- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #2.981
Canım benim de iştah bayağı açık sabah acıktığım için uyanıyorum resmen normalde ki ben uykuyu severim ama çok erken uyanıyorum artıkkkBende aldım canım malesef üç aydan sonra. İştah süper benim. Hareket pek yok ama. İşim masa başı. Akşam yürüyüş yapayım diyorum inan yemekten sonra bayılıp kalıyorum resmen
Kızlar bir süredir yoktum.Bir kaç sayfa okudum herkesin durumu genel olarak iyi çok şükür. Bir yerde okumuştum ikiz gebeliğin tek gebelikten farkı 24. Haftadan sonra başlıyor diye ben 25. Haftadayım. Hepimize kolaylıklar diliyorum.Korkular hep var sağ sağlim doğurana kadar da bitmeyecek. Umarım bundan sonrasını da atlatırız hep beraber.
Hoşgeldin canımKızlar bir süredir yoktum.Bir kaç sayfa okudum herkesin durumu genel olarak iyi çok şükür. Bir yerde okumuştum ikiz gebeliğin tek gebelikten farkı 24. Haftadan sonra başlıyor diye ben 25. Haftadayım. Hepimize kolaylıklar diliyorum.Korkular hep var sağ sağlim doğurana kadar da bitmeyecek. Umarım bundan sonrasını da atlatırız hep beraber.
Günaydın kızlartrendyol indirimleri başladı dün akşam ben de birsürü aklımda olup almadığım ürün aldım önceden favoriye eklemiştim eklediğim ankine göre çoğu düşmüştü aklımdan çıksın dedim Reflü yatağı alan var mı onu ne yapıcaz yorumlar kafamı karıştırıyor. Sevi bebenin özellikle mavi olanında 2.ye yüzde 45 indirim var iyi midir bu? Pembe ve beyazda 2.ye yüzde 25. Neden böyle farklı anlamadım bazı şeyleri zaten iki tane alamıcağım için hangi renk daha uygunsa ona göre aldım
Canım 21. Haftadan sonra ödem problemi başlıyormuş bende henüz başlamadı ama bu kadar tuzlu yemeye olmazsa şaşarım. Sende acaba biraz tuzu kısıp bol su içerek denesen mi ellerinin ağrısına iyi gelir .Hoşgeldin canımsen nasılsın? Daha ne kadar ağırlaşıcaz ben şimdiden zorlanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun… Bu arada ellerinde ağrıyla uyanan oluyor mu böyle kramp desen kramp değil sinir sıkışması gibi. Doktora sordum ödemden oluyormuş yüzüklerim olmuyor cidden ayakkabılar da sıkmaya başladı tek bana mı oluyor özellikle el ağrısı çok can sıktı bir süre sonra geçiyor allahtan ama ilk uyandığımda berbat
bazen uyandigimda iki kolum da uyusmus oluyor. ödemden diye duymustum şu siralar azaldi. magnezyum kullanıyor musun düzenliHoşgeldin canımsen nasılsın? Daha ne kadar ağırlaşıcaz ben şimdiden zorlanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun… Bu arada ellerinde ağrıyla uyanan oluyor mu böyle kramp desen kramp değil sinir sıkışması gibi. Doktora sordum ödemden oluyormuş yüzüklerim olmuyor cidden ayakkabılar da sıkmaya başladı tek bana mı oluyor özellikle el ağrısı çok can sıktı bir süre sonra geçiyor allahtan ama ilk uyandığımda berbat
Ailecek tuzlu pek sevmeyiz yemeyiz sonradan da ektiğim çok nadir. Sürekli su içiyorum ama bir haftadır sadece ellerimde oluyor sanki bütün ödem orada toplanmış gibiCanım 21. Haftadan sonra ödem problemi başlıyormuş bende henüz başlamadı ama bu kadar tuzlu yemeye olmazsa şaşarım. Sende acaba biraz tuzu kısıp bol su içerek denesen mi ellerinin ağrısına iyi gelir .
