• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Bugünkü randevuda mi dedi böyle? İyi rahatlatmiş doktor içini valla.
Teşekkürler 19+3teyim
bizim yapabileceğimiz düzenli takip etmek ilaclarini düzenlemek erken doğum riski görürsek ciğer geliştirici vurmak dedi. kuvoz ihtimali hep var. gerisi Allah Kerim ne yapalım. bundan sonra hep 2 haftada bir bakicakmis. erken dogum kaderimiz gibi biseymis ikiz gebelerin yüzde 60i erken dogum yapiyormus zaten. kendi hastalarindan da bunlarin yariis kuvoze giriyormus yarisi girmiyormus
bugun söyledi evet. idrar tahlili vermistim zaten temiz cikmisti. vajinal muayene etti orda da bir enfeksiyon bulgusu gormedi

bizim yapabileceğimiz düzenli takip etmek ilaclarini düzenlemek erken doğum riski görürsek ciğer geliştirici vurmak dedi. kuvoz ihtimali hep var. gerisi Allah Kerim ne yapalım. bundan sonra hep 2 haftada bir bakicakmis. erken dogum kaderimiz gibi biseymis ikiz gebelerin yüzde 60i erken dogum yapiyormus zaten. kendi hastalarindan da bunlarin yariis kuvoze giriyormus yarisi girmiyormus
bugun söyledi evet. idrar tahlili vermistim zaten temiz cikmisti. vajinal muayene etti orda da bir enfeksiyon bulgusu gormedi

Bu ağrılar için yapilacak bir şey yok o zaman...

asagida hissettigim baski icin proluton depot igne vurdu bana. progestan fitile devam dedi bu kadar
Ben de şimdi perinatologdan çıktım. Bu benim de içimi rahatlatmaya çalıştı. Çok normal bir anda iki bebekle hızla rahim büyüyor, ağrılar hissetmen çok normal dedi. Rahim ağzına tekrar baktı, 24.haftadan sonra daha da zorlanacaksın dedi. 24ten sonra zaten erken doğum riskine karşılık iki haftada bir bakiyorlarmiş. Böyle yaşamaya devam bize...

Plesentamla ilgili hiç bir açıklama yapmıyor ısrarla sormamak rağmen hemde ve ben anlayamadım gerçekten 10 dk ayakta kalayım yada sert koltukta oturayım karnim kasilmaya başlıyor diyorum ki rahim boyu nedir bana artik onlar geçti diyip beni başından atti doktor 20. Haftaya geldim değiştiremiyorum da
Ultrasyon kağıdı veriyorsa orda dist diye ji değer var o rahim boyunu belirtiyor canım egerki olctuyse bı bak ordan

benim gecen hafta cok fena kabizligim oldu 1 saat tuvalette oturmak zorunda kaldim agladim. simdi her gun activya yogurt yiyorum çözdü cok şükür. corba da pek icmem kalorisiz oldugu icin. doguma kadar activya devam edicem ayni şeyleri yasamayi göze alamam
Naçizane tavsiyem kayisi hoşafı canim sevmezsen erik hoşafı dene çok işe yarıyor gerçekten de

Her şey bire bir aynı emin ol. Çok ağrılarım oluyor. Kasıkta bile ağrım var benim. Bazen bebeklerin olduğu yerlerden ani acıtan batmalar oluyor ara ara. Sirt üstü yatarken makat tarafima dogru zonklamalar oluyor. Ayaktayken basınç hissi hep var, yatarken bile aniden kendi kendine karnim gerilip sertleşiyor. Çok üzülüyorum erken doğum riski var diye. Sali günü normal doktoruma sordum, anlattıkların erken doğum riski var demek kasılma dediğimiz şeyi anlatiyorsun dedi. Bana bir de sen zayıfsin, zayifliktan bile risk olur dedi. Zayif dediği de 52kiloyum 160boya. Progesteronlari kullanacaksin bekleyeceğiz başka yapacak bir şey yok dedi. Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. Bugün de perinatologa soracağım. İçim hiç rahat değil. Yürürken tırıs tırıs ayaklarimi sürükleyerek yürüyorum normal adim atamiyorum, bel ağrım var, dik duramiyorum sirtim resmen esnemiyor. Hele bu sabah bütün karnıma yayılmış çok büyük bir aciyla uyandim. Sanki gece karnimi ezmişim de içimde bir yerler parçalanmış gibi bir acıydi. Sağa sola zor döndüm. Bagirsaklarim mi acaba dedim o kadar karnima yaygin bir aciydi. Hiçbir ağrımi ayirt edemiyorum. Tek başıma arabayla bile bir yere çıkamaz oldum. Kendime çöp toplama aparatı aldım, ucunda bir kıskaç var, yere egilmeyip her şeyi yerden onunla aliyorum. Çok işe yarıyor.
O aparatı ben de alayım canim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle senin dr beni görse yatış yapar o zaman sana zayıf diyorsa ben 172 boya o kilodayim inşallah erken doğum olmaz hepimiz zamanında yaparız Allahin izniyle bende doktora gidince ewim basıyor yaygarayi niye gittin diye ona kalsa hiç gitmeyelim ne işim var sürekli normalde 2 haftada 1 doktor kendi çağırıyor ona bile tartışmalarla gidiyorum agri noktasında evet oluyor can ama ben kabiz olunca asiri bel ağrısı çekiyorum bir de doktor karnımı açınca şok geçiriyor iğne yerlerim mor mor böyle var ya bakalim detaylı da ne çıkacak Rabbim evladıma sifa versin de bobrekde ki sıkıntısı gecmis olsun inşallah

