- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #2.961
Kesin tahmin eder canım senindeYaa harika, sımdı daha cok heyecanlandımikili test yaptırmak ıcın mı gittiniz bugun
Yaa Insallahh, çok heyecanlanıyorum aklıma geldikçeKesin tahmin eder canım senindeevet canım ikizlerde kan verilmiyormuş ultrason görüntüsüne baktı çok şükür herşey yolunda dedi sırada detaylı var korku hiç bitmiyor nasıl geçicek böyle aylar bilmiyorum canım işin en heycanlı en güzel kısmı cinsiyet kısmı
O aparatı ben de alayım canim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle senin dr beni görse yatış yapar o zaman sana zayıf diyorsa ben 172 boya o kilodayim inşallah erken doğum olmaz hepimiz zamanında yaparız Allahin izniyle bende doktora gidince ewim basıyor yaygarayi niye gittin diye ona kalsa hiç gitmeyelim ne işim var sürekli normalde 2 haftada 1 doktor kendi çağırıyor ona bile tartışmalarla gidiyorum agri noktasında evet oluyor can ama ben kabiz olunca asiri bel ağrısı çekiyorum bir de doktor karnımı açınca şok geçiriyor iğne yerlerim mor mor böyle var ya bakalim detaylı da ne çıkacak Rabbim evladıma sifa versin de bobrekde ki sıkıntısı gecmis olsun inşallah
O kadar haklısın ki canim ama dediğin gibi oste birinden bise istenmiyor ki insanlar çok garip olmuslar sahiden yalnızlık evet zor geçiyor baya üstelik esim surekli yedin mi ne yedin haji resim at modunda o da ayrı bir geriyor beni ama artık takmıyorum teli sessize alıyorum o beni sinir edene kadar merak etsinBir arkadaşımın bebegine de böbrekleri sıkıntılı demişlerdi, normal çıkmıştı bebeğin dogumdan sonraki kontrollerinde böbrekleri. Birine ayrintili ultrasonda bağırsakları disarda bu çocuğun demişler, öyle bir şey yokmuş. Hele bir arkadaşıma engelli olacak demişler gelişimi 1ay geriden geliyormuş ama turp gibi çıktı sadece minyon çocuk. bu 20.haftada bakilan ayrıntılı ultrasonlara bile cok takilmamak lazim sanırım.
Sonuçta ikiz gebelik her türlü riskli gebelik Allah korusun ayda bir gitseniz o uzun vade içinde rahim agzi aciliverse müdehale edilemeyecek. O yuzden sonradan pisman olmamak için tedbiren 2haftada bir takip şart. Tabi yaninizda biri olsa daha rahat olurdu eşiniz, yolda bir sey olacak diye de korkuyordur.
Yalniz kalmaniz çok kötüen azından bir rastlaştiginiz komşunuzu yaniniza alsanız, birinden bir şey istemek de çok zor ama yalniz kaliyorsunuz o kadar yazik yani. Ben yalniz kalanlari okurken stres oluyorum olduğum yerde hepiniz adına.
Bir de eskilerde ultrason mu varmış filan diyor erkekler.Eskilerde de böyle tüp bebek yoktu, risk azdi, tekil gebelik vardi. Bizim durumumuz çok farklı.
Canım benim de nst de ağrılarım çıktı hatta doğum sancısına yakındı takiplerini sık yaptır bende haftalık proluton yaptırıyorum ve bu hafta ciğer geliştirici ve ağrılar için hap başladık bebişler iyi şükür benim de üstten 44 cm alttan 30 küsür çıktı rahim ağzı çok sıkı takip ettirbugün kontrolum vardi rahim agzi üstten baktiginda 28 göründü alttan bakmak istedi bi de vajinal bakinca 35 çikti cok şükür. kasilmalarim için şuanlik yapacak bisey yok dedi günde 2-3 kez hissediiyorum zaten. asagida hissettigim baskidan dolayı proluton depot vurdu.
2 haftada bir gidiyoruz bakiyor sizin haftaniz da epey ilerlemis cok şükür az kaldi 4-5 hafta yetecek. igne yaptirdigimdan beri agri daha az sanki...Canım benim de nst de ağrılarım çıktı hatta doğum sancısına yakındı takiplerini sık yaptır bende haftalık proluton yaptırıyorum ve bu hafta ciğer geliştirici ve ağrılar için hap başladık bebişler iyi şükür benim de üstten 44 cm alttan 30 küsür çıktı rahim ağzı çok sıkı takip ettir
Bol bol dinlenmeye çalış soluna yat gündüzleri de yorma kendini benim de erken doğum riski bu hafta başladı yatcam artık 1 ay mecbur herşey bebişler için dün kestiler ağrıyı ama ben ağrı varken de hissetmiyorum hafta da bire düştü benim kontroller2 haftada bir gidiyoruz bakiyor sizin haftaniz da epey ilerlemis cok şükür az kaldi 4-5 hafta yetecek. igne yaptirdigimdan beri agri daha az sanki...
