- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #2.481
belki suyun fazla olcak özellikle sıkıp suyunu icme benceyok oyle degil gunde 1 tane havuç yiyim diyorum
Lierac temiz mi değil mi onu biliyor musun canımBu arada içeriği temiz ürünleri de listelemişler onu da buraya bırakayım. Ben badger kullanıyorum çok yoğun bugün sürüyorum yarın bile karnım nemli oluyor ama biraz pahalı o yüzden bence alternatiflere bakılabilir.
Bende badger kullanıyorum evet güzel ürün ama pahalı gerçektenBu arada içeriği temiz ürünleri de listelemişler onu da buraya bırakayım. Ben badger kullanıyorum çok yoğun bugün sürüyorum yarın bile karnım nemli oluyor ama biraz pahalı o yüzden bence alternatiflere bakılabilir.
Istah bende de acildi korkuyorum..Ne güzel işte, en azından kıyafetlerinizi kullanabılıyprsunuzdur, benım pantolonlar sıkmaya basladı bıle, daha basındayım, zaten oyle cok zayıf bı İnsan da deıldım, ama takmıyorum dogumda sonra gıder ınsallah kılollar da, uykusuz gecelerin hatırına
Mustela yı duymuştum birinden daha, bu arada karnın ne zaman belırgınlesmeye basladı, benım suan belirgin deıl ama genısleme var muhakkak, pantolonları dugmesı acık giyiyorum, bı tane hamıle pantolon aldım bıle, iştahım yerinde cok sukur
Onun içeriğini ben göremedim bu sayfa incelememiş ama eczacı arkadaşım var o lierac kullanmıştı ve o da çok inceler böyle şeyleri o yüzden güvenilir olduğunu düşünüyorumLierac temiz mi değil mi onu biliyor musun canımBen almıştım daha 3 kere falan kullandım ondan önce hindistan cevizi yağı kullanmıştım bi sorun varsa hemen ona döneyim Bu arada lierac başta sürerken yapış yapış gibi ama sonra tamamen yok oluyor, hindistan cevizi yağı da beni rahatsız etmiyordu
Evet ama bana bütün hamilelik boyunca yeter gibi göründü baya yoğun çünkü ve rahatsızlık vermemesi çok güzelBende badger kullanıyorum evet güzel ürün ama pahalı gerçekten
Çok teşekkür ederim bilgi için canımOnun içeriğini ben göremedim bu sayfa incelememiş ama eczacı arkadaşım var o lierac kullanmıştı ve o da çok inceler böyle şeyleri o yüzden güvenilir olduğunu düşünüyorum
kizlar kasilmaniz oluyor mu? magnezyum da kullaniyorum ama benim oluyor yine de. doktora sürekli mesaj atip rahatsiz etmek de istemiyorum mecbur
Benmde oluyo kaç haftaliksiniz doktoruma sordum rahim uzunluğuna baktı sıkıntı yok dedikizlar kasilmaniz oluyor mu? magnezyum da kullaniyorum ama benim oluyor yine de. doktora sürekli mesaj atip rahatsiz etmek de istemiyorum mecbur bir dahaki gidisimde sorcam
21+1 im bugün. son 1 haftadir farkediyorum kasilma. karnimin seklini degistirecek kadar oluyor bazen ama o günde 1-2 kez en fazla.Benmde oluyo kaç haftaliksiniz doktoruma sordum rahim uzunluğuna baktı sıkıntı yok dedi
85-90 yüksek mi sayıliyor gecmis olsun. oncekinde kac haftaliktiİyi akşamlar herkese. Benim bugün moralim bozukikindiden beri küçük tansiyonum 85-90 arası ve inanılmaz baş ağrım var Bir önceki gebeliğimde gebelik zehirlenmesi olmuştu maalesef kaybettik bebeği sonra devam etmişti bir süre tansiyon ama sonra düzelmişti. Bir de sol böbreğim %13 çalışıyor yani biraz böbrek problemim de var. Ama yine de bu kadar erken tansiyon sorunu yaşamam diyordum. Daha düne kadar 10-7 11-8 falan oluyordu. Saat kaç oldu hala aynı seviyelerde bilmiyorum ne yapacağım
anlatmasi zor gerçekten ilk gebelikte ben de anlayamiyordum ne zaman 30 küsür haftalara geldim kasilmalar daha da rahatsız etmeye basladi o zaman hmm bu farkli bisey demek ki bebek hareketi değilmiş dedim.Kasılma tam olarak nasıl oluyorara ara gelen sertlik hissi mi? Valla bilmediğim için soruyorum ilk gebelik çünkü
Bnm karnimda da oluyo vajinamda da oluyo korkuyo insan doktoruna sor bence benim dün kontrolum vardı sıkıntı yok çok şükür21+1 im bugün. son 1 haftadir farkediyorum kasilma. karnimin seklini degistirecek kadar oluyor bazen ama o günde 1-2 kez en fazla.
