- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Napıyorsun dünürrKızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyorsun dünürrKızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
![]()
Evet bide dün rahatsızlandım ishal kusma fslan çocuklardan geçti sanırım. Bugün afedersin idrarım çay gibi su içeyim diyorum içemiyorum zehir gibi geliyo. 13. Haftamdayim sanki hic6 bitmicek gibiBenim de öyle. En zor şey su içmek.
Çok geçmiş olsunEvet bide dün rahatsızlandım ishal kusma fslan çocuklardan geçti sanırım. Bugün afedersin idrarım çay gibi su içeyim diyorum içemiyorum zehir gibi geliyo. 13. Haftamdayim sanki hic6 bitmicek gibi
Kimisi bişi olursa üzülürüz diye almak istemiyor ama alsakta almasakta Allah korusun bişi olsa gene üzülür insan.bosver kenarda dursun.Aynen bende öyle düşünüyorum çünkü her şey almış başını gitmiş çok pahalı böyle en azından doğana kadar hepsini ödeyip bitirmiş olacağız.
Dünürün bugün dayak yemiş gibiNapıyorsun dünürrBen dayanamadım aldım bile Hahaha çorap aldım Müslin örtü aldım emzik aldım hangisi gözüme çarparsa biberon fırçası bile aldım
![]()
Benimkide 3.gebelik bunda digerlerine gore daha cabuk bitti bulantilarim.inslalah tez zamanda kurtulursunuzHayır canım 3. Ama hepsi birbirinden farklı. Diğerlerinde çok kustum bunda pek kusmadim ama bulantı ve ağızdaki iğrenç tat beni mahvediyo günüm yatakta bi an önce bitsin istiyorum.
Nasip her şey allahtan sonuçta ben öyle düşünmüyorum ya son andada bir şey olabilir yani olcak olduktan sonra. Allaha emanet hepsiKimisi bişi olursa üzülürüz diye almak istemiyor ama alsakta almasakta Allah korusun bişi olsa gene üzülür insan.bosver kenarda dursun.![]()
Noldu kuzu yorgun musunn. Bende fenayım 2 3 haftadır bel ağrısı yorgunluk ailem vardı ablam hala burda ama suanlik daha iyiyim. O yüzden pek giremedim canım, atarım tabisii hemen çekip ekliyorum mesajaDünürün bugün dayak yemiş gibisen napıyosn sesin cıkmıyor keyfn iyidir inşallah
ama resim atmadan olmazki resimde isterim
![]()
Heryerim agrıyor tekrar grip olucam galibaNoldu kuzu yorgun musunn. Bende fenayım 2 3 haftadır bel ağrısı yorgunluk ailem vardı ablam hala burda ama suanlik daha iyiyim. O yüzden pek giremedim canım, atarım tabisii hemen çekip ekliyorum mesaja![]()
Öyle canım insan hevesleniyorNasip her şey allahtan sonuçta ben öyle düşünmüyorum ya son andada bir şey olabilir yani olcak olduktan sonra. Allaha emanet hepsi
Aman canım dikkat et. Zaten herkes maskeyi çıkardı şimdi zorunlulukta kalktı grip daha çok yayılır. Yeğenim hemen oldu burda geçti birinden. Allah korusun devam ederse git doktora inşallah devam etmez.Heryerim agrıyor tekrar grip olucam galibacoraplara bak minik minik yarabbim ya dogunca ayaklarını ye
banada fikir olsun kafam karışık
![]()
Olsun ya al dursun zararı olmazki.bnde eşimin iznini bekliyorum kontrolden sonra inşallah cinsiyetinden bahsederse tabiAman canım dikkat et. Zaten herkes maskeyi çıkardı şimdi zorunlulukta kalktı grip daha çok yayılır. Yeğenim hemen oldu burda geçti birinden. Allah korusun devam ederse git doktora inşallah devam etmez.
Ah bi gelseler sağ salim ilk yapacağım iş dişlemek olabilir
Valla canım ben tek tük almaya başladım aslında erken ama bu aldıklarımda zaten her iki cinsiyete olan lazım olacak şeyler. Müslin örtü zaten her türlü kullanılıyor alt almada ya da bebek arabasını örtüyorsun vs. 2li varmış aldım hemen birini örtü birini altına sermek için kullanabilirim. Kutudaki de ince pike gibi o da kullanılır diye aldım. şimdi aklımda tırnak makası vs. Olan set var küçük şeyler ama bunları bir anda almak bile insanı mahveder hersey çok pahalı. O yüzden işe yarayabilecek ufak tefek şeylerden alıyorum. Bi gün çorap bi gün örtü![]()
Benimde oluyor bu sıra ara ara, ben de normal olduğunu düşünüyorum. Yarın sabah kontrolüm var doktoruma da, soracağım, umarım herşey yolundadırKızlar benim de az evvel kasığıma bir sancı girdi, böyle 3-5 saniye kadar sürdü. Bu haftalarda bebek leğen kemiğinin üstüne çıkmaya başlıyormuş içerde bir şeyler oluyor ben ona yoruyorum iyi düşünüyorum bakalım
Yarın kontrolü olan var mı?
Benim de eskiden minicik bir alt karnım vardı şimdi göbüşe dönüyor yavaştan, akşamları extra büyük oluyor sabah daha normal. Jean vs. giyinmeyi bıraktım işe hep tayt ya da elbise ile gidiyorum rahat bıraktım bebişiKızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Bende ablamdan biliyorum kuzum işte yoksa ilk çocuk nerden bileyim ordan az biseyler öğrendimOlsun ya al dursun zararı olmazki.bnde eşimin iznini bekliyorum kontrolden sonra inşallah cinsiyetinden bahsederse tabipekte bildigim şey yokta arastıra arastıra ögreniyorum müslin örtüyü filan yeni duyuyorum
![]()
10nuna aldım canım bana kalsa yarın gidicemde tutuyorum kendimiBende ablamdan biliyorum kuzum işte yoksa ilk çocuk nerden bileyim ordan az biseyler öğrendim
Senin kontrol ne zaman şimdi canım
Benimde oluyor bu sıra ara ara, ben de normal olduğunu düşünüyorum. Yarın sabah kontrolüm var doktoruma da, soracağım, umarım herşey yolundadır![]()
Umarım yarın güzel haberler vereceğizBenim de eskiden minicik bir alt karnım vardı şimdi göbüşe dönüyor yavaştan, akşamları extra büyük oluyor sabah daha normal. Jean vs. giyinmeyi bıraktım işe hep tayt ya da elbise ile gidiyorum rahat bıraktım bebişi![]()