İnşallahh güzel haberle gelirsin insallahh Allah doktor kapısından güler yüzle çıkmayı nasip etsinKuzu namaz kılarken oldu bugün, bir de dün yatarken ani bir hareket de yapmadım ama oluverdi. Yarın bu saatlerde kontrol bitmiş olacak Allah’ın izniyle bu belirtiler ile güncellerim sizi
Gören arkadaşlar dua edebilir mi yarın öğleden sonra kontrolüm biraz streslendim
Allahın izniyle iyidir minnoşun canım içini ferah tut rabbim yine pıt pıt atan kalbini büyüdüğünü görmeyi nasip etsinKuzu namaz kılarken oldu bugün, bir de dün yatarken ani bir hareket de yapmadım ama oluverdi. Yarın bu saatlerde kontrol bitmiş olacak Allah’ın izniyle bu belirtiler ile güncellerim sizi
Gören arkadaşlar dua edebilir mi yarın öğleden sonra kontrolüm biraz streslendim
Evet valla canım giyilmeyen veya çabuk büyüdüğü için bi kere giyilip kalmış eşyası çok yeğenimin. Tertemiz zaten kıyafet dışında başka şeylerde olabilir şuan aklıma gelmediAmin kuzum oda güzel bak çok fazla almazsın hele bebek cinsiyetleri aynı falan olursa daha iyi olur
Tabi canım araç gereç herşey olur boşa almaya gerek tçyok öyle durumdaEvet valla canım giyilmeyen veya çabuk büyüdüğü için bi kere giyilip kalmış eşyası çok yeğenimin. Tertemiz zaten kıyafet dışında başka şeylerde olabilir şuan aklıma gelmedi
Bnde en son gittigimde sag kasıgıma biçak saplanırmış gibi bi agrıyla gittim bebişimi gördüm geldim derdim oymuş bidaha olmadı
Rabbim içini ferahlatsın canımAllah’ın izniyle güzel haberlerini alacağız inşallah
İnşallahh güzel haberle gelirsin insallahh Allah doktor kapısından güler yüzle çıkmayı nasip etsin
Güzel kalpli yoldaşlarAllahın izniyle iyidir minnoşun canım içini ferah tut rabbim yine pıt pıt atan kalbini büyüdüğünü görmeyi nasip etsin
Ben baya bişey aldım kızlar annem daha bebiş meydanda yokken hem erkek hem kız yelek örüp atıyordu kenara çalışırken falanda daha kızken lohusa pijamalarıma kadar almıştım mağazada çalıştığımdan indirimde stoklamıştım dolu çorap almıştım, şimdi ise tırnak makası, tarağı, burun aspiratörü, duş süngeri, battaniye hatta 1 paket bez bile aldım annemde ıslak mendil stoğu yapmış 4 koli almış benden meraklılaruni babyden ama bezleri stoklamıcam belki yaramaz diye ıslak mendili annem almış onuda denicez artık umarım pişik vs. Yapmaz
Aynen öyle canım hiç olmadı ufak tefek şeylerden alınmalı önceden bi anda çok zorTabi canım araç gereç herşey olur boşa almaya gerek tçyok öyle durumda
İyi geceler canım güzel haberlerini bekliyorum Allahın izniyle ❤❤Güzel kalpli yoldaşlar️
Hepinize çok teşekkür ederim güzel dua ve dilekleriniz için, yarın hayırlısıyla çıkıp biraz daha rahat nefes alabilirim inşallah. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin hemen haber vereceğim sizlere, herkese iyi geceler
Evet pamuğu biliyorum canım daha pratik olur ıslak mendil diye düşündüm ama alerji vs. durumunda tabiki öncelik bebek o zaman dediğin gibi ıslatıp silebilirim teşekkürlerTavsiyem ,
İlk başlarda , pamuk kullanabilirsiniz
Ebebek te var örneği . Su ile ıslatıp … Alerji riski yok.
Islak mendili de hangi marka olursa olsun, suda yıkayıp öyle kullanınHiç rahatsız etmez içeriği.
