- 25 Ağustos 2019
- 61.130
- 114.112
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #51.241
Amazing family
canımmm çok saşkınım geleceği varsada hayırlısıyla gelsin inşaallahh artık bundna sonra bebeler sabırsız çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla all kucagına ve evine git bitanemm
Aman jou sen sakin kal da bide senin suyun gelmesin ben alır getiririm sana iki dakka iç zıbınAmazing family canımmm çok saşkınım geleceği varsada hayırlısıyla gelsin inşaallahh artık bundna sonra bebeler sabırsız çıktı
Güzün kapalı alabilirsin, çok çok güzeller. Ben kizama ordan başladım hala da aliyorum. Şimdi oğluma da ordan aliyorumBenimde gözüm korktu kızlar son rütuşlar kaldı onları da alayım bari.
Lcw hamile gecelik tarzi elbiseler var cok hosuma gitti kızlar sanırım ben lohusa takım falan almayacağım 2 tane ordan gecelik elbise alsam yeterli bence.
Birde bebek kıyafetleri nasıl sizce lcw nın? Alan varmı hic? Kaliteli mi? Birden siparis edeyim bitsin istiyorum kızlar stres yaptım vallahi
Ya ben size geçen gün herkes işini bitirsin çantasını hazırlasın demedim mi sen hala oturuyor musunBen hastane çantasını hazırlamaya gidiyorum haziran anaları nisana transfer oluyo galiba
NevaNurKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
zamaninda doğsun ya hiç hazir değilimYa ben size geçen gün herkes işini bitirsin çantasını hazırlasın demedim mi sen hala oturuyor musun
Zamanında doğsun ama ne olur ne olmaz herkes çantasını hazırlayıp Bi köşeye koysun geri kalan zaten elbet olurzamaninda doğsun ya hiç hazir değilim
AyazKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
Ben şok
Anaaaaaaa
Ay sakin ol kuzum yaa sağlıkla gelsin
tüm sürecin sorunsuz geçmesi için dualarımız seninle mümkün oldukça haberlerini bekkiyoruz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sakin kalmaya çalış dualarımız seninle….bizim Haziran bebeleri pek durmayacak aceleci çıktılar anlaşılan
Rabbim kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin ya ben çok korkuyorum erken olursa diye sezetyan benim
Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarım seninle ve bebişinle
Kizzz neeeyyyyy anamm noluyo bu bebelereee
Canım noluyoo bizim bu bebişlere çok aceleci çıktılar. Haberlerini bekliyoruz inş bir kaç gün daha tutma şansı olur miniği en azından ciğer geliştirici yaparlar da daha rahat olur
Sağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erkenAmazing family canımmm çok saşkınım geleceği varsada hayırlısıyla gelsin inşaallahh artık bundna sonra bebeler sabırsız çıktı
Kız git al neyi bekliyosun yumurta kapıdaBen dahaa iç zibin almadim lan
Ben lcw den aldım gecelik henüz gelmedi bemce bebek kıyafetleri gayet kaliteli güvenebilirsinBenimde gözüm korktu kızlar son rütuşlar kaldı onları da alayım bari.
Lcw hamile gecelik tarzi elbiseler var cok hosuma gitti kızlar sanırım ben lohusa takım falan almayacağım 2 tane ordan gecelik elbise alsam yeterli bence.
Birde bebek kıyafetleri nasıl sizce lcw nın? Alan varmı hic? Kaliteli mi? Birden siparis edeyim bitsin istiyorum kızlar stres yaptım vallahi
Bitek südyen kaldı benim onuda aldımmı tamamdır çantaya geçerimYa ben size geçen gün herkes işini bitirsin çantasını hazırlasın demedim mi sen hala oturuyor musun
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum haberdar et bizideSağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
Dualarınızı eksik etmeyin bizden kendinize iyi bakın kızlar
Ben yeni doğan çok bulamadım açıkçası, civil&e bebek te çok çeşit var.Benimde gözüm korktu kızlar son rütuşlar kaldı onları da alayım bari.
Hım bir onlara da bakayim bari, olsa bile çabuk tükeniyor malesefBen yeni doğan çok bulamadım açıkçası, civil&e bebek te çok çeşit var.
Canim insallah saglikla gelir bebeğin Vakti zamanı gelince en hayirli zamanda en hayirli şekilde doğurmanı dilerimSağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
Dualarınızı eksik etmeyin bizden kendinize iyi bakın kızlar
Sagol sweetim benim kuzumuda yazmışsınKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
Ayy eyvah, kesin lavman istemek lazimMaalesef doğru canım. Bazı hastaneler dogum normal bir süreç diyerek lavman yapmıyorlar. Benim son doğum başka hastanede oldu ve lavman yapmadılar,tuvalete de gondermediler psikolojim bozuldu resmen doğumdan sonra
Lavman yapılmalı çok önemli
Al benden de o kadardoğum korkusu yüklenmedi desem yalan olur
NeeyKızlar benim suyum geliyor
Lcw kaliteli esneme vs yapmıyor alabilirsin.Zaten cabuk büyüyorlar eskimeden küçülüyor.Benimde gözüm korktu kızlar son rütuşlar kaldı onları da alayım bari.
Ben beğendim lcw nın bebek kıyafetlerini yerleri güzel. Ama sanırım bi tık beden olarak diğerlerine göre büyük ama tabi bilmiyorum tecrübem yok kendi düşüncemBenimde gözüm korktu kızlar son rütuşlar kaldı onları da alayım bari.
Hatırladım Azer diyordu eşinAyaz
Kizlar gözüm korktu ama diğer taraftan bende doğurmak istiyorum artık sağlıkla zamanında gelsin bebişler heyecan yaptım ya.
Kızlar cahilliğime verin bir sorum olucak. Erken doğunca bebekler küvezde kalıyorlar. Bu bir riskmi bebeğin gelişimi ya da sağlığı için ?