• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar canınız çekmez inş kaynanam taze fasulye yaptı. Beni mahvetti ya🤦‍♀️ okadar kötü koku sardı ki. Eşim geldi her yeri havalandırdı, tütsü yaktı yok burnumun dibinde sanki koku. Başka ne yapabiliriz ya. Yemeden bir yemekten de tiksinmiş oldum 🤢
Tülbent bağla ağzınla burnuna portakal kabuğu yak ocakta da canım.

Alt taraf canım rahîm yolunda.Bebek de şimdi baskı yapmaya basladı.

Doktora yazdım hastaneye git nst çektir dedi.Zor yürüyorum bebek baskı yapıyor nasıl gideceksem bilemedim.
Ooo kızz senin baya olduysa bi baktır bariii allah korusun yaa😔sancı gibiyse farklı benim regl ağrısı gibi oluyor aman eşin tutsun seni iyice yavaş yavaş git

Doktora yazdım hastaneye git nst çektir dedi.Zor yürüyorum bebek baskı yapıyor nasıl gideceksem bilemedim.

Bende alttan sanki bişey saplamışlar gibi ağrıyordu. Seni daha fazlaysa gitmekte fayda var mutlaka haber et bize canım

Enfeksiyon olabilir mi? Kuzenim öyle olmuştu doğuracak gibi baskı ve sancı var alt tarafımda demişti

Kızlar canınız çekmez inş kaynanam taze fasulye yaptı. Beni mahvetti ya🤦‍♀️ okadar kötü koku sardı ki. Eşim geldi her yeri havalandırdı, tütsü yaktı yok burnumun dibinde sanki koku. Başka ne yapabiliriz ya. Yemeden bir yemekten de tiksinmiş oldum 🤢
Ay o havalansa da ev burnuna gelir durur. Bende soğan da öyleyim durduk yere geliyor burnuma kokusu

Geçmiş olsun canım sancina bakmak istemiş inşallah sancı yoktur geçici bir şeydir

Yaz bebekleri olacaklar ya inşallah, yine de şapka eldiven kullanmak gerekiyor mu?
Evet yaz bebeği olacaklar ama benim yaşadığım yer aşırı sıcak olmuyor özellikle benim evim serin oluyor biraz yazları ama sıcak yerlerde yaşayan tanıdıklarım da daha çok küçük olacağı için gerekli diyor

Kız naptın 14 15 adeti napcan 😳

Benim 2 tane 5 li hastane çıkışı var. 1 tane 2 li bi takım var. Ben hep iç zıbın, zıbın, patikli alt aldım. Yeğenimden de 5 tane falan alt üst takım geldi
Uzak yerde yaşıyoruz hediye falan gelmeyecek o yüzden 😂 bütün kıyafetlerini ben almak zorundayım ama yeter mi ki o kadar ya hep kusuyor kirletiyor çamaşır yetiştiremezsin diyolar ilk bebek tecrübe yok ki

Uzak yerde yaşıyoruz hediye falan gelmeyecek o yüzden 😂 bütün kıyafetlerini ben almak zorundayım ama yeter mi ki o kadar ya hep kusuyor kirletiyor çamaşır yetiştiremezsin diyolar ilk bebek tecrübe yok ki
14 15 de fazla🙊 hani biraz fazla olsun da o kadar da olmasın 😂 yazın olcak ya hemen kurur zaten çamaşırlar da. Ben bi süre iç zıbınlardan aldım içine onlardan üstüne ve altına da ayrı ayrı aldım onlardan giydircem. Zaten çabuk büyüyorlar 0-3 aylardan çok alma bence. Ben genellikle 3-6 aldım. Yıkayınca da küçülüyor falan.

Back
X