2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim kontrolüm yarın, sağ kasık ağrısı benim de artıp azalıyor.
Canım kagan kocatepe yi iziledm bugün video açılır acılmaz bu dönemde nedenlerini de söyleyerek sag kasık agrıları normal dedi istersen dinle .13.hafta gebelik videosu sanırım haftalarımız aynı 12+4deyim

Maalesef iki tane prilam içiyorum şuan ölecek gibiyim çaresini bulamadım rabbime yalvarıyorum dayanacak gücüm kalmadı
Bende öyleyim doktora artık yalvardım bi çaresi yokmu diye yok diyo normalde 3. Ay bitince geçer ama hormonlardan dolayı geçmiyo olabilir diyo bulanmayınca da ne yesem hemen sindiriyorum karnım gurulduyo ama normalde en sevdiğim yiyecekleri bile yiyemiyorum iştah sıfır nolcak böyle bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Kusmaniz vs de var mıydı onlarda bitti mi. Benim neden bitmiyo ya ağzım da zehir var sanki şu değil acı biseyler içiyorum adeta.
Yok ilk baslarda kusma vardi bi hafta surdu sonr hic kusma olmadi inanilmaz bulanti oldu 4kg verdim bulantilar kusma hepsi bitti .insallah sizde hemencik kurtulursunuz ilk gebelikmi acaba

çok haklısın canım bazı şeyler elimizde olmuyor maalesef hiç birimiz böyle olsun istemeyiz herşey Rabbimin takdiri. teşekkürler bilgilendirdiğin için. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
İnsallah canim benim tek duam bu aminnn🤲🤲🤲

Bebek arabası tam istedigim gibi aklımdan gecen bu tarz ama ana kucagını bilemedim bebek arabası uzun süre ama anakucagını bir süre kullanıck belkide hiç kullanmıcak dediğin gibi :KK64:
Canım ben bugün anakucağınıda aldım. Nuna tercih ettik sallanma aparatınıda ayrı aldım. Sen neye karar verdin

Canım ben bugün anakucağınıda aldım. Nuna tercih ettik sallanma aparatınıda ayrı aldım. Sen neye karar verdin
Hiç bi kararım yokki daha doğaçlama yapıcam heralde magazaya giyip neye takılırsam artık🥲bebek arabasıyla beşiği daha almam galiba :KK51:hiç bişeydede karar veremedim :KK64:beşigine karar verdinmi sen

Canım kagan kocatepe yi iziledm bugün video açılır acılmaz bu dönemde nedenlerini de söyleyerek sag kasık agrıları normal dedi istersen dinle .13.hafta gebelik videosu sanırım haftalarımız aynı 12+4deyim
Yaa nasıl mucizevi bir bedene sahibiz, öğrendikçe daha da etkileniyo insan🍀En başından beri genellikle sağ kasık ağrım oldu, bu hafta artmıştı her gün ağrıdı.

Yaa nasıl mucizevi bir bedene sahibiz, öğrendikçe daha da etkileniyo insan🍀En başından beri genellikle sağ kasık ağrım oldu, bu hafta artmıştı her gün ağrıdı.
İzledikçe etkileniyorum çokta güzel anlatmış.her haftamda izlerrim duygulanırım :cry:bazen bıçak saplıyorlarmış gibide oluyormu sana.kimi zaman az kimi zaman çok

Yok ilk baslarda kusma vardi bi hafta surdu sonr hic kusma olmadi inanilmaz bulanti oldu 4kg verdim bulantilar kusma hepsi bitti .insallah sizde hemencik kurtulursunuz ilk gebelikmi acaba
Hayır canım 3. Ama hepsi birbirinden farklı. Diğerlerinde çok kustum bunda pek kusmadim ama bulantı ve ağızdaki iğrenç tat beni mahvediyo günüm yatakta bi an önce bitsin istiyorum.

Hiç bi kararım yokki daha doğaçlama yapıcam heralde magazaya giyip neye takılırsam artık🥲bebek arabasıyla beşiği daha almam galiba :KK51:hiç bişeydede karar veremedim :KK64:beşigine karar verdinmi sen
Beşik almayacağım. Park yatak alacağım yatak odası için. Odasınada montessori düşünüyorum uzun süre kullansın diye. Ben aldıklarımı ilk duyduğumdan beri takip ediyordum her ay fiyat artışlarının maşallahı olduğu için alıyorum yavaştan kamerasını falanda aldım. En iyi fiyatlar şubattaydı keşke hepsini geçen ay alsaydım diyorum.

Merhaba, folik asit 12. haftadan sonra kullanılmaması gereken bir ilaç mı ?

Merhaba, folik asit 12. haftadan sonra kullanılmaması gereken bir ilaç mı ?
Merhaba,kullanılmasında bir sakınca yok diye biliyorum, şahsen yarın folik asidi bırakıp, multivitamine başlayacağım ve onun içinde de aynı mg folik asit bulunuyor. Tabi siz yine doktorunuza danışın.

Beşik almayacağım. Park yatak alacağım yatak odası için. Odasınada montessori düşünüyorum uzun süre kullansın diye. Ben aldıklarımı ilk duyduğumdan beri takip ediyordum her ay fiyat artışlarının maşallahı olduğu için alıyorum yavaştan kamerasını falanda aldım. En iyi fiyatlar şubattaydı keşke hepsini geçen ay alsaydım diyorum.
Bnde o yüzden erken alışveriş düşüncesindeyim.hergün ayrı bi zam.bn kiracı oldugum için oda yapmam heralde ya bi beşik alıp odama koyarım artık.dogana kadar her ay birşeyler atmak köşeye hiç fena olmaz.toplu alışveriş daha zor :KK43:

Bnde o yüzden erken alışveriş düşüncesindeyim.hergün ayrı bi zam.bn kiracı oldugum için oda yapmam heralde ya bi beşik alıp odama koyarım artık.dogana kadar her ay birşeyler atmak köşeye hiç fena olmaz.toplu alışveriş daha zor :KK43:
Aynen bende öyle düşünüyorum çünkü her şey almış başını gitmiş çok pahalı böyle en azından doğana kadar hepsini ödeyip bitirmiş olacağız.

Back
X