- 10 Temmuz 2012
- 612
- 457
Ah canım rabbim korusunInsallah benim ilk gebeligim boyle sonlandi o guzden asiri korkuyorum hayirlisi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım rabbim korusunInsallah benim ilk gebeligim boyle sonlandi o guzden asiri korkuyorum hayirlisi bakalim
Bariz çizgi var burda bikaç gün daha bekleyip kan verin benceDoğru diyorsun canım bende test yaptım biraz önce adetim 3 gün geçiyor
İdrar yolu enfektesinden bahsettik dimi?Selam Kizlar ben enfeksiyon yasiyorum sizce korkmalimiyim bu durumda ? Doktora yazdim cevap gelmedi hala bekliyorum kotu bisey olmaz demi
Allah razi olsun insallah kotu bisey yokturAh canım rabbim korusun
Hayirli olsun canim sağlıkla ilerlesin koş kan ver hemenDoğru diyorsun canım bende test yaptım biraz önce adetim 3 gün geçiyor
Yaaa ne kadar güzel bir hikaye Rabbim isteyen bekleyen herkese hiç ummadığı anda nasip etsin hosgeldun canim sağlıkla ilerlesin gebeligin ekliyorumMerhaba, ben geçen sene tüp bebek tedavisi görmüştüm erkek faktörüydü. İş durumumdan dolayı transfer tarihine 1 hafta kala ertelemek zorunda kaldık. Kramplardan şüphelenip dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ❤ Hemen acilde kan verdim beta 618 çıktı Perşembe tekrar kan vericem cumartesiye de randevu aldım. İnşallah devamı gelir. Yaş 30, sat 20 Aralık, Eskişehir ilk çocuk olacak inşallah
Owww hakikaten filmleri aratmaz yaşadığın kuzum keşke sen evde kalsaydın eşini gonderseydin hepsine çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et asi da olsa insan korkuyor can tasiyoruz sonuçta annelerin de Rabbım şifasını versin inşallah tez zaman daKızlar benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Eşim hastalandı bana geçmesin diye anneme geldim, anneme geldikten 2 gün sonra kardeşimin sınıfı karantinaya alındı kardeşimde test verdi pozitif çıktı öyle olunca halama gittim hiç korona geçirmediler çok dikkat ederler. Oraya gittikten 3 gün sonra kuzenim hastalandı testi pozitif çıktı. Bu arada ben negatifim hala. Dedim en iyisi anneme gideyim kardeşimin karsntinasi bitecek zaten 1 günü kaldi anneme geldim. Bir haftadır annemdeyim dün annem rahatsızlandı korona olduğu çıktı ortaya Allah aşkına sınanıyorum korona ile gerçekten güler misin ağlar mısın
Ahhh bu hormonlar sende erken başlamış kuzum şuan böyle düşünmenin sebebi bu benim de 3 yaşında oğlum var bu aralar oda sürekli ellerini aciyor anne beni al diyor alıyorum ama bi yandan da korkuyorum dediğin gibi Rabbım esirgesin karnimizdaki melekleri düşme konusunda gelince de çocuk onla düşe kalka büyüyecekler elbet Rabbım beterinden korusun üzme tatlı canınıOf çok canım sıkkın kızlar,karnımdakini düşünüyorum bi yandan diğer yandan canımdan çok sevdiğim küçük kızımı,kucağıma gelmek için boynuma sarılıyor sen artık büyüdün yürüyebiliyorsun hadi yürüyelim diye reddediyorum Allahtan anlayışlı ama vicdan yapıyorum, sabah düştü tırnağıyla gözünün yanını çizdi kanadı nasıl ,ölcem sandım , dün o kadardan bişey olmaz diye birkaç kucağıma aldım ağrım oldu yarım saat falan ,kafam çok karışık Allak bullak oldum. Kendime çok kızıyorum bişeyi beceremiyorum diye bi çocuğa göz kulak olamadım insanlar hem çalışıyor hem çocuk büyütüyor ben evdeyim bi çocuğa göz kulak olamadım
Kuzucum kesin benim hamile haberi aldığım döneme geldi gözden kaçtı nolur kusura bakma hemen ekliyorum hosgeldin hayirli olsun gebeliginMerhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz daha önce de yazmıştım eklenmedik sat 4 Aralık , Antalya da yaşıyorum 2.çocuk 30 yaşındayım
Ayaklarını sıcak tut bol bol su iç ve kesinlikle idrarini tutma canim gene de bir tahlil ver ileri derecede mi ona bakılsın şuan benimde var ama doktor şu icnemi söyledi ilaçlı bir durum yokmusSelam Kizlar ben enfeksiyon yasiyorum sizce korkmalimiyim bu durumda ? Doktora yazdim cevap gelmedi hala bekliyorum kotu bisey olmaz demi
