Her şey bire bir aynı emin ol. Çok ağrılarım oluyor. Kasıkta bile ağrım var benim. Bazen bebeklerin olduğu yerlerden ani acıtan batmalar oluyor ara ara. Sirt üstü yatarken makat tarafima dogru zonklamalar oluyor. Ayaktayken basınç hissi hep var, yatarken bile aniden kendi kendine karnim gerilip sertleşiyor. Çok üzülüyorum erken doğum riski var diye. Sali günü normal doktoruma sordum, anlattıkların erken doğum riski var demek kasılma dediğimiz şeyi anlatiyorsun dedi. Bana bir de sen zayıfsin, zayifliktan bile risk olur dedi. Zayif dediği de 52kiloyum 160boya. Progesteronlari kullanacaksin bekleyeceğiz başka yapacak bir şey yok dedi. Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. Bugün de perinatologa soracağım. İçim hiç rahat değil. Yürürken tırıs tırıs ayaklarimi sürükleyerek yürüyorum normal adim atamiyorum, bel ağrım var, dik duramiyorum sirtim resmen esnemiyor. Hele bu sabah bütün karnıma yayılmış çok büyük bir aciyla uyandim. Sanki gece karnimi ezmişim de içimde bir yerler parçalanmış gibi bir acıydi. Sağa sola zor döndüm. Bagirsaklarim mi acaba dedim o kadar karnima yaygin bir aciydi. Hiçbir ağrımi ayirt edemiyorum. Tek başıma arabayla bile bir yere çıkamaz oldum. Kendime çöp toplama aparatı aldım, ucunda bir kıskaç var, yere egilmeyip her şeyi yerden onunla aliyorum. Çok işe yarıyor.