2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
maviss_34 maviss_34 Canım ne durumdasın bugün benim bulantılarım başladı iyice öğürüyorum ne yesem ayağa kalkmaya gelmiyor iyice moda girdim nefes darlığı bile yaşıyorum dün geceden beri nasıl geçer bu haftalar bilmiyorum😔

Merhaba, ben geçen sene tüp bebek tedavisi görmüştüm erkek faktörüydü. İş durumumdan dolayı transfer tarihine 1 hafta kala ertelemek zorunda kaldık. Kramplardan şüphelenip dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 🥰❤ Hemen acilde kan verdim beta 618 çıktı 🤩 Perşembe tekrar kan vericem cumartesiye de randevu aldım. İnşallah devamı gelir. Yaş 30, sat 20 Aralık, Eskişehir ilk çocuk olacak inşallah 🤲🏻
Yaaa ne kadar güzel bir hikaye Rabbim isteyen bekleyen herkese hiç ummadığı anda nasip etsin hosgeldun canim sağlıkla ilerlesin gebeligin ekliyorum ♥️
Kızlar benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Eşim hastalandı bana geçmesin diye anneme geldim, anneme geldikten 2 gün sonra kardeşimin sınıfı karantinaya alındı kardeşimde test verdi pozitif çıktı öyle olunca halama gittim hiç korona geçirmediler çok dikkat ederler. Oraya gittikten 3 gün sonra kuzenim hastalandı testi pozitif çıktı. Bu arada ben negatifim hala. Dedim en iyisi anneme gideyim kardeşimin karsntinasi bitecek zaten 1 günü kaldi anneme geldim. Bir haftadır annemdeyim dün annem rahatsızlandı korona olduğu çıktı ortaya Allah aşkına sınanıyorum korona ile gerçekten güler misin ağlar mısın
Owww hakikaten filmleri aratmaz yaşadığın kuzum keşke sen evde kalsaydın eşini gonderseydin hepsine çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et asi da olsa insan korkuyor can tasiyoruz sonuçta annelerin de Rabbım şifasını versin inşallah tez zaman da
Of çok canım sıkkın kızlar,karnımdakini düşünüyorum bi yandan diğer yandan canımdan çok sevdiğim küçük kızımı,kucağıma gelmek için boynuma sarılıyor sen artık büyüdün yürüyebiliyorsun hadi yürüyelim diye reddediyorum Allahtan anlayışlı ama vicdan yapıyorum, sabah düştü tırnağıyla gözünün yanını çizdi kanadı nasıl ,ölcem sandım , dün o kadardan bişey olmaz diye birkaç kucağıma aldım ağrım oldu yarım saat falan ,kafam çok karışık Allak bullak oldum. Kendime çok kızıyorum bişeyi beceremiyorum diye bi çocuğa göz kulak olamadım 😭 insanlar hem çalışıyor hem çocuk büyütüyor ben evdeyim bi çocuğa göz kulak olamadım
Ahhh bu hormonlar sende erken başlamış kuzum şuan böyle düşünmenin sebebi bu benim de 3 yaşında oğlum var bu aralar oda sürekli ellerini aciyor anne beni al diyor alıyorum ama bi yandan da korkuyorum dediğin gibi Rabbım esirgesin karnimizdaki melekleri♥️ düşme konusunda gelince de çocuk onla düşe kalka büyüyecekler elbet Rabbım beterinden korusun üzme tatlı canını
Merhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz daha önce de yazmıştım eklenmedik🙈 sat 4 Aralık , Antalya da yaşıyorum 2.çocuk 30 yaşındayım 😍
Kuzucum kesin benim hamile haberi aldığım döneme geldi gözden kaçtı nolur kusura bakma hemen ekliyorum hosgeldin hayirli olsun gebeligin👼♥️
Selam Kizlar ben enfeksiyon yasiyorum sizce korkmalimiyim bu durumda ? Doktora yazdim cevap gelmedi hala bekliyorum kotu bisey olmaz demi
Ayaklarını sıcak tut bol bol su iç ve kesinlikle idrarini tutma canim gene de bir tahlil ver ileri derecede mi ona bakılsın şuan benimde var ama doktor şu icnemi söyledi ilaçlı bir durum yokmus
maviss_34 maviss_34 Canım ne durumdasın bugün benim bulantılarım başladı iyice öğürüyorum ne yesem ayağa kalkmaya gelmiyor iyice moda girdim nefes darlığı bile yaşıyorum dün geceden beri nasıl geçer bu haftalar bilmiyorum😔
Kuzum benim ekşili şeyler yediğim zaman midem yanıyor sadece onun dışında acıkınca mide bulantısı yaşıyorum çok şükür şimdilik böyle nefes darlığı bende de oluyor ciğerim kendime yetmiyormuş gibi oluyorum inşallah kolaylıkla atlatrz cabucacik🤗