O aparatı ben de alayım canim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle senin dr beni görse yatış yapar o zaman sana zayıf diyorsa ben 172 boya o kilodayim inşallah erken doğum olmaz hepimiz zamanında yaparız Allahin izniyle bende doktora gidince ewim basıyor yaygarayi niye gittin diye ona kalsa hiç gitmeyelim ne işim var sürekli normalde 2 haftada 1 doktor kendi çağırıyor ona bile tartışmalarla gidiyorum agri noktasında evet oluyor can ama ben kabiz olunca asiri bel ağrısı çekiyorum bir de doktor karnımı açınca şok geçiriyor iğne yerlerim mor mor böyle var ya bakalim detaylı da ne çıkacak Rabbim evladıma sifa versin de bobrekde ki sıkıntısı gecmis olsun inşallah
Eşinizin tavrı hiç hosuma gitmedi, halbukı kontrolun sık olması daha ıyı deıl mı, en azından emin ellerdesin.

Ona göre çok evhamliyim evet evhamliyim kabul 3diyorum ama sizce de normal değil mi var mi grupta çok rahatım diyen ?
Muhakkak hepimiz korkuyoruz, hepimiz kanamalar yasadık, ama eşinizin size destek olması gerekir, böyle yaparsa daha cok evhamlanırsınız, ben ufacık bir leke görünce modum düşüyor, eşim hemen moral veriyor.. Ayrıca 15 gunde bır kontrol normal, bız de 15 güne bir gidiyoruz, keske her hafta gitsek, en azından iyi olduklarını görünce bikac gun rahatlıyoruz..

Muhakkak hepimiz korkuyoruz, hepimiz kanamalar yasadık, ama eşinizin size destek olması gerekir, böyle yaparsa daha cok evhamlanırsınız, ben ufacık bir leke görünce modum düşüyor, eşim hemen moral veriyor.. Ayrıca 15 gunde bır kontrol normal, bız de 15 güne bir gidiyoruz, keske her hafta gitsek, en azından iyi olduklarını görünce bikac gun rahatlıyoruz..
Cok haklisin cnm bn hastanede bile yattım kanamadan ama iste karşı taraf anlamazsa napacwksin ki

Canlar bu kağıttan bir şey anlayan var mı plesanta ile mi alakalı acaba alttaki mm ler ne acaba onu merak ettim

Eklentiler

• 20211106_201352.jpg
    20211106_201352.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar nasılsınız bayadır yazamadım sabahları iş akşamlarında hemen uykum geliyor hiçbirşey yapamıyorum bugün doktoe kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor ve süpriz birşekilde cinsiyetlerini söyledi 2 oğlum olucakmış tabi değişir mi bilmiyorum☺️🙏

Kızlar nasılsınız bayadır yazamadım sabahları iş akşamlarında hemen uykum geliyor hiçbirşey yapamıyorum bugün doktoe kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor ve süpriz birşekilde cinsiyetlerini söyledi 2 oğlum olucakmış tabi değişir mi bilmiyorum☺️🙏
Sağlıkla gelsinler inşallah❤️ gözünüz aydın canım, kac haftalık tahmın yaptı, bende 12+1de gıdıcem, cok heyecanlıyım doktorum tahmın yaparız demıstı

Sağlıkla gelsinler inşallah❤️ gözünüz aydın canım, kac haftalık tahmın yaptı, bende 12+1de gıdıcem, cok heyecanlıyım doktorum tahmın yaparız demıstı
Saol canım benim ☺️12+1 deyim bende bugün değişir mi dedim iddiasına girelim istersen dedi tmm inandım dedim 😅

Back