• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ayy ne tatlışşş ben de haftaya gidicem inşallah😊

Tatlı bişeyler at ağzına 😄

Balık yağı d vit. B 12 kullanıyorum onları gece yatmadan zaten demir ilacı da aç karna sahurdan önce aldım yani etkileyen bi ilacım yok😊
Bizim ki tatlıya pek kanmıyor bence detaylı da hiç hareket ettiremedik ne yaptıysak. Eşim aşırı tatlı sever ve yer. Ablam diyo babasına çektiyse bi çikolata kesmez onu 😂😂😂

Amiiin amin amin, herkese hayirli kandiller 💕💕💕💕
Günaydın hayırlı kandiller
25 haftayım hala mide bulantım var
Geceleri sağ elim uyuşuyor acıyor
Kızlar teselli ye ihtiyacım var bu günler geçermi yoksa sadece benmi zorlanıyorum
Bastan beri mide sorunu bende de var, bulanti yanma ve siskinlige evrildi ama baslarda 4. aya yakin araliksiz her gun kustum
Simdilerde de ellerde ayaklarda uyusma, bi agirlik sanki kalip gibiyim kendimi kipirdatamiyorum, ellerim de sisti, coraplarin lastiklerinin izlerinden anliyorum ayaklarim da sismis, bel agrisi desen sorma zor yuruyorum
Daha 6 ayliksin noluyosun diye herkes, hepimizde garip garip seyler oluyo ama gecicek insallah 🥰
Normal canım
vücutta sıvı tutulması veya şişkinlik artar. Bu şişkinlik bileklerde, el ve parmak bölgesinde yer alan sinirlere baskı uygulamasına sebep olur. Bu sebepten yanma, uyuşma, ağrı gibi hisler ortaya çıkar.
Parmaklarimin dipleri agriyo bnm ya, hem el hem ayak, ellerim de sistiii

Evett kuzumm aynısi bendede yazıyorr
Ne yazıldıysa ben oyle devam ediyorumm 1aydır kullanıyorum zaten bidaha gittiğimde buay gene verdi balıkyağı d3 vitamin magnezyum
1 haftaya bende başlıyorum Demir ilacına o yüzden 2-3 gündür araştırıyordum hangi öğün alınmalı diye 😀 d3 vitamin kullanıyorum şuan birde imom..

• Beğen
Reactions: Jou
Amiiin amin amin, herkese hayirli kandiller 💕💕💕💕

Bastan beri mide sorunu bende de var, bulanti yanma ve siskinlige evrildi ama baslarda 4. aya yakin araliksiz her gun kustum
Simdilerde de ellerde ayaklarda uyusma, bi agirlik sanki kalip gibiyim kendimi kipirdatamiyorum, ellerim de sisti, coraplarin lastiklerinin izlerinden anliyorum ayaklarim da sismis, bel agrisi desen sorma zor yuruyorum
Daha 6 ayliksin noluyosun diye herkes, hepimizde garip garip seyler oluyo ama gecicek insallah 🥰

Parmaklarimin dipleri agriyo bnm ya, hem el hem ayak, ellerim de sistiii
Hormonlardan işte kuzumm ya benimde ellerim yüzüm kupkuru ne sürsem işe yaramadıı
Arada kaşıntı vururr parmak araları kupkuru
Işte senin şimdiden ödem bile başlamış parmaklarında şişlik konusundaolabilir bol bol su iç

1 haftaya bende başlıyorum Demir ilacına o yüzden 2-3 gündür araştırıyordum hangi öğün alınmalı diye 😀 d3 vitamin kullanıyorum şuan birde imom..
Imomda herkes kullanıyo ben içmedim imomu ha o ne pekii
D3 üde ben gyno içtikten 1buçuk saat sonra onu içiyorum yanii sabah 11 de gyno 1 saat açkarna kalıyorum 12 de kahvaltım hazır oluyo yiyorum 15 dk sonrada balıkyağı içiyorum öğlen 1buçuktada D3 vitamini akşam 6buçukta yemeğim bitiyo hemen üstüne magnezyum hepte böyle ilerledim gene aynı şekilde devam ediyorum🥰

Kızlar merhaba 0-3 ay için böyle zıbın alışverişi yapacağım 3 lü 5 li takımlar oluyor ya onlardan almam gerekiyor ama trendyol e bebek civil falan aşırı pahalı ilk zamanlar aldığımız kıyafetleri hem uzun süre giyemeyecek hemde sürekli kusup değiştirmem gerektiği için çok kıyafet gerekecek malum ekonomi ortada. Acaba var mı bildiğiniz uygun ve güvenilir bir site

Imomda herkes kullanıyo ben içmedim imomu ha o ne pekii
D3 üde ben gyno içtikten 1buçuk saat sonra onu içiyorum yanii sabah 11 de gyno 1 saat açkarna kalıyorum 12 de kahvaltım hazır oluyo yiyorum 15 dk sonrada balıkyağı içiyorum öğlen 1buçuktada D3 vitamini akşam 6buçukta yemeğim bitiyo hemen üstüne magnezyum hepte böyle ilerledim gene aynı şekilde devam ediyorum🥰
Güzel sistem oturtmuşsun. Peki sabah alınca kabızlık vs yaptı mı sende..
imom omega 3, vitamin ve mineral içeren kapsül takviye edici gıda diye yazıyor üstünde.. içinde folik asit, demir, çinko, bakır, balık yağı, vitamin B çeşitleri, d vit, selenyum, biotin var. Bakarak hemen hemen hepsini yazdım 😀

