• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kan uyuşmazlık iğnesi olacaklar, eczaneden sigorta karşılamıyormuş eczacı odasından almak gerekiyormuş bunuda bugün öğrendim. Kan uyuşmazlık iğnesi 1045 tl olmuş..

Özelemi gidiyorsun. Bende yarın yaptıracağım ama doktor siz alın demedi hiç. Hastaneye yatırıp yapıyorlardı bu seferde umarım öyle olur 🤦‍♀️

En uygun e bebek bence her bütçeye göre oluyo ben genelde lcw nin indirimlerinden faydalandım uygulamayı indirip bakabilirsin canım mağazada çok pahalı ama internet sayfasında çok uyguna güzel parçalar var
Evet bu gidişle e bebekten alacağım mecburen. Peki kaç tane 0-3 ay aldın sen bu zıbın takımlarından

Ben geldiiiiiim:halay:

1200 gr olmuş minik kızım 😍 suyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum 😊 Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı 😂

Bundan sonra 2 haftada bir olacakmış kontrollerimiz🥰

Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim @MevsimBahar ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.

Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi🤭

Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane var🙈 o da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun 🥰

Bizden bu kadar🤗

Gözünaydın canım 🤗 2 haftada bire düşmek mutlu etmiştir seni :) yarın bende gidiyorum bakalım kaç kilo oldu minik 😊

minicity den aldım ben bi kac tane tulum fiyatlarda bana gayet normal geldi. hümabebe var bi de. zıbınlar içinde ty'da güzel indirimler var dolap ta da cok güzel etiketli ürünler oraya da bi göz at istersen 🙈.
Dediğin sitelere baktım şimdi gerçekten uygun ürünler var çok teşekkür ederim 🤗

Ne güzel haberlerle gelmissn 🌸🌸
Bende de magosit hiç ise yaramadı magvital iyi geldi kabızlığa ya.
En son ne zaman kan vermistin ne sıklıkla bu kana bakılıyor acaba.
Ben bir ay önce verdim en son 20 gün arayla iki kere aynı şeye bakildi ,aile hekimliğinden aradılar gel diye bu ayın 15 inde , üst üste vermek istemedim ya gitmedim doktor gerekli görürse gelirim dedim
Magvital bende işe yaramadı 🤭 gerçi propektüste açken içilirse ishal görülebilir diyor. Ben tokken içiyordum

Ben taa kalp atışı görüldüğünde verdim. Sağlık ocağına hiç gitmedim onlar düzenli alıyor sanırım.

Şuan maalesef çok pahalı ya aslında toplu almayacak olsam yine olur ama ben 14 15 takım falan almayı düşünüyorum bu şapkalı eldivenli takımlardan 😐 sen kaç tane aldın acaba böyle zıbın seti olarak
Yaz bebekleri olacaklar ya inşallah, yine de şapka eldiven kullanmak gerekiyor mu?

Allah kolaylık versin, şifa olsun yediğin içtiğin. Ben kuru dut, kuru erik yiyorum aç karnına, gün içinde aklıma geldikçe. Elhamdülillah sıkıntım olmadı. Vinalactaki probiyotik miktarı yeterli gelmez ama rahatlamana yardımcı olur. Bir de tüketebiliyorsan ev yoğurdu, ekşi mayalı ekmek yiyerekte bağırsaktaki floraya yardımcı olursun.
Kuru kayısı yiyordum pek etkili olmadı o. Kefir alıp içincem yoğurt falan pek yiyemiyorum 🙈

Kızlar indirimleri takip edin kuponlar indirimler derken ben herşeyi çok uyguna aldm .
Hiç yüksek fiyatlar vermedim inanın.
E bebekte Şubat'ta indirim.oldu ya çok düştü herşey ,ocakta da %50 indirim verdi bir kaç günlüğüne herşeyi aldm .
LCW de de kupon veriyo kuponlarla baya şey aldm.
Ama şimdi bakıyorum LCW fiyatları çok yüksek.
Benim aldığım şeyler e bebek ve LCW de şuan 3 katı cok şaşırıyorum.
Uygulamaları indiirn mutlaka takip edin.
Bende hep indirime denk getirip aldım takip etmek önemli

Ben geldiiiiiim:halay:

1200 gr olmuş minik kızım 😍 suyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum 😊 Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı 😂

Bundan sonra 2 haftada bir olacakmış kontrollerimiz🥰

Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim @MevsimBahar ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.

Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi🤭

Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane var🙈 o da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun 🥰

Bizden bu kadar🤗
Yaa kuzu çok güzel maşallah maşallah yerim onu 🥰 ee normal doğum olucağı bu haftada belli oluyomuymuş bide magnezyumu ne için verdi ay çok sordum ben niye heycanlandıysam😂

Kızlar merhaba 0-3 ay için böyle zıbın alışverişi yapacağım 3 lü 5 li takımlar oluyor ya onlardan almam gerekiyor ama trendyol e bebek civil falan aşırı pahalı ilk zamanlar aldığımız kıyafetleri hem uzun süre giyemeyecek hemde sürekli kusup değiştirmem gerektiği için çok kıyafet gerekecek malum ekonomi ortada. Acaba var mı bildiğiniz uygun ve güvenilir bir site
Dolaptan sıfır etiketli al canım indirim kuponu da geliyor sürekli. Ben hep yeni hesap açıyorum başka telefonlardan kırklığı ordan dizdik annemle🤣

Kuru kayısı yiyordum pek etkili olmadı o. Kefir alıp içincem yoğurt falan pek yiyemiyorum 🙈
Kuru Kayısı bende de çok işe yaramadı, yani yaradı ama yine de bir dut kurusu kadar değildi. Ha tabi sürekli hormonlar, metabolizma değişiyor. 2, 3 hafta önce falandı sanırım çok ciddi kabızlık yaşadım, 1 hafta, 10 gün sürdü. Sonra geçti kendiliğinden ben çok rutinimi bozmadım. Vücudumuz işte sürekli değişim, dönüşüm halinde elhamdülillah :)

Şuan maalesef çok pahalı ya aslında toplu almayacak olsam yine olur ama ben 14 15 takım falan almayı düşünüyorum bu şapkalı eldivenli takımlardan 😐 sen kaç tane aldın acaba böyle zıbın seti olarak
Kız naptın 14 15 adeti napcan 😳

Benim 2 tane 5 li hastane çıkışı var. 1 tane 2 li bi takım var. Ben hep iç zıbın, zıbın, patikli alt aldım. Yeğenimden de 5 tane falan alt üst takım geldi

Evet bu gidişle e bebekten alacağım mecburen. Peki kaç tane 0-3 ay aldın sen bu zıbın takımlarından
Ben sadece zıbınlardan bir kaç tane 0-3 aldım boyutlar çok küçük erkek bebek olduğu için yumurtalıkları sıkmamak lazımmış artık zıbın sadece 3-6 veya 6-9 alıyorum hastane çıkışı olarak 2 takım aldım indirimden.. 1 tanede özel yapılıcak onların zaten boyutu belli

Back
X