• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bana niye aç karna acaba açkarna dediler eczane üstünede yazıyo 🙄

Sağlık ocağına ki doktor aç karnına içsin ama isterse tok karnınada içebilir deyince tabiki 2. Seçeneğe uydum :)

• Beğen
Reactions: Jou
Normal canım
vücutta sıvı tutulması veya şişkinlik artar. Bu şişkinlik bileklerde, el ve parmak bölgesinde yer alan sinirlere baskı uygulamasına sebep olur. Bu sebepten yanma, uyuşma, ağrı gibi hisler ortaya çıkar.
Tuz u kestim tatlı hiç yemiyorum bol su içiyorum
Gece olunca elim şişiyor ağrı başlıyor 🥲 doğum a kadar çaresi yok dediler doğru mu acaba ?

Genetik testinizi yapan genetik bölümündeki doktora test sonucunuzu gösterdiğinizde nasıl bir yorum yapmıştı peki? Homozigot heterozigota göre bir tık daha ciddi diye biliyorum yani doktorunuz dozunuzun arttırilması konusunda haklı olabilir. Bu durumu kendi doktorunuza da sorun muhakkak ama muhtemelen benim verdigim doz yeterli diyecektir. Siz muhakkak genetik bölümünden randevu alıp ordaki başka bir doktordan da bu durum hakkında bilgi alın.
Ben genetik test yaptirali çok uzun zaman oldu 13 yıl kadar 15 yılda 3 düşük yaşadım ucude 6 haftayı geçmedi hepsinde farklı dozlarda iğne kullandım en son 12 binlik sulandırıcı verdiler yine düştü
Bunda ilerledi 21 haftaligim kadın doğum doktorum mthfr homozigot çok önemli gen olmadigini söyledi hatta 12 haftalık olduktan sonra çoğu hastama biraktiririm dedi ama sizinki böyle devam etsin dedi hiçbir sorun olmadan devam etti bu güne kadar
Kalp doktoru seni korumaz dedi yani bebek için yorum yapamaz zaten onun alanı değil diye düşünüyorum bilmem yarın doktoruma sorucam tekrar
Fakülte doktorunada gittim kadın doğum oda benim en fazla 6 binlik oksapar kullanabilecegimi fazlasınin zararı olacağını söyledi

Kızlar bişey sormak istiyorum ikizlere hamileler e bebişlerin hareketleri nasıl? Benimkiler bi gün halay çekiyolar bi gün ufak ufak oynuyırlar bazen kayboluyorlar zannedersin hamile değilim karnım bile küçülüyor normal mi acaba ?

Sağlık ocağına ki doktor aç karnına içsin ama isterse tok karnınada içebilir deyince tabiki 2. Seçeneğe uydum :)
Heee iyi ozaman kuzuu
Anaa kızzz yeni tartıldım şini şasırilacak iş 1kilo vermişim 😂😂 79.2 olmuşum abovv 🤭 buişte tuvaletle bitiyor herhalde kabız olanlar aslında almış gibi gözüküyor kilo yoksa herkes normal yerdedir

Tuz u kestim tatlı hiç yemiyorum bol su içiyorum
Gece olunca elim şişiyor ağrı başlıyor 🥲 doğum a kadar çaresi yok dediler doğru mu acaba ?
Eevttt olmayabiliyor canım maaleseff benimde parmaklarımın aralarında kuruluk var acayip bazende kaşıtıyor krem sürsem dahil geçmiyor hep hormonlarla alakalı aslındaa

Heee iyi ozaman kuzuu
Anaa kızzz yeni tartıldım şini şasırilacak iş 1kilo vermişim 😂😂 79.2 olmuşum abovv 🤭 buişte tuvaletle bitiyor herhalde kabız olanlar aslında almış gibi gözüküyor kilo yoksa herkes normal yerdedir

Oo hadi gözünaydın canım :) demekki oluyormuş bende 1 kilo verince ne alaka demiştim ya 🤭

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar bişey sormak istiyorum ikizlere hamileler e bebişlerin hareketleri nasıl? Benimkiler bi gün halay çekiyolar bi gün ufak ufak oynuyırlar bazen kayboluyorlar zannedersin hamile değilim karnım bile küçülüyor normal mi acaba ?
. Onu bende çok yaşıyorum hatta bir ara burada arkadaşlara sormaktan gına getirdim ama normalmiş o canım :)

Oo hadi gözünaydın canım :) demekki oluyormuş bende 1 kilo verince ne alaka demiştim ya 🤭
Gerçektende tuvaletle alakalı benimde iki gündüz biraz kabızdım ordan anladımm yoksa herkes düzenli besleniyorum ama alıyorum diyo ya aslında kabız olunca alıyosun

Günaydın hayırlı kandiller
25 haftayım hala mide bulantım var
Geceleri sağ elim uyuşuyor acıyor
Kızlar teselli ye ihtiyacım var bu günler geçermi yoksa sadece benmi zorlanıyorum
Bulantı hapı kullanıyor musun? Benim de 20.haftaya kadar sürdü bulantılarım

Back
X