- 2 Ağustos 2013
- 36.375
- 115.094
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #41.941
Nabızın yükseldiğini biliyorum da çarpıntıyı bilmiyorum bi görün istersen. Bazen benim değişik bi şey oluyor çarpıntı da değil de kısa süreli çarpıntı gibi de geçiyor ama hemenSelam aleyküm hayırlı kandiller hanımlar
Size bir sorum olacak bir ay filan oldu bende çarpıntı başladı ve gittikçe çoğalıyor sanki yani ilk zamanlar günde bir iki defa oluyordu şimdi akşama kadar belki 20 defa oluyor birden yan korkmuş gibi yada heycanlanmis gibi kalbimin sesi sanki dışarda duyuyorum sanki kalbim yerinden çıktı gibi birkaç saniye sürüyor duruyor hamilelikte nabiz yukseliyormus ama çarpıntı farklı mi normal mi sizde de oluyormu onun için doktora gitmem gerekiyormu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Aslında benimde çok kısa sürüyor ama daha önce olmadığı için ve çok hızlandığı için beni korkuttu normalde 10 gün sonra filan gitmeyi düşünüyordum bu hafta sonumu gitsem emin olamadimNabızın yükseldiğini biliyorum da çarpıntıyı bilmiyorum bi görün istersen. Bazen benim değişik bi şey oluyor çarpıntı da değil de kısa süreli çarpıntı gibi de geçiyor ama hemen
Bende de kronik kabızlık var da. Tam olarak ne yaptın anlamadım? Tam buğday ekmeği ve yürüyüş haricî bi şey yaptınız mı?Kabızlık benimde hayatımı çok etkileyen bir sorundu bi kaç sene öncesine kadar. Kronik kabızdım resmen ve artık ara sıra makattan kan geliyordu, çatlak oluşmuştu. 2 senedir yeme düzenim çok değişti ülke değişikliğinden dolayı, ekmek yememeye başladım akşamları. Yediğim ekmek sandviçler hep gündüz ve tam buğday ekmeği. Beyaz ekmek yemiyorum hiç. Yürüyüş yapıyorum. Ve nerdeyse hiç kabız olmadım diyebilirim hamilelikte de tekrarlamadı.
Bu tarz bir şey denedin mi hiç?
Kızzz ne var kendine gelince 2 dakka yazarsın. Şartlandırma kendini bizi merakta koyma heeeÖyleee olcak iştee
Benim suyum geldi bay diyip ortadan kaybolurumm benden döylemesi
Geç oldu amaGünaydınnn
Hayırlı kandiller tatlımAllahımm evlatlarımızı sağsalim kucağımıza emanet etsin kavuştursun inşaallahh
Eki Görüntüle 3027951
@madammorsweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
@Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Hamurkeresa
Bak bak aldığını da geri vermişHeee iyi ozaman kuzuu
Anaa kızzz yeni tartıldım şini şasırilacak iş 1kilo vermişim79.2 olmuşum abovv buişte tuvaletle bitiyor herhalde kabız olanlar aslında almış gibi gözüküyor kilo yoksa herkes normal yerdedir
Tansiyonun falan düşmedi mi canım nasıl geçiyorTutuyorum çok şükür ezana yakın yiyorum baya götürüyo beni
Ahaha her hapşurduğumda aklıma gelmenOyyy aminnn inşaallahh ya hapşurduğumuz gibi gelsin bebiş
Hoşgeldin ne güzel geldin canım. Aramızda sadece 3 gün var ya heyecanlandım bendeBen geldiiiiiim
1200 gr olmuş minik kızımsuyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı
Bundan sonra 2 haftada bir olacakmış kontrollerimiz
Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim @MevsimBahar ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.
Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi
Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane varo da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun
Bizden bu kadar
Bende 28+4 bugün28+1 oldu bugün
Yarın benim de muayenem var 15.30daGözünaydın canım2 haftada bire düşmek mutlu etmiştir seni :) yarın bende gidiyorum bakalım kaç kilo oldu minik
Bence git. Kardiyolojiye git hattaAslında benimde çok kısa sürüyor ama daha önce olmadığı için ve çok hızlandığı için beni korkuttu normalde 10 gün sonra filan gitmeyi düşünüyordum bu hafta sonumu gitsem emin olamadim
Kuzu tansiyonumda falan sıkıntı yoktu ama iftar yaptıktan sonra miğdem çok bulandı baharatlı yedim biraz ondan sanırımBende de kronik kabızlık var da. Tam olarak ne yaptın anlamadım? Tam buğday ekmeği ve yürüyüş haricî bi şey yaptınız mı?