Bu arada dün akşam Trendyol batağına bende düştümalınacaklar listemden birşeyler aldım bende hazır indirim varken ama hala bir sürü eksik var
Evet ben böyle diyince magnezyum da verdi ctesiden beri kullanıyorum zamanla geçer inşallah. Soğuk suyla yıkayınca rahatlarsın dedi gerçekten de öyle oluyor ödemden kesinbazen uyandigimda iki kolum da uyusmus oluyor. ödemden diye duymustum şu siralar azaldi. magnezyum kullanıyor musun düzenli
Canım benim ikiz 2 kat arttı hep ben çok onla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama tabii olabilir deMerhabalar, 7. gün beta hcg 90 - 9. gün beta hcg değerim ise 340 çıktı ikiz olabilir mi sizce?
Taksit olmaması kötü oluyor hiç seçenek bile çıkmadı ama ben daha odayı almadım tabi bir sonraki aya kalır onun ödemesi. Nasıl bir şey istediğimi anlattım mobilyacı fiyat verecek hazır montessoriler çok uzun geldi odayı doldurmak istemiyorum 5-6 sene kullansalar yeter sonra ayırırım zaten o yüzden 80x150 yaptırıyorum iç yatağını yapan fillego diye bir firma da buldum bebekler için lateks iyi oluyormuş hava aldırıyormuş terletmiyormuş her firmada olmuyor lateks ve özel ölçü. Çok ayrıntı var yalnız işimiz zor daha uyku seti yaptırıcam montessoriler gelincelansinoh ikili süt sagma makinesi aldim dün akşam 530a düşmüştü. baska da bisey almaya korkuyorum bebek odasini da bu ay aldik çünkü. yilbasinda da indirim olur insallah
ne güzel ya ben zaten severdim tuz hamile kaldığımdan beri tuz yalasam olur o kadar çok tüketiyorumAilecek tuzlu pek sevmeyiz yemeyiz sonradan da ektiğim çok nadir. Sürekli su içiyorum ama bir haftadır sadece ellerimde oluyor sanki bütün ödem orada toplanmış gibiçok sağ ol canım doktor protein ağırlıklı beslen dedi onla da ilgisi var demek ki Valla ben de sabahtan biri bakıyorum bir şeylere alacaklarımı alayım da kafamdan çıksın dedim düşünüp duruyorum yoksa inşallah mutlu günlerde kullanalım
Evet ben böyle diyince magnezyum da verdi ctesiden beri kullanıyorum zamanla geçer inşallah. Soğuk suyla yıkayınca rahatlarsın dedi gerçekten de öyle oluyor ödemden kesin
merhaba canım keseyi görene kadar beta değerinden çok belli olmuyor ikiz gebelik ancak kese ile teyit edebilirisiniz.Merhabalar, 7. gün beta hcg 90 - 9. gün beta hcg değerim ise 340 çıktı ikiz olabilir mi sizce?
Tabi ki, Aksam bilgisayardan ekleyeyim mobilde zor oluyor.Inquisitive canım yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. sayfa başında ki listeye benide ekleyebilir misin.
tahmini doğum tarihi: 24.03.2021
kaçıncı çocuk: 1.
isim-öykü-masal
Hayırlı olsun kuzum erken değil mi alışveriş için en son doktoruma dedim cinsiyetlr net mi alışveriş yapacağım diye bana erken alma dedi bütün hevesim kaçtıBugun itibariyle indirimden istedigim bebek arabasi, puset, yorgan, yastik, alez, mustela set, deterjan-yumusatici, bez alarak alisveris sezonumu kapatiyorum.
Geriye mobilyalar, yataklar, ıslak mendil ve kendime almam gerekecek catlak kremi, pijama, hamile kilodu, emzirme sutyeni/atleti vb. kaldi. Onlari da ihtiyac olunca bir sonraki ay alirim. Alisveris konusu benim icin kapanmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?