Yaaa ne kadar güzel bir hikaye Rabbim isteyen bekleyen herkese hiç ummadığı anda nasip etsin hosgeldun canim sağlıkla ilerlesin gebeligin ekliyorum ♥️

Owww hakikaten filmleri aratmaz yaşadığın kuzum keşke sen evde kalsaydın eşini gonderseydin hepsine çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et asi da olsa insan korkuyor can tasiyoruz sonuçta annelerin de Rabbım şifasını versin inşallah tez zaman da

Ahhh bu hormonlar sende erken başlamış kuzum şuan böyle düşünmenin sebebi bu benim de 3 yaşında oğlum var bu aralar oda sürekli ellerini aciyor anne beni al diyor alıyorum ama bi yandan da korkuyorum dediğin gibi Rabbım esirgesin karnimizdaki melekleri♥️ düşme konusunda gelince de çocuk onla düşe kalka büyüyecekler elbet Rabbım beterinden korusun üzme tatlı canını

Kuzucum kesin benim hamile haberi aldığım döneme geldi gözden kaçtı nolur kusura bakma hemen ekliyorum hosgeldin hayirli olsun gebeligin👼♥️

Ayaklarını sıcak tut bol bol su iç ve kesinlikle idrarini tutma canim gene de bir tahlil ver ileri derecede mi ona bakılsın şuan benimde var ama doktor şu icnemi söyledi ilaçlı bir durum yokmus

Kuzum benim ekşili şeyler yediğim zaman midem yanıyor sadece onun dışında acıkınca mide bulantısı yaşıyorum çok şükür şimdilik böyle nefes darlığı bende de oluyor ciğerim kendime yetmiyormuş gibi oluyorum inşallah kolaylıkla atlatrz cabucacik🤗
Tahlil icin ilk idrar onemli demi ? Yoksa bugun verebilirmiyim
?

Günde 1 defa 200mg kullanıyorum ben ağızdan alıyorum bünyem alıştı heralde çok nadir uyku baş dönmesi yapıyor alttan almıyorum bana alttan mantar kaşıntı yapıyor ağızdanda gayet etkili benim baya ağrılarımı azalttı kullanmaya devam et canım illaki etkisi vardır.
Ne kadar süre de etki ettiği hakkında bir Bilgin varmı acaba? Bende 4-5gündür hap olarak alıyorum öyle aşırı rahatsız etmedi yan etki bakımından. Etki göremedim diye endişe ediyorum sadece. Belki onun için de erken mi bilmiyorum. Kullanmaya devam ediyorum ama tabi. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için ❤️
Sağlıklı bir hamilelik dilerim sana da

Kızlar gece çok idrara uyanıyorm gece uykularım resmen yok oldu. Saatte bir wc için uyanıyorum bu hep böyle mi gitcek acaba sizde de var mı bu durum? Wc de uyusam yeridir yani😃😃
Bende gündüz aşiri wcye gidiyorum ama gece uykumdan uyandirmiyor canim bende mi bir gariplik var acaba

X