Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşey çok güzel maşaallahh kuzum
O anladı beni görmeye geldiler diye ışığı aletinden farkediyormuş benim ki bi eli bi gözündeydi biz pek göremedik yan gözü yüzü ağzı gördük
Biz de aynı doktor çok uğraştı pozisyon çok iyi. Çok güzel bi foto alcaz yüzünü dedi. Ama çektiremedi iyice kapattı geçenkinde de aynı bi eli yanağındaydı
Doktor arkadaş var 36.haftada daha bugün gördük yüzünü diyor doktorum
Biz de aynı doktor çok uğraştı pozisyon çok iyi. Çok güzel bi foto alcaz yüzünü dedi. Ama çektiremedi iyice kapattı geçenkinde de aynı bi eli yanağındaydı
Doktor arkadaş var 36.haftada daha bugün gördük yüzünü diyor doktorum
Bende keşke bilseydim başta özelde yaptırdım bin pişman valla iki günde 1000₺ verdim çıktım hastaneye artık bundan sonra baska test yok demi ona göre yapmayacam valla
Kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.Benim öğleden beri ara ara alt tarafımdan sancım oluyor hala geçmedi.Normal mi sizde de oluyormu bilemedim.
Kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.Benim öğleden beri ara ara alt tarafımdan sancım oluyor hala geçmedi.Normal mi sizde de oluyormu bilemedim.
Kızlar canınız çekmez inş kaynanam taze fasulye yaptı. Beni mahvetti ya okadar kötü koku sardı ki. Eşim geldi her yeri havalandırdı, tütsü yaktı yok burnumun dibinde sanki koku. Başka ne yapabiliriz ya. Yemeden bir yemekten de tiksinmiş oldum