2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oy şuna bak🧿
Kontrolün güzel geçmesine çok sevindim kuzum.

Kızlar benim de kontrolüm güzel geçti şükürler olsun her şey yolunda 11+3 ama tam 12 çıktı bugün. İkili testi sordum, doktorum izah etti biraz düşüneceğim dedim. Bakalım biraz araştırıp eşimle konuşup karar vermemiz lazım.

Kalbi hala yüksek atıyor onu sordum daraldım adamı bu haftalarda yüksek atması normal bu haftadan sonra artık düşecek dedi.

Bu arada kontrollere idrara sıkışık gitmemek gerekiyormuş. Doktor direkt sen idrara sıkışıksın bebeği baskılıyor dedi, zor görüntü aldık.

Çok zararlıymış lütfen idrarınızı tutmayın sizler de😋

Ben de haberler böyle.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim☺️ İnşallah hep güzelliklerle devam etsin annesi 🐣

Kontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydı 👍🏻 Cinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz 🐣
Oy maşallah 🧿 🤩 erkek gibi geldi bana sanki

Kontrolden döndük kızlar. Şükür her şey yolunda, 3 gün öne bile geçmişiz. Bugün ikili test ölçümleri yapıldı, ilk denemede o kadar hareketliydi ki görüntü alamadık, ikinci deneme başarılıydı 👍🏻 Cinsiyet konusunu bir sonraki kontrolde netleştirebiliriz dedi. Sizin tahminlerinizi alabiliriz 🐣
Doktorum bana paralel uzanıyorsa kız, paralel gelip dikleşirse erkek seninki dik dedi 😂 ama bu duruş açılarıyla alakalı bence bu fotoya göre kız gibi geldi bana

Oy şuna bak🧿

Kızlar benim de kontrolüm güzel geçti şükürler olsun her şey yolunda 11+3 ama tam 12 çıktı bugün. İkili testi sordum, doktorum izah etti biraz düşüneceğim dedim. Bakalım biraz araştırıp eşimle konuşup karar vermemiz lazım.

Kalbi hala yüksek atıyor onu sordum daraldım adamı bu haftalarda yüksek atması normal bu haftadan sonra artık düşecek dedi.

Bu arada kontrollere idrara sıkışık gitmemek gerekiyormuş. Doktor direkt sen idrara sıkışıksın bebeği baskılıyor dedi, zor görüntü aldık.

Ben de haberler böyle.
Gözünüzaydın 🧿 çok ilginçtir ki benide bu zamana kadar hep sıkışık çağırdı rahim büyüdüğü için daha net görünüyormuş 🤔

Merhaba ben araniza yeni katıldım 13+3 günlük hamileyim 3.çocuğun olacak nasip olursa iki tane dünya tatlısı kızlarım var acaba bebegimin 12 haftalik usg resmini atsam cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Nub a göre kız gibi geldi bana

Merhaba ben araniza yeni katıldım 13+3 günlük hamileyim 3.çocuğun olacak nasip olursa iki tane dünya tatlısı kızlarım var acaba bebegimin 12 haftalik usg resmini atsam cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Hoşgeldin benim 2 kızım var 🥰 at istersen söyleriz biseyler de doğru çıkar mi onu bilemeyiz😅

Teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20220305-171521_Hello Mom.webp
    Screenshot_20220305-171521_Hello Mom.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 92
Doktor henuz erken cok hareketli yakalayamadim bacak arasini dedi ama ben meraktan catliycam tam yumurtlama günü 1 haftalik cinsel perhiz sonrasi tek seferde gebe kaldim öncesinde karbonat duşu uyguladım kızlarımı çok seviyorum ama gönül farklı bir cinsiyet de istiyor eşim sağlıklı olsunda önemli değil gerisi diyor ama benim gönlümde yatani rabbim biliyor

- Janna - - Janna - cim güzel anlıyor bu işlerden hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına 👼
Oy şuna bak🧿

Ben de haberler böyle.
Herseyin yolunda olmasına çok sevindim canım cinsiyet tahmin etmedi mi yok mu usg 😍 neler yiyorsun canisi bebek icin🥰

Ayni kafadayiz canim bende öyle dusundum🙈🙈 13 de kesin söylemişti oglumu belki bunda da söyler ❤
Erkek olunca o haftalarda açı müsaitse söylüyorlarda kıza benzetince pek erken söylemiyolar tam emin olmak için gerci bazı doktorlar da söylüyorlar şansa artık bakalım o gün tok ve tuvalete sıkışık gidelim belki gösterir kendilerini minikler 🥰

%70 kız diyorum🌸☺️ maviss_34 maviss_34

Back
X