Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende bol.bol bakteri ve her sahada epitel yazıyordu .demekki sayılamayacak kadar çok demiştim o zaman kendi kendime canım ,bir hafta sonra tekrar test yapmıştım 3-4 lökosit yazıyordu azalmıştı
6-7 de epitel yazıyor

Bakalım ilaç verecek mi bana yarın yazcam hemşiresine

Evet 0-3 ay da çok kullanılamayacak ama benim evimde çamaşır da kurumuyor ki balkon ev pek güneş almıyor yazın herkes şakır şakır terlerken ben gündüzleri bile uzun kolla geziyorum evde ben böyleysem bebek üşüyecek muhtemelen kendi memleketimde olsam kıyafet işi hiç sorun olmazdı hep hediye gelirdi ama uzak olunca herşey bize kalıyor maalesef

Heee o zaman kurutma da sıkıntı. Ama yine de 14 15 alma bence alt üst takım 5 tane alsan yeter gibi ya yetmez mi

Muhteşem haberler bunlar hele 2 haftada bire düşmesine sevindim. Belli bir mertebeye eriştik demekki
Kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.Benim öğleden beri ara ara alt tarafımdan sancım oluyor hala geçmedi.Normal mi sizde de oluyormu bilemedim.

Gidemedim kızlar uzanıyorum öylece.Sancılar biraz geçti.Yürüyrcek halim yok çünkü.
Benim de bugün belim regl ağrısı gibi ağrımaya başladı karnım tuhaflaştı. Doktora yazdım gel dedi. Bişe çıkmadı canım. Düzenli mi sancılar, şiddeti artıyor mu ve kasık ağrısı da ekleniyor mu ağrılarına ? Bence bu aylarda normal artık

Selamlar. Magosit i ben de kullanıyorum önce magnorm diye bir ilaçtı suya atılan. Kabızlığım yok ama kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum. Ben hala decavit kullanıyorum doktor bitince ımom ilacına başla demişti. 28 haftalık oldum ben de

Merhabalar, tabi önce doktorunuzla görüşürsünüz ama bana çok iyi gelmişti hamileliğimde 4.aydan 9 .aya dek kullandım doğuma 1 hafta kala bıraktım Dr .reçeteli çok daha uygun ama hem eklem agrilarima,çatı dahil hepsine iyi gelmişti ama onu içtiğim andan beri bağırsaklarım aşırı düzene oturmustu. Buarada sağlıcakla kucaklayın

Selam aleyküm hayırlı kandiller hanımlar
Size bir sorum olacak bir ay filan oldu bende çarpıntı başladı ve gittikçe çoğalıyor sanki yani ilk zamanlar günde bir iki defa oluyordu şimdi akşama kadar belki 20 defa oluyor birden yan korkmuş gibi yada heycanlanmis gibi kalbimin sesi sanki dışarda duyuyorum sanki kalbim yerinden çıktı gibi birkaç saniye sürüyor duruyor hamilelikte nabiz yukseliyormus ama çarpıntı farklı mi normal mi sizde de oluyormu onun için doktora gitmem gerekiyormu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…