- 10 Temmuz 2012
- 612
- 457
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kokusu çok baskın değil. Komikli de kullanmıştım benAraştırırken ismi çok geçiyordu kokusu varmı acaba onun
Hafif bebekimsi bi koku isterim ondan sordumKokusu çok baskın değil. Komikli de kullanmıştım ben
Elenatal 2 yi kacıncı haftada kullanmaya basladınız doktor mu önerdiBende pıhtılaşma vaar diofol um bitti folidoce e geçtim. Etanal 1 i hiç kullanmadım Etanal 2 kullanıyorum paket bitmek üzere
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz elenatal2 yiOcean güzel bana da doktorum gebelik öncesi onun folik asit ve balık yağını aldırmıştı. Memnun kalmıştım. Şimdi önerisiyle elenatal2 ye geçtim.
Şimdi değerleri karşılaştırdım çok fazla bi fark yok ikisi arasında. Elenatal 2 90 TL ye satılıyor. Tok karna kahvaltı sonrası alıyorum ben.
Merhaba, ben 10. Haftamdan beri kullanıyorum, ama piyasada çok zor bulunuyor şuan.Elenatal 2 yi kacıncı haftada kullanmaya basladınız doktor mu önerdi
Valla içimden kız geçti ama epey yaramaza benziyo o kesinkızlar merhaba uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ama yazmıyordum. Şuan sata göre 11+3 'üm bende cinsiyet tahmini alabilirmiyim![]()
Teşekkür ederim canım hemde bayağı yaramaz yüzüstü yatıyorduValla içimden kız geçti ama epey yaramaza benziyo o kesin![]()
Tam haftasını hatırlamıyorum 7.-8.haftada başlamıştım sanırımElenatal 2 yi kacıncı haftada kullanmaya basladınız doktor mu önerdi
Bulunamıyor ya bitti arıyorum yok nerelere sorduysam yokMerhaba, ben 10. Haftamdan beri kullanıyorum, ama piyasada çok zor bulunuyor şuan.
Ben 16.haftadan önce kız denilip sonra yanılan çok gördüm. Bence siz yine de kıyafet için acele etmeyinkızlar ben de 2liye gittim. Perinatolog baktı ve kendinden emin sekilde kız dedi. yanılmaz dimi genelde erkek denilip kız cıkabiliyormus ama kız görüldüğünde yanılma yokmus. eşya alıcam kız eşyaları bu yüzden soruyorum aslında kız erkek hiç farketmez saglıkla gelsin de.
Bende ilk oglumdan bu yana var onda biraz geç almıştım cinsiyet öğrendikten sonra çok rahat dinliyordum o zamanlar sonrasında onu bir başkasına verdim riskliydi gebelikleri hep 2. Hamileliğimde dinlemek nasip olmadı 8 hafta da kalbi durdu 3. De yine aynı şekilde şuan Allah kısmet ederse inşallah tekrar hamileyim 9 haftadan bu yana yani 2 hafta anca dinleyebiliyorim daha doğrusu ses olarak değilde hız olarak gösteriyor ama tabiki biraz pratiklik biraz da sabır önemli . Ben kendi doktoruma sordum hatta bı zarari olur mu diye kendini strese sokmayacaksan bir zararı yok ama çoğu kişi yer bulamıyor stres yapıyor hastaneye koşuyor demişti.Aa canım çok iyi yapmışsın ya dinledinmi hiç duyuluyormu gerçektenn bendemi alsam böyle 100 kere içim içimi yicek her ağrıda çeşitleri varmış baktımda hangini aldın sen?
Kızlarrr mustelanın ürünlerinden almayı düşünüyorum.ilk bebeklerinde kullanan varmı genelde yorumları iyi ama birde dr.brownsun biberonlarını düşünüyorum
Bende ilk oglumdan bu yana var onda biraz geç almıştım cinsiyet öğrendikten sonra çok rahat dinliyordum o zamanlar sonrasında onu bir başkasına verdim riskliydi gebelikleri hep 2. Hamileliğimde dinlemek nasip olmadı 8 hafta da kalbi durdu 3. De yine aynı şekilde şuan Allah kısmet ederse inşallah tekrar hamileyim 9 haftadan bu yana yani 2 hafta anca dinleyebiliyorim daha doğrusu ses olarak değilde hız olarak gösteriyor ama tabiki biraz pratiklik biraz da sabır önemli . Ben kendi doktoruma sordum hatta bı zarari olur mu diye kendini strese sokmayacaksan bir zararı yok ama çoğu kişi yer bulamıyor stres yapıyor hastaneye koşuyor demişti.
İlk kıyafetlerini yıkamak için , Hacı Şakir matik kullandım ama sonra likit deterjana geçtim. Unibaby… idi yanlış hatırlamıyorsam.Peki deterjan olarak ne kullandınız
Dalin kullanmıştım bende onda vardı o istediğiniz koku. Benimde çok hoşuma gidiyordu. Zaten ek gıdaya geçtikten sonra normal bizim deterjanlara dönmüştüm çünkü cikarmiyordu lekeyi. Dürü granül denemiştim o da çıkarmamıştı. 4 5 defa durulama yaptırıyordum.Hafif bebekimsi bi koku isterim ondan sordum![]()
Onlarin cihazları çok iyi oluyo bana da 12 de perinalog kız demişti ve değişmemişti. Doktorunuz olsa neyse derdim de perinologlarin cihazları daha iyi ve bide detayli bakıyorlar baya o yüzden değişmesi düşük bo ihtimal diyorum ama yine de biraz bekleyebilirsinizkızlar ben de 2liye gittim. Perinatolog baktı ve kendinden emin sekilde kız dedi. yanılmaz dimi genelde erkek denilip kız cıkabiliyormus ama kız görüldüğünde yanılma yokmus. eşya alıcam kız eşyaları bu yüzden soruyorum aslında kız erkek hiç farketmez saglıkla gelsin de.
Bi zorunluluğu yok elbet ama ben diğerinde de tutmuştum o zaman ki hamileligimle simdikiyle 20 gün aradı olacak. Bunda da tutabilirim sanırım diyorum denicem yapabilirsem. Bi önceki hamileligimde oruçla beraber her sıkıntım bitmişti biraz sa ona güveniyorum galiba. Bakalım ınslalah hemen geçer gider. Daha önce de söylemiştim bu zamanlar bana doğumdan zor geliyo. Ama bi denge galiba diyorum hamilelik zor doğum kolay geçer belki diye umudum o.Oruç daha iyi yapmaz bence .
Ben bayağı oluyor bırakalı. En son Kadir gecesi tutmak istemiştim. İşte de çok yoğun ve müşteri ziyaretli bir gündü. Yolda fenalaştım sıcak susuzluk vurdu herhalde . Evde de kendimden geçtim su içsem kustum durdum. Ölüyorum sandım resmen.
Gebelikte hiç gözüm kesmiyor Allah günah yazmasın can taşıyoruz nihayetinde
16 mart bakalım heyecanlıyızKontrolün ne zaman![]()