- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
Oy maşallah 2 gün önce 40 dı değil miiiKızlar selam bugün tekrardan kan verdim 140 cikmis suan gayet normal ilerliyor sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy maşallah 2 gün önce 40 dı değil miiiKızlar selam bugün tekrardan kan verdim 140 cikmis suan gayet normal ilerliyor sanirim
Korkmana gerek yok bende de hiç belirti yok.Kizlar surekli kasik agriniz varmi ara ara mi oluyor ben olmayinca korkuyorum
Mide bulantim da her zaman yok
Asiri korkuyorum bisey oldu diye
Canım aslında %60 üzeri artış normal gözüküyor iki kat diye söyleniyor ama aslında o %60 artış olması normalDün sağlık ocağına gitmiştim tahliller için. Betahcg de bakmışlar bugün çıkmış sonuç. 7100 çıkmış. En son 1 ocakta 369du. 2 kat artmamış hep yüzde 60 artmış gibi görünüyor. Doktoruma sordum kese göründükten sonda beta bakılmaz gereksiz bi tahlil olmuş dedi. Ama içim hiç rahat değil. Cumartesi randevum var umarım güzel şeyler duyarım.
Bizimki de öyle görmeden anlamam diyorValla oduncasına göbeğine dokunup sen mi hamilesin ben mi balli değil dedim. Şimdi yarım saattir kesin hamile olduğuma ikna etmeye çalışıyorum Görmeden inanmam diyor
Evettt canim öyleydi Z3hra canim beni yarin sabah da çağırdı diğer tahliller icinOy maşallah 2 gün önce 40 dı değil miii
Insallah ya yarin doktoru gorcem iyidir insallah hayirlisiKorkmana gerek yok bende de hiç belirti yok.
Normal yani
Hangi tahlilleri istiyorlar csnımEvettt canim öyleydi Z3hra canim beni yarin sabah da çağırdı diğer tahliller icin
Ay hadi darısı keseyle kalp atışınaEvettt canim öyleydi Z3hra canim beni yarin sabah da çağırdı diğer tahliller icin
Merhaba canim kese gorundukten sonra beta artmasi hicbir seyi belirlemezDün sağlık ocağına gitmiştim tahliller için. Betahcg de bakmışlar bugün çıkmış sonuç. 7100 çıkmış. En son 1 ocakta 369du. 2 kat artmamış hep yüzde 60 artmış gibi görünüyor. Doktoruma sordum kese göründükten sonda beta bakılmaz gereksiz bi tahlil olmuş dedi. Ama içim hiç rahat değil. Cumartesi randevum var umarım güzel şeyler duyarım.
Hadi gözünüz aydin masallahKızlar selam bugün tekrardan kan verdim 140 cikmis suan gayet normal ilerliyor sanirim
Canım aslında %60 üzeri artış normal gözüküyor iki kat diye söyleniyor ama aslında o %60 artış olması normal
İnşallah her şey yolundadır. Her aşaması stresli Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba canim kese gorundukten sonra beta artmasi hicbir seyi belirlemez
Aynen oyle keseyi gormek sonra acaba bebek varmi icinde demek vsİnşallah her şey yolundadır. Her aşaması stresli Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bat ne demek bilmiyorum. Kusura bakma geç mesaja döndüm. Son adet tarihim 4 aralık.Waaaowww ne kesesi kuzum bebeği de görürsün kalp atisindan emin değilim ama kese ve bebek kesin görünür bat me zamandı değerin çok iyi masallah
İnşallah artmıştır. İyi haberlerle inşallahKızlar
Beta 3 Ocak 0,100
5 Ocak 0,100
10 Ocak 51,33 dü doktor 10 gün sonra yine gel dedi ama içim içimi yiyor sat 15 Aralık. Yarın randevu aldım kana tekrar baktırmak için. En azından içim rahatlasın özele 22sindw randevum var içim rahat gitmek istiyorum. Lütfen dua edin değerim normal bir şekilde artmış olsun . Bulantı , mide yanması yok bende ama sadece sol kaşığım sürekli ağrıyor ve batma oluyor.
İnşAllah ne kadarlık sizinki ben dün gördüm keseyi güzel yerleşmiş dedi içini ferah tut.Insallah ya yarin doktoru gorcem iyidir insallah hayirlisi
nicin korkuyosunuz? Icinize korku vermeyin. Bende kese gorundu ama icinde bisey varmi yokmu bilmiyoruz, iki hafta sonra ogrenicem.Kızlar
Beta 3 Ocak 0,100
5 Ocak 0,100
10 Ocak 51,33 dü doktor 10 gün sonra yine gel dedi ama içim içimi yiyor sat 15 Aralık. Yarın randevu aldım kana tekrar baktırmak için. En azından içim rahatlasın özele 22sindw randevum var içim rahat gitmek istiyorum. Lütfen dua edin değerim normal bir şekilde artmış olsun . Bulantı , mide yanması yok bende ama sadece sol kaşığım sürekli ağrıyor ve batma oluyor.
MasallahKızlar selam bugün tekrardan kan verdim 140 cikmis suan gayet normal ilerliyor sanirim
ben doktoruma biraz kızıyordum erken randevu vermedi en az 7 hafta dedi diye ama simdi biraz anlıyorum, iyi yapmış belki de, kafaya takmamış endişelenmemiş oluyoruz boylece. yoksa gercekten insanin icine kurt düşer yaAynen oyle keseyi gormek sonra acaba bebek varmi icinde demek vs