- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.887
- 123
- 30
Teşekkür ederimmuhteşem, görüntü maşallah. Hayırlı olsun. Sen İzmir'deydin yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunun yakaladığı görüntüye bayıldım. İsmini rica etsem doktorunun?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmuhteşem, görüntü maşallah. Hayırlı olsun. Sen İzmir'deydin yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunun yakaladığı görüntüye bayıldım. İsmini rica etsem doktorunun?![]()
Ben iki tane ördüm o battaniyelerden, bulantım azaldıkçaAklimda olsun bende nette gordum koca koca iplerle bi gunde battaniye yapiyolar ya cok özeniyorum![]()
Yaa ne güzel olmuş.Ben iki tane ördüm o battaniyelerden, bulantım azaldıkça![]()
Çok güzeller elinize sağlık ne ile ördünüz bunları ? :)Ben iki tane ördüm o battaniyelerden, bulantım azaldıkça![]()
Teşekkür ederim. O kadar basit ki bence kesin yaparsınız YouTube dan bakarak ördüm ben deYaa ne güzel olmuş.bendede böyle şeylere sıfır yetenek.
TeşekkürlerÇok güzeller elinize sağlık ne ile ördünüz bunları ? :)
Alize puffy ipleriyle ördüm. Kendinden ilmekli bir ip, el ile örülüyor, şiş, tığ kullanmadanÇok güzeller elinize sağlık ne ile ördünüz bunları ? :)
TeşekkürlerAlize puffy ipleriyle ördüm. Kendinden ilmekli bir ip, el ile örülüyor
![]()
Ay süperAlize puffy ipleriyle ördüm. Kendinden ilmekli bir ip, el ile örülüyor, şiş, tığ kullanmadan![]()
Vakit varken yapmalı bence deAy süperben de yeni yeni merak sardım bakalım hayırlısıyla inşallah vakit bol bir şeyler yapma niyetim var:)
Ne diye aratıp bakacağım merak ettim belki denerim izleyeyim birTeşekkür ederim. O kadar basit ki bence kesin yaparsınız YouTube dan bakarak ördüm ben de![]()
Kesinlikle öyle kuzumYa gerçekten mi
Böyle hikayelere şahit olmak ne güzel..
Devamı da sağlıkla olsun inşallah, ben de çatlatma iğnesi oldum 23 mm yumurtam vardı çok büyük isterseniz vurmayalım dedim doktoruma çok biliyorum ya
Hayır büyük değil dedi şükürler olsun vesile mi oldu olmasaydı da olacak mıydı hiç bilmiyorum ama herkesin hikayesi ayrı işte![]()
Alize puffy battaniye yazarak aratmıştımNe diye aratıp bakacağım merak ettim belki denerim izleyeyim bir![]()
Ben kullanıyorum benimde düşük çıktı kadin doğum doktorum yazmamıştı ama sonra ben dahiliyeye çıktım bana d b ve demir ilacı yazdı kullanıyorumMerhaba benim de demirim ve dvitaminim düşük çıkmıştı doktor bulantı yapar ilaçlar diye 12.haftadan sonra vitamin vereceğini söyledi. Suan 10. Haftanın içindeyim bu haftalarda kullanan var mı? Vitamin düşüklüğü sorun yaratır mı acaba
Allah sabır versin en kısa sürede rabbim yerini sağlıklı evlatla doldursun insallah..Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
![]()
Teşekkür ederimAlize puffy battaniye yazarak aratmıştım![]()
Canım dinlenmek gerekiyor çok fazla yorma kendini benim de bel ve boyun fitigim var ve kilomda çok adım atsam belim ağrıyor aama bol bol su içip yarım saatlik yürüyüşler iyi gelebilir yine de endişelerin devam ediyorsa asla ilaç kullanma kontrolüne git kzuum çok geçmiş olsunHerkese iyi geceler kızlar bir süredir yoktum mesajların hepsini okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
Bir soruyla geldim bel ve kalça ağrısı çeken var mı aranızda? Kontrolüme daha 10 gün var. 2 hafta çok hareketli geçti evde vs. o yüzden mi oldu yoksa ters bi durum mu var bilmiyorum. Nette magnezyum eksiği falan yazıyor ama ben onu son aylarda oluyor diye biliyordum. Bir sorun mu var diye de düşünmüyor değilim. Aşırı ağrım oluyor ara ara hafifçe egilemiyorum bile. 11. Haftada gidecektim ama pazartesi 10+2 olacak gitsem mi diyorum![]()
Benimde kilom 82 olmuş gebeliğin basinda tartilmamistim hatta bayadır tartilmamistim ama 12 gündür aynı kilodayim hatta sonra 81e düştüm. Çok yürüyüş yaptım evde de aktiftim sürekli maalesef ne kadar dikkat etmeye calissamda bu ara misafirden hareketli geçtiCanım dinlenmek gerekiyor çok fazla yorma kendini benim de bel ve boyun fitigim var ve kilomda çok adım atsam belim ağrıyor aama bol bol su içip yarım saatlik yürüyüşler iyi gelebilir yine de endişelerin devam ediyorsa asla ilaç kullanma kontrolüne git kzuum çok geçmiş olsun![]()
Benimde kilom 82 olmuş gebeliğin basinda tartilmamistim hatta bayadır tartilmamistim ama 12 gündür aynı kilodayim hatta sonra 81e düştüm. Çok yürüyüş yaptım evde de aktiftim sürekli maalesef ne kadar dikkat etmeye calissamda bu ara misafirden hareketli geçtiinsallah geçer bi an önce ama dayanamazsam pazartesi gidicem gibi çok teşekkür ederisaglikli
Sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım insAllah daha iyi olursunBenimde kilom 82 olmuş gebeliğin basinda tartilmamistim hatta bayadır tartilmamistim ama 12 gündür aynı kilodayim hatta sonra 81e düştüm. Çok yürüyüş yaptım evde de aktiftim sürekli maalesef ne kadar dikkat etmeye calissamda bu ara misafirden hareketli geçtiinsallah geçer bi an önce ama dayanamazsam pazartesi gidicem gibi çok teşekkür ederim
❤❤
Cokk teşekkür ederim insallah canim❤❤Sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım insAllah daha iyi olursun![]()