2022 ikiz annesi olacaklar

Hayırlı olsun kuzum erken değil mi alışveriş için en son doktoruma dedim cinsiyetlr net mi alışveriş yapacağım diye bana erken alma dedi bütün hevesim kaçtı
Tercih meselesi.. Fiyat-performans-butce onemli. Benim cinsiyetler genetik testle geldi, 3 farkli dr tarafindan usg ile de teyit edildi, suphemiz yok. Yardimci olacak kimsem yok, tum ailemden baska bir sehirdeyim, 24.hafta itibariyle daimi yatıs bekliyorum,cogul gebeligin sakasi yok 27.hafta itibariyle dogum aday adayiyiz. 3. gebeligim, tecrubelerim alisverisini yap dedi yaptim :) . Misalen mobilya siparis-imalat 8 haftaya yakin suruyor, boya kokusu icin evde 1 hafta beklemesi lazim vb. vb. anca..
Yolumuz kayiptan gececekse de o da rabbimden gelendir, elden ne gelir, onu da tatmis biri olarak, alisveris yapmis olmakla yapmamanin acinin buyuklugune bir etkisi yok...

anne yani beşik alacak misin?

evet resmen dogum yaklaşıyor bugun ayna karşısında karnima krem sürerken korku girdi içime. sanki ogluma dogum yaptığım büyüklüğe geldi ve o kadar sert dolu ki içerisi 3 ay daha nasil olacak da büyüyecek Allah hepimize yardim etsin

Kizlar dr a gittim bugün 24 30 hafta arası asla kalkma hep yat dedi suan da da 3n fazla 10 dk ayakta dur çok durma asla iş yapma dedi biraz korktum açıkçası ve rahim boyumu yine ölmedi gecen burdan bana yazan bir arkadas vardi o değer 33 diyor kuzum sanırım korkulacak bir döneme daha geliyorum bana dua edin olur mu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah dr bana 24 ile 30 hafta çok onemli dedi smdi kadin bakıyorum hani gelse en azından hergun yemek yapsa diye ama kadın da disardan gelecek sonucda bulunduğum yerde covit vakası arttı gene çıkmazda gbiyim canlarım

Yemin ediyorum bugun bebekler midemin biraz altindaydi şoke oldum, orada olmalarini hic beklemezdim.
Yasim 36, kilom 80, evdeki veledin ❤ yemegi, dersi vb. peşindeyim. Asagi egilirken karnimdan birseyler "hoop napiyorsun diyor. Camasiri eşim asiyor, evi robot supurge ve ben yalandan temizliyoruz. Bi ocak fırin silsem yatistayim. TSH normale geliyor ama taşigardik etkisi devam, nabzim 100-125 araliginda.
Tek gebelikte dunyayi kaldirirdim, şimdi ayni olmayacagini ve 37yi zor gorecegimi hissediyorum.

Nameless Warrior canim meraba bana 24 ile 30 arasi full yatış verdi kalkmak yok dedi bu aralar da en fazla 10 dk ayakta kal hep yat dedi

Ben kanama vb oldugunda ve hic kalkamadigimda migrostan biraz cozdum yemek isini; yayla markasinin paketli corbaları, yemekleri var, migrosun kendi markasi altinda urettigi lazanya, ankara tava, corbalar vb var. Evet dunyanin en saglikli seyi olmayabilir ama sizin de kimseniz yok, hem ayaga kalkmamali hem de yemek yemelisiniz. Civarda esnaf lokantasi vardir, telefon ile arasaniz onlardan da taze sulu yemek yiyebilirsiniz
Yogurdunuzu, meyve ve yumurtanizi eksik etmeyin.

Canım çok şükür 2 hafta sürdü sonra bitti ama öyle çok değil sabahları oluyordu iştahım kesilmişti

Ohh sizde baya yol kat etmişsiniz alışverişte benimde birkaç parça küçük dışında büyük parçalar kaldı. onları da detaylıyı bekliyorum.

katılıyorum ben cinsiyetler 11. haftada belli olur olmaz ufak ufak almaya başlamıştım. son zamanlara kalması hem maddi olarak hemde sağlık olarak zorlayacak çünkü belli imkan dahilinde ne kadar erken tamamlanırsa o kadar iyi kafasındayım bende

O biraz size bagli, ilk bebekse gec cikar, kiloluysaniz bebek gibi degil biraz gobek gibi durur baslarda, kiminin ic karni genistir, boylu biriyseniz gec-minyonsaniz erken cikar vb vb. Yani bir recete yok ama kotlari 12.haftada biraktim dugmesi sıkiyordu, 15.haftada biraz biraz belliyken, bugun 18. Hafta itibariyle gebeligim inkar edilemeyecek durumdayim.
Geleneksel t-shirt ustu oduncu gomlek ve tayt gebe kombinine gectim.
Henuz hamile giysisi giymiyorum

evet evet genel olarak herhalde 3 aydan sonra belirginleşiyor. ama ikiz ya belki dedim daha mı erken olur. tabi saydığınız tüm kriteler etkendir.. inşallah benimde o kombinlere geçeceğim günler gelir..

cnm neden ayakta durmanı yasakladı geçmiş olsun rahim boyumu kısa geldi acaba

kızlar yaa ben çok salaklık ettim mayonezin yasak olduğu hiç aklıma gelmedi birkaç kez mayonez yedim hazır olanlardan

Hayırlı olsun kuzum erken değil mi alışveriş için en son doktoruma dedim cinsiyetlr net mi alışveriş yapacağım diye bana erken alma dedi bütün hevesim kaçtı
canım cinsiyet içeren şeyleri ayrıntılıdan sonra alırsın. onun dışındakileri almaya başla bence hem maddi olarak bi anda herşeyi almak zor olur. ben bebek arabası alalı nerdeyse iki ay olacak mesela :) ikeadan beşik aldım. daha yeni olarak da hava nemlendirici, telsiz, bez, biberon, emzik, tırnak makası, burun aspiratörü vs aldım. kıyafet almadım daha. eksik bitmiyor nasıl olsa yavaş yavaş alacaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…