• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Bu arada içeriği temiz ürünleri de listelemişler onu da buraya bırakayım. Ben badger kullanıyorum çok yoğun bugün sürüyorum yarın bile karnım nemli oluyor ama biraz pahalı o yüzden bence alternatiflere bakılabilir.
Lierac temiz mi değil mi onu biliyor musun canım ☺️ Ben almıştım daha 3 kere falan kullandım ondan önce hindistan cevizi yağı kullanmıştım bi sorun varsa hemen ona döneyim 😅 Bu arada lierac başta sürerken yapış yapış gibi ama sonra tamamen yok oluyor, hindistan cevizi yağı da beni rahatsız etmiyordu

Bu arada içeriği temiz ürünleri de listelemişler onu da buraya bırakayım. Ben badger kullanıyorum çok yoğun bugün sürüyorum yarın bile karnım nemli oluyor ama biraz pahalı o yüzden bence alternatiflere bakılabilir.
Bende badger kullanıyorum evet güzel ürün ama pahalı gerçekten

Ne güzel işte, en azından kıyafetlerinizi kullanabılıyprsunuzdur, benım pantolonlar sıkmaya basladı bıle, daha basındayım, zaten oyle cok zayıf bı İnsan da deıldım, ama takmıyorum dogumda sonra gıder ınsallah kılollar da, uykusuz gecelerin hatırına ☺️

Mustela yı duymuştum birinden daha, bu arada karnın ne zaman belırgınlesmeye basladı, benım suan belirgin deıl ama genısleme var muhakkak, pantolonları dugmesı acık giyiyorum, bı tane hamıle pantolon aldım bıle, iştahım yerinde cok sukur ☺️
Istah bende de acildi korkuyorum..😭
Evde oldugum icin tayt esofman halindeyim, pantolonlari birakali bayagi oldu, dugme sıkınca vazgectim hic zorlamadim 🙈 emniyet kemeri de hafiften hissettiriyor, birkac haftaya onunla da vedalasirim gibi...

Lierac temiz mi değil mi onu biliyor musun canım ☺️ Ben almıştım daha 3 kere falan kullandım ondan önce hindistan cevizi yağı kullanmıştım bi sorun varsa hemen ona döneyim 😅 Bu arada lierac başta sürerken yapış yapış gibi ama sonra tamamen yok oluyor, hindistan cevizi yağı da beni rahatsız etmiyordu
Onun içeriğini ben göremedim bu sayfa incelememiş ama eczacı arkadaşım var o lierac kullanmıştı ve o da çok inceler böyle şeyleri o yüzden güvenilir olduğunu düşünüyorum 🤗

kizlar kasilmaniz oluyor mu? magnezyum da kullaniyorum ama benim oluyor yine de. doktora sürekli mesaj atip rahatsiz etmek de istemiyorum mecbur bir dahaki gidisimde sorcam

Merhaba kizlar ben de avokado yağı kullanıyorum catlamamak için. İlk gebeligimde lierac kullandım ve 26 kilo almıştım karnımda çatlak olmadi cok şükür. Kilo aldığınız bölgeleri nemlendirin bacaklarımı es geçmiştim feci çatladı 🙃 o sebepten bolca nem bolca su 😊

İyi akşamlar herkese. Benim bugün moralim bozuk 😕 ikindiden beri küçük tansiyonum 85-90 arası ve inanılmaz baş ağrım var 🤦🏻‍♀️ Bir önceki gebeliğimde gebelik zehirlenmesi olmuştu maalesef kaybettik bebeği sonra devam etmişti bir süre tansiyon ama sonra düzelmişti. Bir de sol böbreğim %13 çalışıyor yani biraz böbrek problemim de var. Ama yine de bu kadar erken tansiyon sorunu yaşamam diyordum. Daha düne kadar 10-7 11-8 falan oluyordu. Saat kaç oldu hala aynı seviyelerde bilmiyorum ne yapacağım 🥺

kizlar kasilmaniz oluyor mu? magnezyum da kullaniyorum ama benim oluyor yine de. doktora sürekli mesaj atip rahatsiz etmek de istemiyorum mecbur

kizlar kasilmaniz oluyor mu? magnezyum da kullaniyorum ama benim oluyor yine de. doktora sürekli mesaj atip rahatsiz etmek de istemiyorum mecbur bir dahaki gidisimde sorcam
Benmde oluyo kaç haftaliksiniz doktoruma sordum rahim uzunluğuna baktı sıkıntı yok dedi

