- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #51.221
1 ay erken doğmuştu en erken.daha öncede doğumların vardı diye hatırlıyorum, diğerleride erken mi doğmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay erken doğmuştu en erken.daha öncede doğumların vardı diye hatırlıyorum, diğerleride erken mi doğmuştu
Nasılsın canım gittinmi hastaneye?Sweet suyum geliyor ya hastane yolu göründü bana
Korkma hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzDevlet hastanesine gidiyorum canım,eşim gelsin hemen gidicez
Eminim baya geldi hala da sızıyor :/
33 e yeni girdim
Hazırladın mı çantanı?Ne aceleci çıktı bu bebişler.Hayırlısı hadi bakalım sağlıkla alırsın inşallah kucağına.1 ay erken doğmuştu en erken.
Ben şokKızlar benim suyum geliyor
AnaaaaaaaKızlar benim suyum geliyor
1 ay erken doğmuştu en erken.
Çınar diye düşünüyorduk ama Alparslan olacak son kararKızlar tabloyu güncelledim isimleri yazdım hatırladığım kadarıyla. Bana yazarsanız bebişlerin isimlerini ekleyim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sakin kalmaya çalış dualarımız seninle….bizim Haziran bebeleri pek durmayacak aceleci çıktılar anlaşılanDevlet hastanesine gidiyorum canım,eşim gelsin hemen gidicez
Eminim baya geldi hala da sızıyor :/
33 e yeni girdim
Rabbim kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin ya ben çok korkuyorum erken olursa diye sezetyan benimSweet suyum geliyor ya hastane yolu göründü bana
Güzel haberlerini bekliyoruz, dualarım seninle ve bebişinleKızlar benim suyum geliyor
İyiyim csnım iyi çok şükür yarın inş görmeye gideceğim
Kizzz neeeyyyyy anamm noluyo bu bebelereeeSweet suyum geliyor ya hastane yolu göründü bana
Maşallahİyiyim csnım iyi çok şükür yarın inş görmeye gideceğim
Kuzu sen eve çıktınmı hastanedemisinİyiyim csnım iyi çok şükür yarın inş görmeye gideceğim
Kızlar benim suyum geliyor
Kuzu sen eve çıktınmı hastanedemisin
Hayırlısıyla all kucagına ve evine git bitanemmHastanedeyim canım yarın taburcu olacağım
Ben dahaa iç zibin almadim lanBen hastane çantasını hazırlamaya gidiyorum haziran anaları nisana transfer oluyo galiba