Pazartesi gideceğim doktora sorayım onuda. Sertlik oluyor arada ama vajinada bişey hissetmedim.anlatmasi zor gerçekten ilk gebelikte ben de anlayamiyordum ne zaman 30 küsür haftalara geldim kasilmalar daha da rahatsız etmeye basladi o zaman hmm bu farkli bisey demek ki bebek hareketi değilmiş dedim.
karnin baya bildigin farklı bir sekle girip sertlesiyor belki bi 30 saniye falan düzelmiyor bu sirada da te üstten başlayıp vajinaya kadar baski hissi iniyor sertlik kendiliginden çözülene kadar o his gecmiyor. bende hafif sanci da oluyor. gebeligin son haftalarında dahs da rahatsiz edici boyuta geliyor. şuan yasadiklarimiz yalanci sanci rahmin büyümesi ve kendisini hazırlaması imişinsallah bendeki de oyledir. rahim ağzı kısa ise düzenli olursa sıkıntı sanirim
aaa bende olmuyor yada oluyorsa da fark etmiyorum henüz. kaçıncı hafta itibari ile başladı bu kasılmalarınız.kizlar kasilmaniz oluyor mu? magnezyum da kullaniyorum ama benim oluyor yine de. doktora sürekli mesaj atip rahatsiz etmek de istemiyorum mecbur bir dahaki gidisimde sorcam
canım günaydın. doktorun ile görüştün mü ne diyor. dur hemen gebelik zehirlenmesi gibi düşünme belki değildir. benim bir arkadaşımda da var tansiyon problemi fakat sürekli kontrol altın gebelik zehirlenmesi değil henüz protein kaçağı falan yok. gerçi onun ki 28. haftalarda falan başladı. belki hormonların değişmesinden kaynaklı oynuyordur senin tansiyonunda.İyi akşamlar herkese. Benim bugün moralim bozukikindiden beri küçük tansiyonum 85-90 arası ve inanılmaz baş ağrım var Bir önceki gebeliğimde gebelik zehirlenmesi olmuştu maalesef kaybettik bebeği sonra devam etmişti bir süre tansiyon ama sonra düzelmişti. Bir de sol böbreğim %13 çalışıyor yani biraz böbrek problemim de var. Ama yine de bu kadar erken tansiyon sorunu yaşamam diyordum. Daha düne kadar 10-7 11-8 falan oluyordu. Saat kaç oldu hala aynı seviyelerde bilmiyorum ne yapacağım
Yaaa o bebek değil mi kasılma mıanlatmasi zor gerçekten ilk gebelikte ben de anlayamiyordum ne zaman 30 küsür haftalara geldim kasilmalar daha da rahatsız etmeye basladi o zaman hmm bu farkli bisey demek ki bebek hareketi değilmiş dedim.
karnin baya bildigin farklı bir sekle girip sertlesiyor belki bi 30 saniye falan düzelmiyor bu sirada da te üstten başlayıp vajinaya kadar baski hissi iniyor sertlik kendiliginden çözülene kadar o his gecmiyor. bende hafif sanci da oluyor. gebeligin son haftalarında dahs da rahatsiz edici boyuta geliyor. şuan yasadiklarimiz yalanci sanci rahmin büyümesi ve kendisini hazırlaması imişinsallah bendeki de oyledir. rahim ağzı kısa ise düzenli olursa sıkıntı sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?