Kasılma tam olarak nasıl oluyor 🤔 ara ara gelen sertlik hissi mi? Valla bilmediğim için soruyorum ilk gebelik çünkü

İyi akşamlar herkese. Benim bugün moralim bozuk 😕 ikindiden beri küçük tansiyonum 85-90 arası ve inanılmaz baş ağrım var 🤦🏻‍♀️ Bir önceki gebeliğimde gebelik zehirlenmesi olmuştu maalesef kaybettik bebeği sonra devam etmişti bir süre tansiyon ama sonra düzelmişti. Bir de sol böbreğim %13 çalışıyor yani biraz böbrek problemim de var. Ama yine de bu kadar erken tansiyon sorunu yaşamam diyordum. Daha düne kadar 10-7 11-8 falan oluyordu. Saat kaç oldu hala aynı seviyelerde bilmiyorum ne yapacağım 🥺
85-90 yüksek mi sayıliyor gecmis olsun. oncekinde kac haftalikti

Kasılma tam olarak nasıl oluyor 🤔 ara ara gelen sertlik hissi mi? Valla bilmediğim için soruyorum ilk gebelik çünkü
anlatmasi zor gerçekten ilk gebelikte ben de anlayamiyordum ne zaman 30 küsür haftalara geldim kasilmalar daha da rahatsız etmeye basladi o zaman hmm bu farkli bisey demek ki bebek hareketi değilmiş dedim.
karnin baya bildigin farklı bir sekle girip sertlesiyor belki bi 30 saniye falan düzelmiyor bu sirada da te üstten başlayıp vajinaya kadar baski hissi iniyor sertlik kendiliginden çözülene kadar o his gecmiyor. bende hafif sanci da oluyor. gebeligin son haftalarında dahs da rahatsiz edici boyuta geliyor. şuan yasadiklarimiz yalanci sanci rahmin büyümesi ve kendisini hazırlaması imiş 🙄 insallah bendeki de oyledir. rahim ağzı kısa ise düzenli olursa sıkıntı sanirim

anlatmasi zor gerçekten ilk gebelikte ben de anlayamiyordum ne zaman 30 küsür haftalara geldim kasilmalar daha da rahatsız etmeye basladi o zaman hmm bu farkli bisey demek ki bebek hareketi değilmiş dedim.
karnin baya bildigin farklı bir sekle girip sertlesiyor belki bi 30 saniye falan düzelmiyor bu sirada da te üstten başlayıp vajinaya kadar baski hissi iniyor sertlik kendiliginden çözülene kadar o his gecmiyor. bende hafif sanci da oluyor. gebeligin son haftalarında dahs da rahatsiz edici boyuta geliyor. şuan yasadiklarimiz yalanci sanci rahmin büyümesi ve kendisini hazırlaması imiş 🙄 insallah bendeki de oyledir. rahim ağzı kısa ise düzenli olursa sıkıntı sanirim
Pazartesi gideceğim doktora sorayım onuda. Sertlik oluyor arada ama vajinada bişey hissetmedim.

canım günaydın. doktorun ile görüştün mü ne diyor. dur hemen gebelik zehirlenmesi gibi düşünme belki değildir. benim bir arkadaşımda da var tansiyon problemi fakat sürekli kontrol altın gebelik zehirlenmesi değil henüz protein kaçağı falan yok. gerçi onun ki 28. haftalarda falan başladı. belki hormonların değişmesinden kaynaklı oynuyordur senin tansiyonunda.

Yaaa o bebek değil mi kasılma mı 🙁 tecrübesizlikten anlamamışım bana da oluyor saçma sapan bir tarafı çıkıntı oluyor sertleşiyor bazen 😔 vajinama bir şey olmuyor ama daha çok yukarı doğru kaburgamın biraz altında orada kızım var ben de o yapıyor sanıyordum… Bizim rahimağzı uzunluklarımız da benziyordu canım. Sana doktor ne dedi?

Back