2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar merhaba, benim tsh 4,5 lar ile başlamıştı bir süredir ilaç kullanıyordum.
En son 0,088’e kadar düşmüş ve referans değerinin altında bu değer. Ekliyorum size sonucu.

Ben doktorumla görüştüğümde haftaiçi 50 mg haftasonu 25 mg olacak şekilde euthyrox kullanmamı önerdi, ben 100 Mglik kullanıyordum daha önce. Sorun olmayacağını ilaç dozunu düşürmemiz gerektiği söyledi. Hala içime sinmiyor sanki ama doktora güvenmek zorundayız.

Sizin doktorlarınız dönüş yapınca paylaşabilir misiniz?
Ben olsam tekrar test verirdim. Belki ölçüm falan hatalıdır. Benimde tiroid sorunum haşimotom var. Tsh 3.43 çıktı enson eutrox kullanıyorum. 50 mg herhalde yetmiyor dr. Um arttırabilir

Bende de var. Özellikle sabah uyandığımda. Bu sabah ağrısına uyandım şekilden şekle girdim en son sırtımı destekledim öyle uyudum iyi geldi biraz. Belimiz kalınlaştığından olabiliyormuş sanırım
Ben çok ayakta da kaldım canım o da tetikledi herhalde birde kasık ağrılarım oluyor artık ağrıları birbirine karıştırıyorum Neyin neyden olduğunu artık
Bir de şimdi ayda 1 gidince insan icerde ne oldu ne bitti iyice merak ediyor zaman geçmiyor 😑

Benimki kız çıkıyor bakalım tutacak mı 🤭

Eklentiler

• images (15).webp
    images (15).webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 88
Ben olsam tekrar test verirdim. Belki ölçüm falan hatalıdır. Benimde tiroid sorunum haşimotom var. Tsh 3.43 çıktı enson eutrox kullanıyorum. 50 mg herhalde yetmiyor dr. Um arttırabilir
Bi 10 gün sonra tekrar çağırdı test vereceğim, şimdilik 25 mg kullanıyorum ben de haftaiçi haftasonu.
Kontrol altında tutulması gerekiyormuş, yüksek olması sorun olabilir ama düşük olması önemli bir sorun değil olarak okuyup araştırdım ben de canım.

Bugün doktor çıkıntısı görünmüyo kıza benziyo ama bidahaki ay netleşir dedi böyle diyip değişen oldu mu aranızda yoksa heveslenicem 😅 bu arada o kadar hareketli ki zor baktı doktor hiç durmuyo bide şu bulantılar bitse artık dayanamıyorum bulantılara 13+4 olduk hala devam sizler ne durumdasınız
Maalesef iki tane prilam içiyorum şuan ölecek gibiyim çaresini bulamadım rabbime yalvarıyorum dayanacak gücüm kalmadı

• Üzgünüm
Reactions: Zzy
Canim usg ye göre 10+5 doktora neyi baz alicm dedim sonraki gelmen de ayarlarız dedi neden sonraki randevuyu bekliyor anlamış değilim sata göre de 11+5 👼
Geç döllenme olabiliyor. Aslında şöyle açıklayayım usg cihazları standarta göre hesap yapıyor. Her kadının adet döngüsünün 28 gün kabul ediyor. Eğer o ay döllenme olmasa adet döngün 32-33 gibi olursa doğal olarak yumurtlama geç olmuş oluyor. Çünkü yumurtlama sonrası adete kadar geçen süre sabittir hep 14 gün olur. 28 gün adet olan bir kadının 14. Gün yumurtlama olur ama 33 gün adet döngüsü olan bir kadının 19. Günde yumurtlama olur. Usg cihazları bunu hesaplayamadığı için bir önceki sat’a göre hesaplayınca bu aradaki 5 gün fark nedeniyle hamilelik ilerleyince dr sat tarihinde değişiklik yapıp doğruyu buluyor. Benim mesela bir ay 36 günde bir diğer ay 32 günde bir adet oluyordum. 36 olan aya denk gelince hamileliğim sın sat tarihim 13 aralık olmasına rağmen dr um 21 aralık olarak düzenledi. Geç döllenme olmuş dedi bende döllenme gününü tam biliyorum bu yeni ayarlama döllenme tarihi ile uyumlu o yüzden hiç kafana takma yumurtlaman geç olmuştur dolayısıyla döllenme geç olmuştur. Bebek büyüdükçe daha doğru ölçüm yapar dr un bence

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmı:oops:varsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum :KK68:
Kız olursa benimde ilk işim gidip kıyafet almak olcak 😀🤲 Erkek olursa abisinin kıyafetlerini kullanacak zaten çoğu şeyi var hastane çıkışı dışında çok bişey almam diye düşünüyorum

Ben anlayamıyorum benim ki birz değişik. Vajinal bakıldı bide. Anlayabiliyor musunuz siz acaba
Bence erkek ama yorumlama yeteneğim çok kötüdür 😅 bu arada vajinalde ayna görüntüsü olduğundan tam tersi gibi düşünmek gerekiyormuş

• Beğen
Reactions: Zzy
Öyle olmasını istediğim için mi bilmiyorum ama kız hissediyorum ilk başından beri 😊 Sennn
Bn rüyalarımda sürekli kız görüyorum erkek geçiyor aklımdan ama kız kıyafetlerine bakmak istiyorum biraz karışıgım inşallah 6 gün sonra bişeyler söyler 🤗

Kızlar benim de az evvel kasığıma bir sancı girdi, böyle 3-5 saniye kadar sürdü. Bu haftalarda bebek leğen kemiğinin üstüne çıkmaya başlıyormuş içerde bir şeyler oluyor ben ona yoruyorum iyi düşünüyorum bakalım😉

Yarın kontrolü olan var mı?
Benim kontrolüm yarın, sağ kasık ağrısı benim de artıp azalıyor.

Bence erkek ama yorumlama yeteneğim çok kötüdür 😅 bu arada vajinalde ayna görüntüsü olduğundan tam tersi gibi düşünmek gerekiyormuş
Yorumunun tutmasını isterim. 2 kızım var buda farklı olsa diyorum bakalim 20 gün sonra öğrenirim herhalde.

Back
X