2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim de az evvel kasığıma bir sancı girdi, böyle 3-5 saniye kadar sürdü. Bu haftalarda bebek leğen kemiğinin üstüne çıkmaya başlıyormuş içerde bir şeyler oluyor ben ona yoruyorum iyi düşünüyorum bakalım😉

Yarın kontrolü olan var mı?
Canım anı hareket mi ettin bana da oluyor kramp gibi giriyor kasigima mesela kollarımızı geriye açıp gerildikce oluyor çoğu zaman

Geç döllenme olabiliyor. Aslında şöyle açıklayayım usg cihazları standarta göre hesap yapıyor. Her kadının adet döngüsünün 28 gün kabul ediyor. Eğer o ay döllenme olmasa adet döngün 32-33 gibi olursa doğal olarak yumurtlama geç olmuş oluyor. Çünkü yumurtlama sonrası adete kadar geçen süre sabittir hep 14 gün olur. 28 gün adet olan bir kadının 14. Gün yumurtlama olur ama 33 gün adet döngüsü olan bir kadının 19. Günde yumurtlama olur. Usg cihazları bunu hesaplayamadığı için bir önceki sat’a göre hesaplayınca bu aradaki 5 gün fark nedeniyle hamilelik ilerleyince dr sat tarihinde değişiklik yapıp doğruyu buluyor. Benim mesela bir ay 36 günde bir diğer ay 32 günde bir adet oluyordum. 36 olan aya denk gelince hamileliğim sın sat tarihim 13 aralık olmasına rağmen dr um 21 aralık olarak düzenledi. Geç döllenme olmuş dedi bende döllenme gününü tam biliyorum bu yeni ayarlama döllenme tarihi ile uyumlu o yüzden hiç kafana takma yumurtlaman geç olmuştur dolayısıyla döllenme geç olmuştur. Bebek büyüdükçe daha doğru ölçüm yapar dr un bence
Evet canim ovulasyon testi kullandığım ay hamile kaldım uygulamaya göre değerlendirdiğim için tutmuyormus günleri dongum 34 falan o ay 21.gunu yumurtlama oldu o sebep de fark ediyor usg de bir hafta sağlık olsun yeter ki 👼

Kızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Benimde çıktı canim ama göbek yani bebek olamaz 😂 midem sis bu aralar aç da olsam tok da olsam midem şişkin anlamsız çayı çok severdim artık bir bardaktan fazla içemiyorum ya sisiyorum bide tat alamıyorum wskisi gibi

10nuna aldım canım bana kalsa yarın gidicemde tutuyorum kendimi
En son sen 1 ya da 2 hafta önce gittin dimi canım şimdi ikili test için falan mı gideceksin? Ben senin ultrason fotonu gördüm yoğunluktan yazamadım geri çıktım bile 🤦🏻‍♀️

Kızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Bende 9.haftadan beri foto çekiyorum bariz özellikle geceleri bi gözüküyor zayıfım iç karnım dar sanırım çok tatlış duruyor ama özellikle yemekten sonra 🤩

Ben baya bişey aldım kızlar annem daha bebiş meydanda yokken hem erkek hem kız yelek örüp atıyordu kenara çalışırken falanda daha kızken lohusa pijamalarıma kadar almıştım mağazada çalıştığımdan indirimde stoklamıştım dolu çorap almıştım, şimdi ise tırnak makası, tarağı, burun aspiratörü, duş süngeri, battaniye hatta 1 paket bez bile aldım annemde ıslak mendil stoğu yapmış 4 koli almış benden meraklılar😅 uni babyden ama bezleri stoklamıcam belki yaramaz diye ıslak mendili annem almış onuda denicez artık umarım pişik vs. Yapmaz 🤩

Ben baya bişey aldım kızlar annem daha bebiş meydanda yokken hem erkek hem kız yelek örüp atıyordu kenara çalışırken falanda daha kızken lohusa pijamalarıma kadar almıştım mağazada çalıştığımdan indirimde stoklamıştım dolu çorap almıştım, şimdi ise tırnak makası, tarağı, burun aspiratörü, duş süngeri, battaniye hatta 1 paket bez bile aldım annemde ıslak mendil stoğu yapmış 4 koli almış benden meraklılar😅 uni babyden ama bezleri stoklamıcam belki yaramaz diye ıslak mendili annem almış onuda denicez artık umarım pişik vs. Yapmaz 🤩
Hee oyuncak bile almışlar cıngıldakları var 😍😁