Yaa ne güzel daha evlenmeden her şeyi almışsınBen baya bişey aldım kızlar annem daha bebiş meydanda yokken hem erkek hem kız yelek örüp atıyordu kenara çalışırken falanda daha kızken lohusa pijamalarıma kadar almıştım mağazada çalıştığımdan indirimde stoklamıştım dolu çorap almıştım, şimdi ise tırnak makası, tarağı, burun aspiratörü, duş süngeri, battaniye hatta 1 paket bez bile aldım annemde ıslak mendil stoğu yapmış 4 koli almış benden meraklılaruni babyden ama bezleri stoklamıcam belki yaramaz diye ıslak mendili annem almış onuda denicez artık umarım pişik vs. Yapmaz
Yaa ne güzel daha evlenmeden her şeyi almışsınBen baya bişey aldım kızlar annem daha bebiş meydanda yokken hem erkek hem kız yelek örüp atıyordu kenara çalışırken falanda daha kızken lohusa pijamalarıma kadar almıştım mağazada çalıştığımdan indirimde stoklamıştım dolu çorap almıştım, şimdi ise tırnak makası, tarağı, burun aspiratörü, duş süngeri, battaniye hatta 1 paket bez bile aldım annemde ıslak mendil stoğu yapmış 4 koli almış benden meraklılaruni babyden ama bezleri stoklamıcam belki yaramaz diye ıslak mendili annem almış onuda denicez artık umarım pişik vs. Yapmaz
Benimde öyle 11 haftadayım ama göbeğim belli oluyor 4 aylik gibi neredeyseKızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Bende 4 aylik gibiyim.hatta gitgide kuculüyor tedavide cok kilo almistim☺Benimde öyle 11 haftadayım ama göbeğim belli oluyor 4 aylik gibi neredeyse
Canım bana doktorum tatlıdan uzak dur dedi, ben de biraz insülin direnci çıktı ondan da kaynaklı tabi bu durum ama gebelikte genellikle tuzlu ve ekşi yenmesini öneriyorlar.Benim 11.haftanin ortasindayim biraz azaldi bulantim.genelde aksamlari oluyo bende ve tatli yiyince geciyo ilgictir.
Merhaba canım, ben şuan yaptırmak istemeyen gruptayım. Yine de bi doktorumun fikrine danışıp son kararı o şekilde vereceğim.Arkadaşlar günaydın merhabalar birşey danışmak istedim sizlerle.
Aranızda ikili test yaptırmayan varmı yani yaptırmak istemeyen
Ben yaptırmadım doktorum demedi bisey deseydi de yaptirmicaktim. 2. Çocuk da da yaptirmamistim.Arkadaşlar günaydın merhabalar birşey danışmak istedim sizlerle.
Aranızda ikili test yaptırmayan varmı yani yaptırmak istemeyen
Dinlen bolca canım hafifler inşallahİnşallah öyledir canım ağrı çok olunca biraz tedirgin oldum çünkü hafifte olsa egilemiyorum belimin ortası değil sağa doğru ordan kalcama vuruyor ağrı. İnternette de d vit magnezyum eksikliği vs. Yazıyor d vit kullanıyorum ama büyük ihtimal çok yoruldum ondan oldu. Sen nasılsın napiyorsun nasil gidiyor
Canım bana doktorum tatlıdan uzak dur dedi, ben de biraz insülin direnci çıktı ondan da kaynaklı tabi bu durum ama gebelikte genellikle tuzlu ve ekşi yenmesini öneriyorlar.
Sen de çok yemiyorsunuz muhakkak ama yine de aklında olsun
Merhaba canım, ben şuan yaptırmak istemeyen gruptayım. Yine de bi doktorumun fikrine danışıp son kararı o şekilde vereceğim.
Kızlar herkese günaydın, bugün sata göre 11+3 usgye göre bir kaç gün ilerisindeyim tabi Allah’ın izniyle her şey yolunda iseBu haftalarda usg öncesi çikolata yemek bebeğin hareketli olmasını sağlar mı? Yukarıda da yazdığım gibi bana mümkün mertebe tatlı yasak; eğer işe yaramayacaksa hiç yemeyeyim ama yarayacaksa bu hakkımı bugün kullanayım dedim :)
Bile arkadaşlarım var mı?
Hah yaşa canım bir de onu soracaktım, bu idrara sıkışık gitme olayı ne oluyor. Benim rahmim ters olduğu İçin doktor görebilmek için karnıma epey bastırıyor cihazı.Tatlı yasaksa karnın tok ve bol su içmiş olarak idrara sıkışık git canm aynı işi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?