Kızzz ne var kendine gelince 2 dakka yazarsın. Şartlandırma kendini bizi merakta koyma heee
Geç oldu ama
Hayırlı kandiller tatlım
Bak bak aldığını da geri vermiş
Tansiyonun falan düşmedi mi canım nasıl geçiyor
Ahaha her hapşurduğumda aklıma gelmenkız resmen diye diye bir avazda değil bi hapşırıkta doğurcaz
Hoşgeldin ne güzel geldin canım. Aramızda sadece 3 gün var ya heyecanlandım bende
Bende 28+4 bugün
Yarın benim de muayenem var 15.30da
Senin saat kaçta canım
Not aldım hemenKızlar kuzenim eczacı mutlaka bu şampuanı kullan ilk başlar dedi bu bebeklerin ilk başlarda saç diplerinde soyulma gibi değişik bişeyler oluyoya ona falan baya iyi geliyomuş bilginiz olsun
Al al kuzu şimdi süt yapan çayı da atıcam deli gibi süt yapıyo dediNot aldım hemen
Yok şekerlemesine demiştim canım tahlili isterseniz yaptırın dedi bakalım hayırlısıyla yaptırırüm enolmadıİyide bence bu gereksiz değil baksana sweet hiç belirtim yok diyor enfeksiyon çıktı. Bence biraz tedbir almak lazım.
Oo hele kendime gelemm ilk işim bu topikBende de kronik kabızlık var da. Tam olarak ne yaptın anlamadım? Tam buğday ekmeği ve yürüyüş haricî bi şey yaptınız mı?
Kızzz ne var kendine gelince 2 dakka yazarsın. Şartlandırma kendini bizi merakta koyma heee
Geç oldu ama
Hayırlı kandiller tatlım
Vallahaa kuzu kimse istemicek beni en sonda bu topikteBak bak aldığını da geri vermiş
Tansiyonun falan düşmedi mi canım nasıl geçiyor
Ahaha her hapşurduğumda aklıma gelmenkız resmen diye diye bir avazda değil bi hapşırıkta doğurcaz
Hoşgeldin ne güzel geldin canım. Aramızda sadece 3 gün var ya heyecanlandım bende
Bende 28+4 bugün
Yarın benim de muayenem var 15.30da
Senin saat kaçta canım
Iyi birşey yaaa aklına gelmem de bakk unutmazsın beniiiAhaha her hapşurduğumda aklıma gelmenkız resmen diye diye bir avazda değil bi hapşırıkta doğurcaz
Hayirdir pek gececisin bugünKıazz ben uyanığımya herkes uyur şimdi şansıma pü
3. Trimester bana hiç yaramadı bi gün iyim bi gün kötü bilmiyorum ruh halimde bi garipHayirdir pek gececisin bugün
Aaaa bende girdim ama ben o moda girmedim daha ama biraz nefes darlığım var sadece bide karnımda büyüdü bi sertlik var gibi desen ağırlaştı sankii3. Trimester bana hiç yaramadı bi gün iyim bi gün kötü bilmiyorum ruh halimde bi garip
Nefes darlığını hiç demiyorum telefonda konuşamıyorum ya sanki oturduğum yerde koşmuşum gibi nefesim kesiliyo.. bilmiyorum kayınvalidem artık ağırlaştın normal diyo ama inşallah depresyona girmiyorumdurAaaa bende girdim ama ben o moda girmedim daha ama biraz nefes darlığım var sadece bide karnımda büyüdü bi sertlik var gibi desen ağırlaştı sankii
Yok kızz ne depresyonuNefes darlığını hiç demiyorum telefonda konuşamıyorum ya sanki oturduğum yerde koşmuşum gibi nefesim kesiliyo.. bilmiyorum kayınvalidem artık ağırlaştın normal diyo ama inşallah depresyona girmiyorumdur
Sağ salim doğuracağımız günler gelsin AllahııımYok kızz ne depresyonu
Ben uzanınca veya uyumaya geçince oluyorr
Ama ağırlaştım yanii baya son aylarımı düşünemiyorum hiçhele bayramda yürüyebilcekmiyim acaba derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?