En son sen 1 ya da 2 hafta önce gittin dimi canım şimdi ikili test için falan mı gideceksin? Ben senin ultrason fotonu gördüm yoğunluktan yazamadım geri çıktım bile 🤦🏻‍♀️
Evet canım 11+5dim son gittigimde.ikili testten hiç bahsetmedi ama heralde yapar banada süpriz olcak 😁

Evet canım 11+5dim son gittigimde.ikili testten hiç bahsetmedi ama heralde yapar banada süpriz olcak 😁
Ee senin kontrol aran az olmuş o zaman canım ayda 1 olmadı herhalde. Tam kaçta yapıyorlar bende bilmiyorum ki 12 ile 16. Hafta arası yazıyordu nette sanırım ikili test için

Ee senin kontrol aran az olmuş o zaman canım ayda 1 olmadı herhalde. Tam kaçta yapıyorlar bende bilmiyorum ki 12 ile 16. Hafta arası yazıyordu nette sanırım ikili test için
11 de gittigim acildi canım kendi doktorum degildi sancıyla gittim enfeksiyon cıktı kendi doktoruma gitmeyeli 1 ay oldu.doktorum hastane değiştirdi ona denk gelnce baska doktora gittim artık

İlerde kendine dua edeceksin canım ahaha😅 şuan hersey günden güne pahalilasiyor ufak tefek ihtiyaç olabilecek şeyleri atalım kenara

İlerde kendine dua edeceksin canım ahaha😅 şuan hersey günden güne pahalilasiyor ufak tefek ihtiyaç olabilecek şeyleri atalım kenara
Öyle canım gerçekten o zaman o bebek çoraplarını 2 3 tl ye alıyordum lohusa pijamalarını 3lü takım almıştım 2 tane 100 150tl falandı o zaman şimdi o aldıklarım bakıyorumda 400 500 olmuş iyiki diyorum şimdi

11 de gittigim acildi canım kendi doktorum degildi sancıyla gittim enfeksiyon cıktı kendi doktoruma gitmeyeli 1 ay oldu.doktorum hastane değiştirdi ona denk gelnce baska doktora gittim artık
Canım o kadar girmeyince benim kafa gitti ya 🤦🏻‍♀️
Şimdi kendi doktorun gitti onun olduğu yere sıra aldın dimi doğru anladim

Canım anı hareket mi ettin bana da oluyor kramp gibi giriyor kasigima mesela kollarımızı geriye açıp gerildikce oluyor çoğu zaman
Kuzu namaz kılarken oldu bugün, bir de dün yatarken ani bir hareket de yapmadım ama oluverdi. Yarın bu saatlerde kontrol bitmiş olacak Allah’ın izniyle bu belirtiler ile güncellerim sizi🥲

Gören arkadaşlar dua edebilir mi yarın öğleden sonra kontrolüm biraz streslendim🤷🏻‍♀️

Kuzu namaz kılarken oldu bugün, bir de dün yatarken ani bir hareket de yapmadım ama oluverdi. Yarın bu saatlerde kontrol bitmiş olacak Allah’ın izniyle bu belirtiler ile güncellerim sizi🥲

Gören arkadaşlar dua edebilir mi yarın öğleden sonra kontrolüm biraz streslendim🤷🏻‍♀️
Bnde en son gittigimde sag kasıgıma biçak saplanırmış gibi bi agrıyla gittim bebişimi gördüm geldim derdim oymuş bidaha olmadı :KK53:

Rabbim içini ferahlatsın canım 🌸 Allah’ın izniyle güzel haberlerini alacağız inşallah 🙏🏻

Öyle canım gerçekten o zaman o bebek çoraplarını 2 3 tl ye alıyordum lohusa pijamalarını 3lü takım almıştım 2 tane 100 150tl falandı o zaman şimdi o aldıklarım bakıyorumda 400 500 olmuş iyiki diyorum şimdi
Yaa hoşuma giden bi çorap oldu 4lü 30 lira 🤦🏻‍♀️ düşün bi çorap yani Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim
Kız olursa benimde ablamdan gelecek şeylerim var inşallah onlara da güveniyorum 😬😬

Yaa hoşuma giden bi çorap oldu 4lü 30 lira 🤦🏻‍♀️ düşün bi çorap yani Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim
Kız olursa benimde ablamdan gelecek şeylerim var inşallah onlara da güveniyorum 😬😬
Amin kuzum oda güzel bak çok fazla almazsın hele bebek cinsiyetleri aynı falan olursa daha iyi olur 😁

Back
X