- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Bende hiç hamile gibi değilim heran adet olacakmış gibi hissediyorumHamilelieriniz nasil gidiyor ben hiç hamile gibi deilim sorun bendemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç hamile gibi değilim heran adet olacakmış gibi hissediyorumHamilelieriniz nasil gidiyor ben hiç hamile gibi deilim sorun bendemi
Yok be niye gariplik olsunBende gündüz aşiri wcye gidiyorum ama gece uykumdan uyandirmiyor canim bende mi bir gariplik var acaba
Keseyi göremedi mi beta kaç senin?Hayır canım ama sabah göremedi beta istedi öğleden sonra tekrar baktı iyice öyle gördü daha çok yeni dedi
Hamilelieriniz nasil gidiyor ben hiç hamile gibi deilim sorun bendemi
3034Kuzu betan kaç cikti
Bebeği göreyim öyle eklensin listeye istedim. Keseyi gördük sayılsın madem. Sat 2 Ocak ilk çocuk yaş 24 Batman canımSanırım canim ne xaman gitsem kararsızım bende seni listeye eklemedim mi ben yoksa gözlerim mi bozuldu baktım göremedim yahuu
Gördü canım öğlen. 3034Keseyi göremedi mi beta kaç senin?
Ne zaman gideceksin? Keseyi görmüş müydün?İnşaallah bende duyarım da bir oh çekerim
Bende ayni durumdayim, bence bu cok pozitif biraz yorgunum bu aralar, haricinde iyiyimHamilelieriniz nasil gidiyor ben hiç hamile gibi deilim sorun bendemi
Canım bebeğini kaç haftalıkken gördün.ben 6+4 daha görmedim normal mi kafam çok karışıkSabah bulantım olmuyor benimde uyanıyorum hamile değilim gibi ama kalkıyorum 10 dk sonra başlıyor. Mide bulantısı koku hassasiyeti tiksinme aserme ne ararsan var :)
Cok güzel artmış değerin canim maşallah darısı bize inşallah ekliyorum hemenBebeği göreyim öyle eklensin listeye istedim. Keseyi gördük sayılsın madem. Sat 2 Ocak ilk çocuk yaş 24 Batman canım
Kuzum covid diyorsun sanırım çok geçmiş olsun böyle durumlarda kullanılir diye biliyorum ama kesin olarak doktoruna sormakta fayda var Rabbım acil sifani versin meleğini korusunKızlar bugün pozitif olduğumu öğrendim kan sulandırıcı kullanmamız gerekiyor mu ?
Canim doktorlar Sat a göre hesapladiklari için Google den Sat i yazıp hesaplatiyoruz mesela benim 17 Eylül ama 2 hafta önce doğum olur ilk doğum sezeryan olduğu icinKızlar bu hamilelik günlüğündeki doğum tarihini neye göre ayarlıyorsunuz doktor hemen belli olmaz doğum tarihi bebek keseye girecek kalbi atacak sonra dedide bana 4+5im bugün merak ettim
Evet doktor bana şeker hastası potansiyelim olduğunu söylemişti. Diaformine ilacına başladım bir ay oldu biraz düzene girmiş gebeyim hala devam ettiriyorKızlar benim insülin direncim varmış doktor yarın gel ilaç başlayalım bu da düşük riskini artırır dedi, aranızda insülin direncine baktıran var mı?
Benim de insülin direncim var. Bayadır kullanıyordum ilaç kalp atışını duyunca bıraktırdı. Tabi aynı ilaçsa bahsettiğiniz.Kızlar benim insülin direncim varmış doktor yarın gel ilaç başlayalım bu da düşük riskini artırır dedi, aranızda insülin direncine baktıran var mı?
Anladım canım teşekkür ederimCok güzel artmış değerin canim maşallah darısı bize inşallah ekliyorum hemen
Kuzum covid diyorsun sanırım çok geçmiş olsun böyle durumlarda kullanılir diye biliyorum ama kesin olarak doktoruna sormakta fayda var Rabbım acil sifani versin meleğini korusun
Canim doktorlar Sat a göre hesapladiklari için Google den Sat i yazıp hesaplatiyoruz mesela benim 17 Eylül ama 2 hafta önce doğum olur ilk doğum sezeryan olduğu icin
Oldu galiba benimkide daha kalp atışını duyamadık ama merak işteCok güzel artmış değerin canim maşallah darısı bize inşallah ekliyorum hemen
Kuzum covid diyorsun sanırım çok geçmiş olsun böyle durumlarda kullanılir diye biliyorum ama kesin olarak doktoruna sormakta fayda var Rabbım acil sifani versin meleğini korusun
Canim doktorlar Sat a göre hesapladiklari için Google den Sat i yazıp hesaplatiyoruz mesela benim 17 Eylül ama 2 hafta önce doğum olur ilk doğum sezeryan olduğu icin
Benim de kontrol sonrası yaptırdığım testte glukoz 99 insülin 18.8 çıktı canım, doktorum sende insülin direnci var bu düşük riski yaratır yarın gel ilaç başlayacağım sana dedi.Evet doktor bana şeker hastası potansiyelim olduğunu söylemişti. Diaformine ilacına başladım bir ay oldu biraz düzene girmiş gebeyim hala devam ettiriyor
Hamilelikten önce mi başlamıştınız o zaman ?Benim de insülin direncim var. Bayadır kullanıyordum ilaç kalp atışını duyunca bıraktırdı. Tabi aynı ilaçsa bahsettiğiniz.
Kanaman falan mı oldu o yüzden mi kullanıyorsun canım progestanı? Ben de her ihtimale karşı evimde bulundurmak istiyorum, Allah korusun.Selam kızlar bugün keseyi gördük sat a göre 5+1 doktorda öyle dedi çok güzel yere yerleşmiş çok güzel gözüküyo dedi şükürler olsun estrofem coraspin oksapar progestan fitil ve iğne ilaçlar devam progestan iğneyi gün aşırıya düşürdü sadece birde oksapar doğuma kadar devammış rapor çıkarabilirsiniz dedi çıkaran varmı aranızda rapor çıkınca kaç kutu birden alıyoz normal reçeli ücrete göre aynımı alıyoz