2022 ikiz annesi olacaklar

Bnde biraz araştırınca kolestazi olabilirmi diye korkmaya başladım erken doğuma sebep olabiliyormuş galiba bugün randevum var doktoruma da diyeceğim bakalım inş bi sıkıntı yoktur siz kaç haftaliksinız
21+0 oldum bugün çok şükür. kaşıntim artarsa ben de söyleyeceğim ama suan azaldi gibi belki de çikolata tuketmedigim için tamamen sönecek.
sizde de bisey cikmaz insallah pek sık görülmüyormus kolestaz

Saglık Ocagındakı ebe tatlı badem yagı sür demıstı, bi kaç kere ondan sürdüm, önerecegın krem varsa bakayım canım
Benm önümde bir top oldu ne çatlak ne patlak ne yusyuslvarlak oldum oysa hevesim kaldi oylr hamilelikte yüzümden belli bile değil sadece önümde minik bir top oysa kremler yağlar neler neler hevesimdir

Saglık Ocagındakı ebe tatlı badem yagı sür demıstı, bi kaç kere ondan sürdüm, önerecegın krem varsa bakayım canım
Doktorum lierac phytolasil jel onerdi, ben onceki gebeligimde cok sevemedim, biraz yapis yapis bir histi, karnim ok ama goguslerimin yanlarinin catlamasini durdurmadi.
Alternatif sari kantoron yagi, biooil ya da Mustela maternite Strech marks prevention Oil olabilir. Bu kez mustela deneyecegim. Trendyoldan almak istemedim, yetkili eczaneye gidecegim bu hafta alacagim

Benm önümde bir top oldu ne çatlak ne patlak ne yusyuslvarlak oldum oysa hevesim kaldi oylr hamilelikte yüzümden belli bile değil sadece önümde minik bir top oysa kremler yağlar neler neler hevesimdir
Masallah diyin, ne guzel zaten belli olacak, olmamasi mumkun degil. Sadece kilo ve ilk gebelik olmamasi karin buyuklugunu etkiliyor. Keske zayif olsaydim diyorum ben de mesela

21+0 oldum bugün çok şükür. kaşıntim artarsa ben de söyleyeceğim ama suan azaldi gibi belki de çikolata tuketmedigim için tamamen sönecek.
sizde de bisey cikmaz insallah pek sık görülmüyormus kolestaz
Bende bu aralar çikolata çok tükettim acaba ondan mi olduki inş yoktur çok korkuyorum

Masallah diyin, ne guzel zaten belli olacak, olmamasi mumkun degil. Sadece kilo ve ilk gebelik olmamasi karin buyuklugunu etkiliyor. Keske zayif olsaydim diyorum ben de mesela
Ay ben senelerdir bu günlerin hayalini kuruyorum kuzum o yüzden de isterdim her yerimden belli olsun bebeklerim diye

Kizlar havuç suyu içiyor musunuz icilmeli mi sizce ne düşünüyorsunuz bununla ilgili gunde 1 tane havuç yemeye başlıyorum ben bebeklerin suyuna çok iyiymiş artiriyormus

Ne güzel işte, en azından kıyafetlerinizi kullanabılıyprsunuzdur, benım pantolonlar sıkmaya basladı bıle, daha basındayım, zaten oyle cok zayıf bı İnsan da deıldım, ama takmıyorum dogumda sonra gıder ınsallah kılollar da, uykusuz gecelerin hatırına

Mustela yı duymuştum birinden daha, bu arada karnın ne zaman belırgınlesmeye basladı, benım suan belirgin deıl ama genısleme var muhakkak, pantolonları dugmesı acık giyiyorum, bı tane hamıle pantolon aldım bıle, iştahım yerinde cok sukur

Pantolonlar olmuyor önümde top olduğu için ama cok hevesliyim karnımı gösterip yaşasın bende anne oluyorum şükürler olsun demeye heryerimden belli olsun istiyorum çatlak patlak yusyuvarlak bir anne olmak istiyorum

ben yapım gereği ne kullanırsam kullanayım çatlayacağıma çok eminim o yüzden nemli kalıp çatlağı minimuma indirmek adına bio oil kullanıyorum. bir arkadaşım lierac için hiç gerek yok hindistan cevizi yağı bile kullansan olur demişti o yüzden bio oil almıştım.

Listeye baktım ama göremedim sizi, kacıncı haftadsınız?

Bana da öyle geliyor, tekil gebelıkler bile çatlıyorken, bızım çatlamamamız kaçınılmaz.. Bacaklarımda hamıle degılken bıle çatlaklarım vardı, kilo alısverısınden oluyordu..
Tatlı badem yagını duymusmuydunuz Hıc? Ebe onu tavsıye ettı bana da, evde de olunca bı kac kere kullandım.. Sizin soyledıgıniz kremi/yagı da arastırayım, cok tesekkur ederım

evet tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı, kantaron yağı bunlar hep kullanılıyormuş. zaten bence mevzu nemli tutmak hepsinin görevi o ama ben tatlı badem yağı için tüylenme yapıyor diye duymuştum bir araştırın isterseniz.

Merhaba kızlar görüyorum ki bio oil kullanan çok var. Benim doktorum içeriği temiz değil demişti. Instagramda muhendisbaba diye bir hesap var içeriklerini inceliyor o da bio oil için kötü demişti ben suraya incelemeyi bırakayım isteyen bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20211026-104450_Instagram.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 63
Aaa dogrudur, kaşlarım ıcın almıstım onu zaten hindistan cevizi yagı da var onu süreyim madem

Bu arada içeriği temiz ürünleri de listelemişler onu da buraya bırakayım. Ben badger kullanıyorum çok yoğun bugün sürüyorum yarın bile karnım nemli oluyor ama biraz pahalı o yüzden bence alternatiflere bakılabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20211026-105245_Instagram.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 58

aaa öylemi açıkcası içerik araştırmak hiç gelmedi aklıma. bittiğinde farklı bir marka alırım. ben alırken incia ile arasında kalmıştım onunda yorumları iyi ama kokusu konusunda tereddüt etmiştim. olmadı ondan alayım teşekkür ederim.

19 insaAllah canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…