2 hafta once rahim agzi 30 dedi doktor ben epey yatmaya basladim yemek dahi yapmıyorum kalkip. faydasi oluyordur muhakkak evet çoğu sanci farkedilmiyor nstde çıkıyor amaBol bol dinlenmeye çalış soluna yat gündüzleri de yorma kendini benim de erken doğum riski bu hafta başladı yatcam artık 1 ay mecbur herşey bebişler için dün kestiler ağrıyı ama ben ağrı varken de hissetmiyorum hafta da bire düştü benim kontroller
Benim doktorum da ikizlerde rahim ağzı boyu 2.5 a kadar yoku var diyor progesteron ben 17. Haftama kafar her gün kalçadan yaptırdım 20 lere kadar 50 altına inmedi sonrasında fitille geçtik 2 3 hafta içinde 4 lere düştü sonra böbrek taşı için stant takıldı bana 26. Haftada o ara proluton hafta bir yaptırmaya başladık hatta bşr ara 3 güne 1 e indi şuan için rahim boyu gayet iyi benim ağrı korkuttu işte biraz ama progesteron önemi çok büyük bence2 hafta once rahim agzi 30 dedi doktor ben epey yatmaya basladim yemek dahi yapmıyorum kalkip. faydasi oluyordur muhakkak evet çoğu sanci farkedilmiyor nstde çıkıyor ama
2,5 4 dedıgınız rahım agzı boyu mu? Tekrar artıs olabiliyor mu?Benim doktorum da ikizlerde rahim ağzı boyu 2.5 a kadar yoku var diyor progesteron ben 17. Haftama kafar her gün kalçadan yaptırdım 20 lere kadar 50 altına inmedi sonrasında fitille geçtik 2 3 hafta içinde 4 lere düştü sonra böbrek taşı için stant takıldı bana 26. Haftada o ara proluton hafta bir yaptırmaya başladık hatta bşr ara 3 güne 1 e indi şuan için rahim boyu gayet iyi benim ağrı korkuttu işte biraz ama progesteron önemi çok büyük bence
Çok çok geçmiş olsun, tez zamanda toparlarsınız ınsallahSohrab canım testim pozitif çıktı dün akşam ama çok şükür iyiyim eşinle aynı gün yaptırsaydım belki o gün de pozitif çıkardı ben 5. Gün yaptırdım. İlk günler daha fazla ağrım vardı. Bir iki gündür daha iyiyim şükür Allahım hasta olan şifa bekleyen tüm herkese şifa versin Yardımcısı olsun
Yaaa hikayelerimiz aynı benimde 4 gebeliğim 2 si normal ikisi tüp bebek benimde yaşayanım yok amiinnnnn canımm inşallahhÇok şükür iyiyİz diyelim iyi olalım canım. Benim de tüp bebekle oldu bir yumurtadan rabbim iki can nasip ettibende 33 yaşındayım bu arada. Bu 4. Gebelik ama yaşayan yok Farklı Farklı hikayelerle kaybettim. İnşallah bu bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alalım sen kalp atışlarını duydun mu peki
Evet rahim ağzı boyu ölçümlerde fark ediyor2,5 4 dedıgınız rahım agzı boyu mu? Tekrar artıs olabiliyor mu?
10+1de ölctu benimkini 35 cıkmıstı,gunde iki kere progestan , haftada ıkı kere Pruluton oluyorum, artar mı sizce bu uzunlukEvet rahim ağzı boyu ölçümlerde fark ediyor
bu uzunluk iyi canim normal sinirlarda artmasina gerek yok o yüzden10+1de ölctu benimkini 35 cıkmıstı,gunde iki kere progestan , haftada ıkı kere Pruluton oluyorum, artar mı sizce bu uzunluk
O kadar küçük haftalarda hiç ölçtürmedim ilk sanırım 14-15. Haftalarda ölçmüştü 38 di sonra 52 lere kadar çıktı neye göre bende bilmiyorum her seferinde aynı doktor ölçtü10+1de ölctu benimkini 35 cıkmıstı,gunde iki kere progestan , haftada ıkı kere Pruluton oluyorum, artar mı sizce bu uzunluk
Düşüş olmasın da canımbu uzunluk iyi canim normal sinirlarda artmasina gerek yok o yüzden
Kanamam vardı, rahım ıcınde bişey göremedi, uzunluga oyle baktı, iyi demişti uzunluk ıcın, daha yuksek sayılar soyleyınce bir an tedirgin oldum, uzunlugun artabıldıgine sevındım, düşüş olmasın daO kadar küçük haftalarda hiç ölçtürmedim ilk sanırım 14-15. Haftalarda ölçmüştü 38 di sonra 52 lere kadar çıktı neye göre bende bilmiyorum her seferinde aynı doktor ölçtü
Bende aldım canım malesef üç aydan sonra. İştah süper benim. Hareket pek yok ama. İşim masa başı. Akşam yürüyüş yapayım diyorum inan yemekten sonra bayılıp kalıyorum resmenCanlar 18+1 6 kilo almışım yaaa 3 ay hiç almamıştım ani kilo artışı anormal sanki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?