2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok üzgünüm meleğin şefaatçin olsun canim hersey Allahtan elimizden hiç bisey gelmiyor içerisini göremiyoruz ki anlayalım o sebeple olacaktan kacinilmiyor Rabbim bu bebeğine ömür versin sımsıkı tutunsun sağlıkla al kucağına inşallah

Evet böyle olur aşağı yukarı çok şükür çok rahat geçiriyorum ya en ufak ağrıda korkuyorum ondan
Maşallah canım gözün aydın
Ne güzel sen ilaçlardan kurtulmuşun ya ben kan sulandırıcı , progestan fitil ve , aspirine doğuma kadar devam edecekmişim niye kesmediler acaba benim ilaçları ya
Çok şükür canım ilaçları bıraktık. Kan sulandırıcı çok önemli ondan devam demiştir benim kanda sorun yoktu hiç kullanmadım ondan

Issırmalık olmuş bile maşallah dogsunlarda mıncıklayalm

Senin göbek çıktı mı?

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba bu göruntu vajinal ultrasonla mi karindan ultrasonla mi cekildi.10+1 de doktor net goremedi 11+4 de tekrar gidicem ama vajinal bakmamiz lazim dedi ense olcumu yapilacak cok endiseliyim. Sizce girmeli miyim vajinal ultrasina daha once 5 haftalikken girdim ve dusuk oldu o gun kanamam oldu.

Neden net göremedigini sordunmu peki doktora garip geldi bana biraz ama

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
Kuzum ben düşünmüyorum ama annem düşünüyor, bir kaç bir şey örüyormuş zaten benden gizli. Hamilelik haberimi paylaşınca ortaya seriverdi, bugün gittik ip aldık hatta öğle arasında
İnşallah gebeliklerimiz sağlıkla devam eder de giydirmek nasip olur, ben kendimi salamadığım için bi 16-17. Haftayı beklerim diye düşündüm:)

İnşallah Allahım kucagımıza almayı nasip etsinBizde tam örgü muhabbetindeyiz 10nunda cinsiyetini gösterirse direk bebek magazasına ama ilk ne alacagımı bilmiyorum.bişiler söyleyin

Eklentiler

• IMG_20220303_174719.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 86
İnşallah Allahım kucagımıza almayı nasip etsinBizde tam örgü muhabbetindeyiz 10nunda cinsiyetini gösterirse direk bebek magazasına ama ilk ne alacagımı bilmiyorum.bişiler söyleyin
Ekran görüntüsü aldım anneme model göstereceğim ne güzelmiş maşallah, ben de bir kaç bir şey ekleyeyim bak fikir olsun.
7 gün kalmış kontrole

Ekleme: elim hep erkek şeylerine gitmiş

Eklentiler

• 2B9DB7F4-FF98-4275-A9B2-F54E16EE4D73.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 76
  • D94FF1A9-986B-4358-9F05-8AE8F296B150.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 64
  • F5147C44-F35F-407A-A0C6-217C2A439A75.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 2C7E40C8-373A-4FDB-882F-84D54AAEB663.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 75
Ekran görüntüsü aldım anneme model göstereceğim ne güzelmiş maşallah, ben de bir kaç bir şey ekleyeyim bak fikir olsun.
7 gün kalmış kontrole
Hepsi cok güzel ya kış bebeleri olucak zaten hepsini giydiririz yotubedede cok güzel modeller var cinsiyet hayaliyle yanıp tutuşuyorumbirde bişey soracagım bu çikolata yiyip gitmek gerçekten etkisi oluyormu acaba

Hepsi cok güzel ya kış bebeleri olucak zaten hepsini giydiririz yotubedede cok güzel modeller var cinsiyet hayaliyle yanıp tutuşuyorumbirde bişey soracagım bu çikolata yiyip gitmek gerçekten etkisi oluyormu acaba
Bizim haftalarımız küçük olduğu İçin olmazdı sanırım ama artık olur sanki

Bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur. Ben hep kahvaltı yapıp gidiyorum genelde tok oluyorum, tatlı bana yasak insülin direnci sebebiyle ama bir hakkımı orda kullanabilirim sanki

Doktor bir parça bile yeme diyor ama yemeden durulmazki ya.bn duramıyorum şahsen sen durabiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…