Kuzum benim ekşili şeyler yediğim zaman midem yanıyor sadece onun dışında acıkınca mide bulantısı yaşıyorum çok şükür şimdilik böyle nefes darlığı bende de oluyor ciğerim kendime yetmiyormuş gibi oluyorum inşallah kolaylıkla atlatrz cabucacikmaviss_34 Canım ne durumdasın bugün benim bulantılarım başladı iyice öğürüyorum ne yesem ayağa kalkmaya gelmiyor iyice moda girdim nefes darlığı bile yaşıyorum dün geceden beri nasıl geçer bu haftalar bilmiyorum
Benimde adetimin 3. Gunu gecikmesiydi aynen bu sekilde silik cikmisti oyle ogrendim pazartesi gunku beta degerim 613 cikti . Hayirli olsun canimmDoğru diyorsun canım bende test yaptım biraz önce adetim 3 gün geçiyor
Tahlil icin ilk idrar onemli demi ? Yoksa bugun verebilirmiyimYaaa ne kadar güzel bir hikaye Rabbim isteyen bekleyen herkese hiç ummadığı anda nasip etsin hosgeldun canim sağlıkla ilerlesin gebeligin ekliyorum
Owww hakikaten filmleri aratmaz yaşadığın kuzum keşke sen evde kalsaydın eşini gonderseydin hepsine çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et asi da olsa insan korkuyor can tasiyoruz sonuçta annelerin de Rabbım şifasını versin inşallah tez zaman da
Ahhh bu hormonlar sende erken başlamış kuzum şuan böyle düşünmenin sebebi bu benim de 3 yaşında oğlum var bu aralar oda sürekli ellerini aciyor anne beni al diyor alıyorum ama bi yandan da korkuyorum dediğin gibi Rabbım esirgesin karnimizdaki melekleri düşme konusunda gelince de çocuk onla düşe kalka büyüyecekler elbet Rabbım beterinden korusun üzme tatlı canını
Kuzucum kesin benim hamile haberi aldığım döneme geldi gözden kaçtı nolur kusura bakma hemen ekliyorum hosgeldin hayirli olsun gebeligin
Ayaklarını sıcak tut bol bol su iç ve kesinlikle idrarini tutma canim gene de bir tahlil ver ileri derecede mi ona bakılsın şuan benimde var ama doktor şu icnemi söyledi ilaçlı bir durum yokmus
Kuzum benim ekşili şeyler yediğim zaman midem yanıyor sadece onun dışında acıkınca mide bulantısı yaşıyorum çok şükür şimdilik böyle nefes darlığı bende de oluyor ciğerim kendime yetmiyormuş gibi oluyorum inşallah kolaylıkla atlatrz cabucacik
O konuda çok bilgim yok ama önemli değil sanırım bir kere acile gittim acilde vermiştim idrar tahliliTahlil icin ilk idrar onemli demi ? Yoksa bugun verebilirmiyim
?
Ciddi misin çok geçmiş olsun canim nasılsın peki nasıl hissediyorsun Rabbım korusun meleğini de seni deBen 2 haftadır covid pozitifim . İnsallah bebişim iyidir.
Ne kadar süre de etki ettiği hakkında bir Bilgin varmı acaba? Bende 4-5gündür hap olarak alıyorum öyle aşırı rahatsız etmedi yan etki bakımından. Etki göremedim diye endişe ediyorum sadece. Belki onun için de erken mi bilmiyorum. Kullanmaya devam ediyorum ama tabi. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinGünde 1 defa 200mg kullanıyorum ben ağızdan alıyorum bünyem alıştı heralde çok nadir uyku baş dönmesi yapıyor alttan almıyorum bana alttan mantar kaşıntı yapıyor ağızdanda gayet etkili benim baya ağrılarımı azalttı kullanmaya devam et canım illaki etkisi vardır.
Peki hafif dedi dediniz doktorunuz yenimi basladi sizde de ? Daha dun oldu bu durum insallah gecer bisey olmaz yaO konuda çok bilgim yok ama önemli değil sanırım bir kere acile gittim acilde vermiştim idrar tahlili
Kan sulandırıcı veriyorlarmış pıhtı atmasın diye size verdiler miBen 2 haftadır covid pozitifim . İnsallah bebişim iyidir.
İdarar yolları enfeksiyonu mu canım şayet öyleyse tek kullanımlık tozlar var ondan alıp kullanman iyi olurSelam Kizlar ben enfeksiyon yasiyorum sizce korkmalimiyim bu durumda ? Doktora yazdim cevap gelmedi hala bekliyorum kotu bisey olmaz demi
Corasprin kullanıyorum.Kan sulandırıcı veriyorlarmış pıhtı atmasın diye size verdiler mi
Bende gündüz aşiri wcye gidiyorum ama gece uykumdan uyandirmiyor canim bende mi bir gariplik var acabaKızlar gece çok idrara uyanıyorm gece uykularım resmen yok oldu. Saatte bir wc için uyanıyorum bu hep böyle mi gitcek acaba sizde de var mı bu durum? Wc de uyusam yeridir yani
Geçen hafta çok kötüydüm bu hafta sukur. Nefes darlığı hariç tüm belirtileri yaşadım.Ciddi misin çok geçmiş olsun canim nasılsın peki nasıl hissediyorsun Rabbım korusun meleğini de seni de
Evet canım sabredeceğiz artıkCanım bende kalçadan vuruluyorum artık iğne vurulacak yer kalmadıbenim duyduğuma göre 12. Haftaya kadar kullanılıyomuş