- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Hayir canim bugun gidip tahlil istemem sonra beklicemHiç doktora gittin mi canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim bugun gidip tahlil istemem sonra beklicemHiç doktora gittin mi canım?
En son betan kaçtı canım?Hayir canim bugun gidip tahlil istemem sonra beklicem
Sali günü 40 ciktiEn son betan kaçtı canım?
AA hemen hemen aynıyız o zaman 1 gün var aramızda benim de Salı 78 dün 160. Acildeki arkadaş Pazartesi git dedi ama emin olamadım. Bi yandan erken gideyim vitamin yazar belki diyorum bi yandan da ilk gittiğimde görmek istiyorumSali günü 40 cikti
Bende öyle düşündüm ya şuan gitsem hiç bisey görünmeyecek o yüzden biraz daha bekleyim diyorumAA hemen hemen aynıyız o zaman 1 gün var aramızda benim de Salı 78 dün 160. Acildeki arkadaş Pazartesi git dedi ama emin olamadım. Bi yandan erken gideyim vitamin yazar belki diyorum bi yandan da ilk gittiğimde görmek istiyorum
Bu yolda çekilen çile kutsal ne diyelim oğlumda zorlanmadım inşallah bunda da zorlanmammBocaliyorum bende bi gun iyi bi gun kotu olarak gececk diyerek kendimi bastirmaya caliisyorum canim benim ins sendede olmaz ya
Şimdi bu bebek mi kese mi? Neresi kese neresi bebek? Ay bu büyüyüp bebek mi olacak SubhanallahHanımlar biz de keseyi gördük doktor kesen düzgün dedi haftaya cuma günü kalp atışı için çağırdı Eki Görüntüle 2981726
Bel fıtığı mı bilmiyorum ama ailemde çok yaygın bel fıtığı, hamileliğin tetiklemesinden korkuyorum. Doktora sormadan bi ilaç almak istemedim yakı yapıştırmaya bile internette zararlı kimyasal diyorduGeçmiş olsun bel fıtığı mi kas ağrısı ise magnezyum takviye iyi geliyor
Kese çiçeğim bebek henüz gözükmemiştiŞimdi bu bebek mi kese mi? Neresi kese neresi bebek? Ay bu büyüyüp bebek mi olacak Subhanallah
Maşaallah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKese çiçeğim bebek henüz gözükmemişti
Amiiiin Rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallahMaşaallah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayneeen. Bazen diyorum acaba iyi mi bu kadar gerinmekBende sürekli genleşme isteği oluyo gerilmek istiyorum böyle yani ilginç bi şeklde
Canim Matmezella. Zaten en az %60 diyor doktorlar bence canini sikma. Insallah bebegin de gayet guzelce büyüyordurDün sağlık ocağına gitmiştim tahliller için. Betahcg de bakmışlar bugün çıkmış sonuç. 7100 çıkmış. En son 1 ocakta 369du. 2 kat artmamış hep yüzde 60 artmış gibi görünüyor. Doktoruma sordum kese göründükten sonda beta bakılmaz gereksiz bi tahlil olmuş dedi. Ama içim hiç rahat değil. Cumartesi randevum var umarım güzel şeyler duyarım.
Yaa tekrardan hayirli olsun Mavis gerçekten cok sevindimKızlar selam bugün tekrardan kan verdim 140 cikmis suan gayet normal ilerliyor sanirim
Cok teşekkür ederim bende çok sevindim valla haftaya kese görünür belki bole devam ederse artisYaa tekrardan hayirli olsun Mavis gerçekten cok sevindim
İnşallah canım benimCanim Matmezella. Zaten en az %60 diyor doktorlar bence canini sikma. Insallah bebegin de gayet guzelce büyüyordur
Biraz bekle öyle git sonra ay beta artcakmı ay kese görcekmi derdi oluyo arkadaşım 6+2 de gitti direkt kalp atışını duydu geldi hiç kanla keseyle uğraşmadıVoa benim daha yolum uzun Pazartesi de erken o zaman