Ben mamas papas travel set aldım bebek arabasında. Anakucağı olarak nuna ya da babybjörn alacağım sanırım eşim 4moms istiyor ama bebek sevmezse o kadar para vermeye değer mi bilemedim
Ben mamas papas travel set aldım bebek arabasında. Anakucağı olarak nuna ya da babybjörn alacağım sanırım eşim 4moms istiyor ama bebek sevmezse o kadar para vermeye değer mi bilemedim
Bebek arabası tam istedigim gibi aklımdan gecen bu tarz ama ana kucagını bilemedim bebek arabası uzun süre ama anakucagını bir süre kullanıck belkide hiç kullanmıcak dediğin gibi
Bebek arabası tam istedigim gibi aklımdan gecen bu tarz ama ana kucagını bilemedim bebek arabası uzun süre ama anakucagını bir süre kullanıck belkide hiç kullanmıcak dediğin gibi
Sanırım kanamalar da biraz görünürlüğü etkiliyor bugün doktora gittim gece inanılmaz kanamam oldu. Karından cokgörünmedi daha önce rahat görebilmişti. Bebiş iyi çok şükür ama vajinal ile verimli kontrol yapabildi.
Kanamalarınız bitti mi bu arada? Şuan tüm odağım bu olunca yazmadan geçemedim
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeleri
Ay rabbim kimseye tekrarını yaşatmasın. Çok sevindim adınıza ya
Şeker konusunu bilmiyordum
Kabızlık cok var da cok şükür bugün dulcolax almamı izin verdi doktor çıkabildim rahatça. Bol bol meyve filan tüketip dengede tutmaya çalışacağım artık inşallah
Cok üzgünüm meleğin şefaatçin olsun canim hersey Allahtan elimizden hiç bisey gelmiyor içerisini göremiyoruz ki anlayalım o sebeple olacaktan kacinilmiyor Rabbim bu bebeğine ömür versin sımsıkı tutunsun sağlıkla al kucağına inşallah
Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
12+5te öğrendim. Duruş açısına göre söyledi doktorum, %90 ihtimal dedi ben güveniyorum
Ayyy çok tatlı kıyafetler var kendimi zor tuttum Eki Görüntüle 3018576
Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
Şimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan . Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
muhteşem, görüntü maşallah. Hayırlı olsun. Sen İzmir'deydin yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunun yakaladığı görüntüye bayıldım. İsmini rica etsem doktorunun?