• Beğen
Kızlar merhaba 0-3 ay için böyle zıbın alışverişi yapacağım 3 lü 5 li takımlar oluyor ya onlardan almam gerekiyor ama trendyol e bebek civil falan aşırı pahalı ilk zamanlar aldığımız kıyafetleri hem uzun süre giyemeyecek hemde sürekli kusup değiştirmem gerektiği için çok kıyafet gerekecek malum ekonomi ortada. Acaba var mı bildiğiniz uygun ve güvenilir bir site
Tatlım benim bildiğim çok yok ama arada bim gibi marketlere uyguna geliyormuş benim kv birkaç tane almış zıbın takım değil ama beyaz tek tek oralardan.. Ama o dediğin mağazalar illaki yine indirim yapabilir takip etmeyi bırakma..

Güzel sistem oturtmuşsun. Peki sabah alınca kabızlık vs yaptı mı sende..
imom omega 3, vitamin ve mineral içeren kapsül takviye edici gıda diye yazıyor üstünde.. içinde folik asit, demir, çinko, bakır, balık yağı, vitamin B çeşitleri, d vit, selenyum, biotin var. Bakarak hemen hemen hepsini yazdım 😀
Sağoll canım😘
Imomda aynı şey demekkii
Olmuyorum kuzum kabız falan bugün biraz vardı ama genede afedersin ettim🤭
Hahaha ellerine sağlık aynı şeyler herdoktor farklı veriyor

Tatlım benim bildiğim çok yok ama arada bim gibi marketlere uyguna geliyormuş benim kv birkaç tane almış zıbın takım değil ama beyaz tek tek oralardan.. Ama o dediğin mağazalar illaki yine indirim yapabilir takip etmeyi bırakma..
Aynen canm onlardan da alacağım yine ama ben böyle hani evde giydirmek için uygun olanlardan bulmak istiyorum. Onlardan aldıklarımı da Bi yere giderken falan giyer diye düşünüyorum çünkü bana 15 20 tane falan o küçük zıbınlardan al mutlaka dediler e bebekte falan hep 70 üzeri fiyatlar inanılmaz uçuk oluyor toplu alınca

Sağoll canım😘
Imomda aynı şey demekkii
Olmuyorum kuzum kabız falan bugün biraz vardı ama genede afedersin ettim🤭
Hahaha ellerine sağlık aynı şeyler herdoktor farklı veriyor
😊
Evet doktordan doktora fark ediyor o tür şeyler. Her şey bebecikler için valla o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz 😄 Bu güzel günün hürmetine şipşak vakitleri geçirsek sağlıcakla kucağımıza alsak bebişleri ☺️

😊
Evet doktordan doktora fark ediyor o tür şeyler. Her şey bebecikler için valla o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz 😄 Bu güzel günün hürmetine şipşak vakitleri geçirsek sağlıcakla kucağımıza alsak bebişleri ☺️
Oyyy aminnn inşaallahh ya hapşurduğumuz gibi gelsin bebiş😂🤭🤩🥰🌺😍😍

Aynen canm onlardan da alacağım yine ama ben böyle hani evde giydirmek için uygun olanlardan bulmak istiyorum. Onlardan aldıklarımı da Bi yere giderken falan giyer diye düşünüyorum çünkü bana 15 20 tane falan o küçük zıbınlardan al mutlaka dediler e bebekte falan hep 70 üzeri fiyatlar inanılmaz uçuk oluyor toplu alınca
Her şey o kadar arttıki şaşırmamak elde değil. Denk gelirsem yazarım buraya olmadı. Mesela şuan indirim var güya sözdeee..

• Beğen
Her şey o kadar arttıki şaşırmamak elde değil. Denk gelirsem yazarım buraya olmadı. Mesela şuan indirim var güya sözdeee..
Evet inan bende şok oluyorum fiyatları görünce bazı sitelerde uygun fiyatlı ürünler görüyorum onlarada ben güvenemiyorum hani kredi kartımı girip de alışveriş yapmak istemiyorum açıkçası dolandırıcı mı Bi şey mi diye artık ucuz olunca da şüphe uyandırıyor yani 😂 tamam canm yazarsan karşına çıktığında çok sevinirim

50 ml ilk ölçüm olmalı.Dünya Sağlık Örgütü de 50 ml öngörüyor.Neden 75 ml ile başlıyorlar ki...Benim de 50 ml 167 çıktı 1 saat.

Kızlar bu arada şeker yükleme testini sağlık ocağı da yapıyormuş.Eczaneden 15 tl ye glikoz alıp gidiliyormuş özelde yaptıran varsa söyleyeyim.
Bende keşke bilseydim başta özelde yaptırdım bin pişman valla iki günde 1000₺ verdim çıktım hastaneye artık bundan sonra baska test yok demi ona göre yapmayacam valla

Back
X