2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebek arabasında en hafif en kullanışlı hangisi acaba bilmiyorum.birde anakucagı almak istiyorum atabilirmisin aldıklarını fikir olur.
Ben mamas papas travel set aldım bebek arabasında. Anakucağı olarak nuna ya da babybjörn alacağım sanırım eşim 4moms istiyor ama bebek sevmezse o kadar para vermeye değer mi bilemedim

Ben mamas papas travel set aldım bebek arabasında. Anakucağı olarak nuna ya da babybjörn alacağım sanırım eşim 4moms istiyor ama bebek sevmezse o kadar para vermeye değer mi bilemedim
Bi incel3yim yazdıklarını nasıl olduklarını bilmiyorum yorumlaşalm sonraa

Bebek arabası tam istedigim gibi aklımdan gecen bu tarz ama ana kucagını bilemedim bebek arabası uzun süre ama anakucagını bir süre kullanıck belkide hiç kullanmıcak dediğin gibi

Bebek arabası tam istedigim gibi aklımdan gecen bu tarz ama ana kucagını bilemedim bebek arabası uzun süre ama anakucagını bir süre kullanıck belkide hiç kullanmıcak dediğin gibi
Aynen bende emin olamadım almadım daha ama üç modelden birini alacağım.

Amiiiin canım, inşallah.
Çok şükür, 10.haftadan sonra tekrar kanama görmedik.

Şu an 24+5. Hamdolsun, her şey yolunda.

Umarım sizin de fazla devam etmez.

Bol su, bol istirahat, sıfıra yakın şeker tüketmek lazım. Bir de kabız olmamaya özen göstermek gerek kanama olduğunda.

.

Ay rabbim kimseye tekrarını yaşatmasın. Çok sevindim adınıza ya
Şeker konusunu bilmiyordum
Kabızlık cok var da cok şükür bugün dulcolax almamı izin verdi doktor çıkabildim rahatça. Bol bol meyve filan tüketip dengede tutmaya çalışacağım artık inşallah

İnsallah kardeşim tek duam sag salim kucagima almak hepiniz de ben de insallah

12+5te öğrendim. Duruş açısına göre söyledi doktorum, %90 ihtimal dedi ben güveniyorum
Ayyy çok tatlı kıyafetler var kendimi zor tuttum Eki Görüntüle 3018576
Cok güzeller canim güzel günler de kullanın inşallah kuzum seni listeye eklemedim mi cinsiyet eklemek için baktım ama yoksun

muhteşem, görüntü maşallah. Hayırlı olsun. Sen İzmir'deydin yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunun yakaladığı görüntüye bayıldım. İsmini rica etsem doktorunun?

Cok güzeller canim güzel günler de kullanın inşallah kuzum seni listeye eklemedim mi cinsiyet eklemek için baktım ama yoksun
Olabilir canım listede olmayabilirim ama ekleyelim :) 31 yaşındayım sat:1 Aralık 2. Çocuğum izmirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…