2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Herkese iyi geceler kızlar bir süredir yoktum mesajların hepsini okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir🙏🏻
Bir soruyla geldim bel ve kalça ağrısı çeken var mı aranızda? Kontrolüme daha 10 gün var. 2 hafta çok hareketli geçti evde vs. o yüzden mi oldu yoksa ters bi durum mu var bilmiyorum. Nette magnezyum eksiği falan yazıyor ama ben onu son aylarda oluyor diye biliyordum. Bir sorun mu var diye de düşünmüyor değilim. Aşırı ağrım oluyor ara ara hafifçe egilemiyorum bile. 11. Haftada gidecektim ama pazartesi 10+2 olacak gitsem mi diyorum 😑
Benim ağrılarım çoktu canım magnezyum verdiler ilk günler iyi gibiydi ama ayakta kaldıkça yine oluyordu. Doktorlar daha çok dinlenme, ilişki yasağı öneriyor. Perinatolog da bu haftada magnezyum çok etkili olmaz dedi. Eşim izin aldı paso uzanıyorum daha iyiyim

Benim ağrılarım çoktu canım magnezyum verdiler ilk günler iyi gibiydi ama ayakta kaldıkça yine oluyordu. Doktorlar daha çok dinlenme, ilişki yasağı öneriyor. Perinatolog da bu haftada magnezyum çok etkili olmaz dedi. Eşim izin aldı paso uzanıyorum daha iyiyim
Bende devam ederse bi gidicem ama çok ayaktada kaldım o da tetikliyor galiba. İnşallah başka sıkıntı yoktur çok teşekkür ederim cevap için ❤❤

Bende devam ederse bi gidicem ama çok ayaktada kaldım o da tetikliyor galiba. İnşallah başka sıkıntı yoktur çok teşekkür ederim cevap için ❤❤
Canım muhtemelen yorgunluktandır benimde öyle oluyor bel agrısı kasık ağrısı yasıyorum ara ara genelde de yoğun geçen yorucu günlerin ardından.
Ciddi birsey yoktur Allahın ıznyle kontrole gdnce için rahatlar 😘💜

Canım muhtemelen yorgunluktandır benimde öyle oluyor bel agrısı kasık ağrısı yasıyorum ara ara genelde de yoğun geçen yorucu günlerin ardından.
Ciddi birsey yoktur Allahın ıznyle kontrole gdnce için rahatlar 😘💜
İnşallah öyledir canım ağrı çok olunca biraz tedirgin oldum çünkü hafifte olsa egilemiyorum belimin ortası değil sağa doğru ordan kalcama vuruyor ağrı. İnternette de d vit magnezyum eksikliği vs. Yazıyor d vit kullanıyorum ama büyük ihtimal çok yoruldum ondan oldu. Sen nasılsın napiyorsun nasil gidiyor 🥰🥰

Herkese iyi geceler kızlar bir süredir yoktum mesajların hepsini okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir🙏🏻
Bir soruyla geldim bel ve kalça ağrısı çeken var mı aranızda? Kontrolüme daha 10 gün var. 2 hafta çok hareketli geçti evde vs. o yüzden mi oldu yoksa ters bi durum mu var bilmiyorum. Nette magnezyum eksiği falan yazıyor ama ben onu son aylarda oluyor diye biliyordum. Bir sorun mu var diye de düşünmüyor değilim. Aşırı ağrım oluyor ara ara hafifçe egilemiyorum bile. 11. Haftada gidecektim ama pazartesi 10+2 olacak gitsem mi diyorum 😑
Kuzum meraklanma bir kismimiz da oluyor o bel mi kalça mi çözemediğimiz o ağrı

Çok ayakta kaldım zaten canım ondan oldu herhalde ama mahvetti tabi ağrı kesici de içilmiyor insallah geçer bi an önce 🤲🏻🤲🏻
Canım inşallah rahatlarsın en kısa sürede. Benim de 2 hafta önce olmuştu öyle. Sağlık personeliyim yoğun 24 saat nöbetlerim oluyordu. Nöbetler biraz azalınca rahatladım. Dediğin gibi eğilme kalkma vs ağrım oluyordu. Kan değerlerimde de sıkıntı yok. Normalmiş bu ağrılar. Yorma kendini dinlen 😊

Ben de kullanıyorum canım benim şikayetim koku kaynaklı bulantı ve kusma kokuyu asla azaltmıyor ama günde 5 kere çıkarıyosam prilam sayesinde 1 e iniyor mesela. Sende etki eder inşallah kokulardan tiksinmiyorsan 🙏🏻
Cevabın için çok teşekkür ediyorum canım. İlk defa dün akşam içtim bugün iyiyim şükür. Ama yemek kokusundan tiksintim devam ediyor. Eşime mecburen yemek yapıyorum ama yaparken bile doymuş kadar oluyorum. Yaptığım yemeği yiyemiyorum. özelikle et balık tavuk görmeye bile dayanamıyorum

Maşallah canım gözün aydın 🧿
Ne güzel sen ilaçlardan kurtulmuşun ya ben kan sulandırıcı , progestan fitil ve , aspirine doğuma kadar devam edecekmişim niye kesmediler acaba benim ilaçları ya
Kan sulandırıcının ve progestanın da faydaları var canım. Pıhtılaşma sorunu olmasa bile tedbir olarak kullanmak iyidir. Progestan fitil de rahim ağzını yumuşatarak esneklik sağlıyor ve dolayısıyla rahim ağzı kısalığını yani bir nevi erken doğumu önlemiş oluyor. Ben de bugün 13+0 oldum ve doktorum inşallah doğuma kadar progestanı bıraktırmaz diyorum. Kan sulandırıcıyı da zaten kullanmam gerekiyor gözümde damar tıkanıklığı sorunum olduğu için. O yüzden iki ilacı da ne kadar kullansan o kadar fayda

İnşallah Allahım kucagımıza almayı nasip etsin🤲Bizde tam örgü muhabbetindeyiz 😁10nunda cinsiyetini gösterirse direk bebek magazasına ama ilk ne alacagımı bilmiyorum.bişiler söyleyin :KK42:
Benim ilk alacağım şeyler biberon ve emzik :emir_bebek:Ama doğuma doğru almak istiyorum. Son haftalara kadar hiç bir şey almaya niyetim yok

Kan sulandırıcının ve progestanın da faydaları var canım. Pıhtılaşma sorunu olmasa bile tedbir olarak kullanmak iyidir. Progestan fitil de rahim ağzını yumuşatarak esneklik sağlıyor ve dolayısıyla rahim ağzı kısalığını yani bir nevi erken doğumu önlemiş oluyor. Ben de bugün 13+0 oldum ve doktorum inşallah doğuma kadar progestanı bıraktırmaz diyorum. Kan sulandırıcıyı da zaten kullanmam gerekiyor gözümde damar tıkanıklığı sorunum olduğu için. O yüzden iki ilacı da ne kadar kullansan o kadar fayda
Tabi ki doktorlar kullanın diyorlarsa vardır bir bildikleri ama fitil neyse de oksapar acayip yakıyor gözümde büyüdü 6 ay her gün kullanacağımı düşününce 😄

Ay rabbim kimseye tekrarını yaşatmasın. Çok sevindim adınıza ya🙏🏻
Şeker konusunu bilmiyordum
Kabızlık cok var da cok şükür bugün dulcolax almamı izin verdi doktor çıkabildim rahatça. Bol bol meyve filan tüketip dengede tutmaya çalışacağım artık inşallah

Deveci armudu da çok iyi geliyo bana, aklında bulunsun canım. 😉

.

Back
X