorum burda arkadaşlar doktoru değiştir dedi hatta onla başladım tedavimi de o yaptı ya onla devam ettim artık... cinsiyetleri bile söylemek istemiyordu düşün
Ama kuzum kaç defa kanama yaşadım onları anormal karşılamadı ikizde olur diyor normal falan bebişlere de iyi diyor senin ayrıntılı güzel geçmiş darısı bana olsun yaaa

Ekran görüntüsü aldım kuzummm... çatlak kremi ne zaman başlanır benim 19. Hafta ve krem mi iyi badem yağı falan mı
Ben Mustelanin yagini alacagim, banyo sonrasi yaglanmak daha kolay geldi fikren, pratigini gorecegiz. Alternatifi Incia, Lierac, BioOil, BurtsBees olabilir. Dogal yaglardan emin olamiyorum bazi kisilerde tuylenme yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…