• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bu arada güzel anneler canım anneler sıkıntıdan sürekli buraya takılmaya çok başladım. Tek sağlam olan gözlerimi bozmak üzereyim sanırım iki gündür çok ağrıyor. Ara ara bi merhaba derim bir süre şu telefonu elime almasam çok iyi olacak ❤️
Göz kuruluğu bende de var hamilelikte sık rastlanılan bişey miş cnm

Ben genetik test yaptirali çok uzun zaman oldu 13 yıl kadar 15 yılda 3 düşük yaşadım ucude 6 haftayı geçmedi hepsinde farklı dozlarda iğne kullandım en son 12 binlik sulandırıcı verdiler yine düştü
Bunda ilerledi 21 haftaligim kadın doğum doktorum mthfr homozigot çok önemli gen olmadigini söyledi hatta 12 haftalık olduktan sonra çoğu hastama biraktiririm dedi ama sizinki böyle devam etsin dedi hiçbir sorun olmadan devam etti bu güne kadar
Kalp doktoru seni korumaz dedi yani bebek için yorum yapamaz zaten onun alanı değil diye düşünüyorum bilmem yarın doktoruma sorucam tekrar
Fakülte doktorunada gittim kadın doğum oda benim en fazla 6 binlik oksapar kullanabilecegimi fazlasınin zararı olacağını söyledi
Bence de bu durum kalp doktorunun alanına pek girmiyor gibi.

Artık baya anlaşılıyor bizimki tebessüm etti bugün🤤
Ayy ne tatlışşş ben de haftaya gidicem inşallah😊
Evet yaaa çok merak ediyorum nasıl bir şey oldu🤭 inşallah uyanık olur🤭
Tatlı bişeyler at ağzına 😄
Ilaçların vitaminlerin yokmu kuzu
Allah kabul etsin vallahaa
Ben acıktımmı gözüm dönüyo
Balık yağı d vit. B 12 kullanıyorum onları gece yatmadan zaten demir ilacı da aç karna sahurdan önce aldım yani etkileyen bi ilacım yok😊

Ayy ne tatlışşş ben de haftaya gidicem inşallah😊

Tatlı bişeyler at ağzına 😄

Balık yağı d vit. B 12 kullanıyorum onları gece yatmadan zaten demir ilacı da aç karna sahurdan önce aldım yani etkileyen bi ilacım yok😊
Duzensiz oluyo ama olsun kuzum bigünden birşey olmaz allah kabul etsin🤲

Heee iyi ozaman kuzuu
Anaa kızzz yeni tartıldım şini şasırilacak iş 1kilo vermişim 😂😂 79.2 olmuşum abovv 🤭 buişte tuvaletle bitiyor herhalde kabız olanlar aslında almış gibi gözüküyor kilo yoksa herkes normal yerdedir
Terket bu grubu 🤣🤣🤣🤣normal değilsin sen ya ben günde 3 sefer lavaboya çıkarım niye kilo alıyorum 😪

Bana niye aç karna acaba açkarna dediler eczane üstünede yazıyo 🙄
Bana en son randevuda yazdı doktor i mom bitince başlarsın dedi. Geçenlerde üstüne baktım günde 1 adet yemekten 1 saat önce aç karnına su ile içiniz. Süt ve süt ürünleri ile tüketmeyiniz yazıyor.

• Beğen
Reactions: Jou
Bana en son randevuda yazdı doktor i mom bitince başlarsın dedi. Geçenlerde üstüne baktım günde 1 adet yemekten 1 saat önce aç karnına su ile içiniz. Süt ve süt ürünleri ile tüketmeyiniz yazıyor.
Evett kuzumm aynısi bendede yazıyorr
Ne yazıldıysa ben oyle devam ediyorumm 1aydır kullanıyorum zaten bidaha gittiğimde buay gene verdi balıkyağı d3 vitamin magnezyum

Back
X