• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yaa kuzu çok güzel maşallah maşallah yerim onu 🥰 ee normal doğum olucağı bu haftada belli oluyomuymuş bide magnezyumu ne için verdi ay çok sordum ben niye heycanlandıysam😂
Yani duruma göre dedi ama normali deneyelim olmazsa sezeryana geçeriz nasıl olsa burdayız dedi😂

Magnezyumu önceden vermişti kasılma kramplar için. Toz şeklinde ya ben çok içemiyordum tadından dolayı. Hap olanı istedim birde arkadaş kabızlığa iyi geldi bende deyince hap olandan rica ettim😂

Yani duruma göre dedi ama normali deneyelim olmazsa sezeryana geçeriz nasıl olsa burdayız dedi😂

Magnezyumu önceden vermişti kasılma kramplar için. Toz şeklinde ya ben çok içemiyordum tadından dolayı. Hap olanı istedim birde arkadaş kabızlığa iyi geldi bende deyince hap olandan rica ettim😂
Hmm anladım canım iyi çok şükür güzel haberlerle döndün😊

Kuru Kayısı bende de çok işe yaramadı, yani yaradı ama yine de bir dut kurusu kadar değildi. Ha tabi sürekli hormonlar, metabolizma değişiyor. 2, 3 hafta önce falandı sanırım çok ciddi kabızlık yaşadım, 1 hafta, 10 gün sürdü. Sonra geçti kendiliğinden ben çok rutinimi bozmadım. Vücudumuz işte sürekli değişim, dönüşüm halinde elhamdülillah :)
Dut kurusunu unutmazsam alıyım bende. Enfeksiyona falan da iyi geliyormuş 🤗

Dut kurusunu unutmazsam alıyım bende. Enfeksiyona falan da iyi geliyormuş 🤗
Tarım Kredinin sattığı dut kurusu güzel, temiz aklında olsun.
Enfeksiyonu bende okudum, hatta öksürüğe vs de iyi geliyormuş. Covid vs olma olasılığına karşıda evde bulundurmakta fayda var.

Kuru Kayısı bende de çok işe yaramadı, yani yaradı ama yine de bir dut kurusu kadar değildi. Ha tabi sürekli hormonlar, metabolizma değişiyor. 2, 3 hafta önce falandı sanırım çok ciddi kabızlık yaşadım, 1 hafta, 10 gün sürdü. Sonra geçti kendiliğinden ben çok rutinimi bozmadım. Vücudumuz işte sürekli değişim, dönüşüm halinde elhamdülillah :)

Kuru kayısının işe yaraması için 1 paketi bitirmen lazım :)

Aynen beklemiyordum daha 2 haftada bire düşmesine 🤭 ayy kuzucuğunu görcen sende😍

Doktordan doktora değişiyor demek 😍 evet inş yüzünü gösterir minik çok heyecanlıyım bir hafta oldu daha ama çok uzun geliyor zaman :)

Ben geldiiiiiim:halay:

1200 gr olmuş minik kızım 😍 suyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum 😊 Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı 😂

Bundan sonra 2 haftada bir olacakmış kontrollerimiz🥰

Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim @MevsimBahar ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.

Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi🤭

Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane var🙈 o da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun 🥰

Bizden bu kadar🤗
Herşey çok güzel maşaallahh kuzum
O anladı beni görmeye geldiler diye ışığı aletinden farkediyormuş benim ki bi eli bi gözündeydi biz pek göremedik yan gözü yüzü ağzı gördük 😂

Back
X