2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde öyle canm eşimde dalga gecıyor sanki canını alıyorlar diye ama agryo bende hep önce tuvalete girer sonra muayeneye girerdim.
Ozaman doktorum, buraya geldınde tuvalete girme demişti. Birde bol su iç karnın tok gel hareketlerini daha rahat goruruz demişti gercekten de fıldır fıldır oluyordu her gttgmde

Meyve de mi yemiyorsun

Benimde rahmim ters cok aşırı sıkısık gittim net goremedi.vajinal bakicak haftaya

Meyve de mi yemiyorsun
Yok yok meyve yiyorum ama tatlıdan kastım hani böyle şerbetli ağır tatlılar, içinde beyaz şeker olan.
Meyvenin de tabi fazlası zarar muhakkak ama canım tatlı isterse muzun üstüne şekersiz fıstık ezmesi atıp yiyorum.

Bir de yeterki bebek gözüksün diye ruhu çekilen ama bi şey diyemeyenler var

Bu sefer bide öyle yiyeyim canım, okuduğum kadarıyla çikolata değil de senin dediğin gibi tok dahi gidilse kandaki şeker bebeğe geçtiği için kıpırdanma oluyormuş. Yani çikolata şart değil.
Annem meyve suyu yapmıştı doğal onun az bi tatlısı var bugün su ve onu içip gideyim bakalım, her şey yolunda olsun da varsın biraz az hareket etsin her şey kabulüm gerçi

Aklına kötü şeyler getirme normal olabiliyor canim yani en azından bende hep oluyor bu aralar zaten bugün randevun da var doktoruna da danış mutlaka

Aklına kötü şeyler getirme normal olabiliyor canim yani en azından bende hep oluyor bu aralar zaten bugün randevun da var doktoruna da danış mutlaka
Happy moms uygulaması ne diyor bak

Eklentiler

• A51DC898-59E1-4378-8A34-4D601CFDF212.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 66
Happy moms uygulaması ne diyor bak
Evet canim ilerleyen zamanlarda da alt bacaklarda da olabilir ilk gebeligim de uykumdan sicriyordum o derece kramp giriyordu bacağıma çare tabiki süt ürünleri ama yetmezse magnezyum veriyor doktor takviye olarak vücudundaki bütün magnezyum u bebek çekiyor

Tecrübelerinden istifade edeceğiz artık güzel anne

Ben yaptırmadım doktorum demedi bisey deseydi de yaptirmicaktim. 2. Çocuk da da yaptirmamistim.
Merhabalar cinsiyetiniz belli oldumu acaba bende 12. Haftadayım acaba kontrole gitsemmi bir hafta daha beklesenmi onu düşünüyorum

12. Hafta içerisinde cinsiyeti belli olan varmı acaba net olarak 16. Haftayı bekle diyolar sabırsızlıktan duramıyorum

Oh ne güzel kuzum yatıp dinlenmen iyi olmuş, kötü olduğun verdiğin kilodan belli zaten canım bayadir bu durumdaydın inşallah bir an önce geçer gider

Neden suyunun geldiğini düşündün? Sirkeli suyla neyi yıka dedi anlamadım?
Hayırlı olsun oğluşun

Bende bende tayttan başka bişi giyemiyorum şuan sanırım iç karnım baya darmış göbüş çıkmaya çok hevesli

Evet evet bir çorba içsem dünyaları yemiş gibi oluyorum bir de işin garip tarafı kilo verdim ama göbek çıktı

Merhaba acaba sizde gebelik sekerimi vardi normal seker hastasımisiniz... Sekeri nasil kontrol altina aldiniz gebeligin ilk haftalarinda dun sekerim 305 di icim hic rahat degil henuz 6. Haftadayiz

Kızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Ben de 10.haftadayım, aynıyız benim göbeğim çıkmış durumda. Hamile taytı, pantolonu giymeye başladım bile. Senin nasıl geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…