- 9 Ekim 2021
- 6.033
- 12.427
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #41.821
En uygun e bebek bence her bütçeye göre oluyo ben genelde lcw nin indirimlerinden faydalandım uygulamayı indirip bakabilirsin canım mağazada çok pahalı ama internet sayfasında çok uyguna güzel parçalar varKızlar merhaba 0-3 ay için böyle zıbın alışverişi yapacağım 3 lü 5 li takımlar oluyor ya onlardan almam gerekiyor ama trendyol e bebek civil falan aşırı pahalı ilk zamanlar aldığımız kıyafetleri hem uzun süre giyemeyecek hemde sürekli kusup değiştirmem gerektiği için çok kıyafet gerekecek malum ekonomi ortada. Acaba var mı bildiğiniz uygun ve güvenilir bir site
Özele gidiyorum canım o verdi 5 gün deneyip sonuçları aticam meyveden sonra 15 dk içinde mutlaka süt veya yoğurt ayran iç dedi dengelesin diye sende öyle yap bide bol su iç idrar bol yapınca düşüyor şekerin normalde su çok içmem ama şu bı kaç gündür çok içiyorumDevlet veriyormuymus olçum cihazi , ben satin almistim
Ozellikle meyve yediğim zaman firliyordu sekerim. Bir de gözlemlediğim idrar tuttuğumda da yüksek cikiyordu.
Sonuclar güzel cikar inşallah
Amin canım hayırlı kandillerAllahımm evlatlarımızı sağsalim kucağımıza emanet etsin kavuştursun inşaallahh
Eki Görüntüle 3027951
@madammorsweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 @MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @pufimo icefrezya Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
@Krglhly @Deryat @EddaHayaLmutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Hamurkeresa
minicity den aldım ben bi kac tane tulum fiyatlarda bana gayet normal geldi. hümabebe var bi de. zıbınlar içinde ty'da güzel indirimler var dolap ta da cok güzel etiketli ürünler oraya da bi göz at istersenKızlar merhaba 0-3 ay için böyle zıbın alışverişi yapacağım 3 lü 5 li takımlar oluyor ya onlardan almam gerekiyor ama trendyol e bebek civil falan aşırı pahalı ilk zamanlar aldığımız kıyafetleri hem uzun süre giyemeyecek hemde sürekli kusup değiştirmem gerektiği için çok kıyafet gerekecek malum ekonomi ortada. Acaba var mı bildiğiniz uygun ve güvenilir bir site
Ben şubat indiriminde almıştım e bebeğin uyguna gelmişti o zamanKızlar merhaba 0-3 ay için böyle zıbın alışverişi yapacağım 3 lü 5 li takımlar oluyor ya onlardan almam gerekiyor ama trendyol e bebek civil falan aşırı pahalı ilk zamanlar aldığımız kıyafetleri hem uzun süre giyemeyecek hemde sürekli kusup değiştirmem gerektiği için çok kıyafet gerekecek malum ekonomi ortada. Acaba var mı bildiğiniz uygun ve güvenilir bir site
Valla aySenin kızınla benimki aynı, hiçbir çikolataya tepki vermezmisiniz yahuuuuu
Anca kurtarırOtur bir künefe ye öyle git
Dünya para ya her şeyKan uyuşmazlık iğnesi olacaklar, eczaneden sigorta karşılamıyormuş eczacı odasından almak gerekiyormuş bunuda bugün öğrendim. Kan uyuşmazlık iğnesi 1045 tl olmuş..
Gittinmi doktoraValla ay
Evveeet yazdım şimdiGittinmi doktora
İnşallah faydası olur asla bebeğe veya sana zararı olmayan magnezyum takviyesi canımcım ,Ben geldiiiiiim
1200 gr olmuş minik kızımsuyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı
Bundan sonra 2 haftada bir olacakmış kontrollerimiz
Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim M Mutluuu06 ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.
Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi
Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane varo da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun
Bizden bu kadar
Gözün aydın, Maşallah barekallah tatlı kızınaBen geldiiiiiim
1200 gr olmuş minik kızımsuyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı
Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim M Mutluuu06 ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.
Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi
Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane varo da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun
Bizden bu kadar
Oy maşallah barekallahBen geldiiiiiim
Bizden bu kadar
İnşallah canımın içi Allah razı olsunİnşallah faydası olur asla bebeğe veya sana zararı olmayan magnezyum takviyesi canımcım ,ben kemik ve eklem ağrıları nedeniyle istemiştim ama sonradan böyle bir etkisi olduğunu hem gördüm hemde araştırdım
Yaa sevindim valla. 2 3 haftadır sıkıntıdayım resmenGözün aydın, Maşallah barekallah tatlı kızına
Vinalac rahatlatır bayağı. Ben gebeliğin başından beri onu kullanıyorum.
28+1 oldu bugünOy maşallah barekallahçoook sevindim. Şimdi kaç haftalıksın sen tam
Ne güzel haberlerle gelmissnBen geldiiiiiim
Bizden bu kadar
Allah kolaylık versin, şifa olsun yediğin içtiğin. Ben kuru dut, kuru erik yiyorum aç karnına, gün içinde aklıma geldikçe. Elhamdülillah sıkıntım olmadı. Vinalactaki probiyotik miktarı yeterli gelmez ama rahatlamana yardımcı olur. Bir de tüketebiliyorsan ev yoğurdu, ekşi mayalı ekmek yiyerekte bağırsaktaki floraya yardımcı olursun.Yaa sevindim valla. 2 3 haftadır sıkıntıdayım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?