Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kan uyuşmazlık iğnesi olacaklar, eczaneden sigorta karşılamıyormuş eczacı odasından almak gerekiyormuş bunuda bugün öğrendim. Kan uyuşmazlık iğnesi 1045 tl olmuş..

Özelemi gidiyorsun. Bende yarın yaptıracağım ama doktor siz alın demedi hiç. Hastaneye yatırıp yapıyorlardı bu seferde umarım öyle olur

En uygun e bebek bence her bütçeye göre oluyo ben genelde lcw nin indirimlerinden faydalandım uygulamayı indirip bakabilirsin canım mağazada çok pahalı ama internet sayfasında çok uyguna güzel parçalar var
Evet bu gidişle e bebekten alacağım mecburen. Peki kaç tane 0-3 ay aldın sen bu zıbın takımlarından

Gözünaydın canım 2 haftada bire düşmek mutlu etmiştir seni :) yarın bende gidiyorum bakalım kaç kilo oldu minik

minicity den aldım ben bi kac tane tulum fiyatlarda bana gayet normal geldi. hümabebe var bi de. zıbınlar içinde ty'da güzel indirimler var dolap ta da cok güzel etiketli ürünler oraya da bi göz at istersen .
Dediğin sitelere baktım şimdi gerçekten uygun ürünler var çok teşekkür ederim

Magvital bende işe yaramadı gerçi propektüste açken içilirse ishal görülebilir diyor. Ben tokken içiyordum

Ben taa kalp atışı görüldüğünde verdim. Sağlık ocağına hiç gitmedim onlar düzenli alıyor sanırım.

Şuan maalesef çok pahalı ya aslında toplu almayacak olsam yine olur ama ben 14 15 takım falan almayı düşünüyorum bu şapkalı eldivenli takımlardan sen kaç tane aldın acaba böyle zıbın seti olarak
Yaz bebekleri olacaklar ya inşallah, yine de şapka eldiven kullanmak gerekiyor mu?

Kuru kayısı yiyordum pek etkili olmadı o. Kefir alıp içincem yoğurt falan pek yiyemiyorum

Bende hep indirime denk getirip aldım takip etmek önemli

Yaa kuzu çok güzel maşallah maşallah yerim onu ee normal doğum olucağı bu haftada belli oluyomuymuş bide magnezyumu ne için verdi ay çok sordum ben niye heycanlandıysam

Dolaptan sıfır etiketli al canım indirim kuponu da geliyor sürekli. Ben hep yeni hesap açıyorum başka telefonlardan kırklığı ordan dizdik annemle

Kuru kayısı yiyordum pek etkili olmadı o. Kefir alıp içincem yoğurt falan pek yiyemiyorum
Kuru Kayısı bende de çok işe yaramadı, yani yaradı ama yine de bir dut kurusu kadar değildi. Ha tabi sürekli hormonlar, metabolizma değişiyor. 2, 3 hafta önce falandı sanırım çok ciddi kabızlık yaşadım, 1 hafta, 10 gün sürdü. Sonra geçti kendiliğinden ben çok rutinimi bozmadım. Vücudumuz işte sürekli değişim, dönüşüm halinde elhamdülillah :)

Şuan maalesef çok pahalı ya aslında toplu almayacak olsam yine olur ama ben 14 15 takım falan almayı düşünüyorum bu şapkalı eldivenli takımlardan sen kaç tane aldın acaba böyle zıbın seti olarak
Kız naptın 14 15 adeti napcan

Benim 2 tane 5 li hastane çıkışı var. 1 tane 2 li bi takım var. Ben hep iç zıbın, zıbın, patikli alt aldım. Yeğenimden de 5 tane falan alt üst takım geldi

Evet bu gidişle e bebekten alacağım mecburen. Peki kaç tane 0-3 ay aldın sen bu zıbın takımlarından
Ben sadece zıbınlardan bir kaç tane 0-3 aldım boyutlar çok küçük erkek bebek olduğu için yumurtalıkları sıkmamak lazımmış artık zıbın sadece 3-6 veya 6-9 alıyorum hastane çıkışı olarak 2 takım aldım indirimden.. 1 tanede özel yapılıcak onların zaten boyutu belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…