2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doktor bir parça bile yeme diyor ama yemeden durulmazki ya.bn duramıyorum şahsen sen durabiliyormusun
Geçen bir paket cips yedim diyeyim sen anla
Ama benim öyle çikolata yeme alışkanlığım zaten pek yoktu, böyle sütlü tatlılar yiyesim geliyor.

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
Bennn kızım olacak inşallah pazartesi günü öğrendim. Bugün gittim minnoş bir hastane çıkışı seti aldım dayanamadım

Geçen bir paket cips yedim diyeyim sen anla
Ama benim öyle çikolata yeme alışkanlığım zaten pek yoktu, böyle sütlü tatlılar yiyesim geliyor.
Doritos mesela bn cok zorlanıyorum yemessem uyku bile girmiyor nasıl olcak böyle bilmem

Bennn kızım olacak inşallah pazartesi günü öğrendim. Bugün gittim minnoş bir hastane çıkışı seti aldım dayanamadım
Dayanmak mümkün degilki zaten resim atsana 12+kaçtın cinsiyetini ögrendiginde acaba

Hepsi cok güzel ya kış bebeleri olucak zaten hepsini giydiririz yotubedede cok güzel modeller var cinsiyet hayaliyle yanıp tutuşuyorumbirde bişey soracagım bu çikolata yiyip gitmek gerçekten etkisi oluyormu acaba
Canım benim nasip olursa ikinci gebeliğim.
Ense ölçümünden itibaren ben gitmeden önce alıp yiyorum öyle giriyorum yoksa uyuyor ya da arkası dönük oluyor bebişlerimin ikiside aynısını yaptı ama ben sabah saati gidiyorum genel olarak doktorumda ense ölçümü yapamadıgı için bana çikolata yedikten sonra biraz yürüyüş yap gel diyor zaten göbüşler büyüyünce zaten sizde fark edeceksiniz çikolata yedikten sonra çok fazla hareketlenme oluyor

Kuzum dediğin gibi benim çok zor göründü karından.

5+0
5+4
6+5
8+0 ‘a kadar bu muayenelerde görünmedi.
8+3 ‘te göründü karından.
9+4 ‘te yine görünmedi.
11+0 ‘dan itibaren hep göründü.
13+0
15+0
18+0
21+0 detaylı ultrason
24+0

Başlarda çok sık gittim kontrole, çünkü kanamalarım oldu.
Ona rağmen vajinal muayene ile baktı doktorum.
Kafanıza bir şey takılmasın, bir sakıncası yok vajinal muayenenin.

.

İnşallah nasip olur canım ne zaman hissetmeye başlıcaz biz bebişi 20 yi geçermi Bu kontrolümde yiyim gidim o zaman ikili testi yapıcak sanırım faydası olur belki.bir parça çikolata bile yasak diyen doktor çikolata ye gel dermi bana bilmiyorumda

Sanırım kanamalar da biraz görünürlüğü etkiliyor bugün doktora gittim gece inanılmaz kanamam oldu. Karından cokgörünmedi daha önce rahat görebilmişti. Bebiş iyi çok şükür ama vajinal ile verimli kontrol yapabildi.
Kanamalarınız bitti mi bu arada? Şuan tüm odağım bu olunca yazmadan geçemedim
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeleri

Ben ilk çocugum da 17. hafta da hissetmiştim hareketlerini ama genelde ikinci de daha erken hissediliyormus ne kadar doğru bilmiyorum canım sen dr una yediğini de söyleme istersen çok küçücük yesen ne olacakki ben hamişlere yasak sevmiyorum ya

Meyveyle gider tatlı ihtiyacını dedi ama çikolata tadı vermiyor meyve.aklıma girdigi zaman çıkmıyorda.onlarda bizim iyiligimiz için söylüyorlar ama işte başarabilene çok iyi

Issırmalık olmuş bile maşallah dogsunlarda mıncıklayalm
Ayy evet yaa bi an önce doğsalarda hayırlısıyla
Senin göbek çıktı mı?
Akşamları çıkıyor sürekli su içiyorum falan şişkinlik sanırım henüz hamilelikten çıkmadı bence ama kot giyemiyorum
Doktorum hamilelik kesinleştiğinden beri hep karından bakıyor bana hiç vajinal bakmadı. Bence doktor ne öneriyorsa onu yapın düşüğün vajinal ultrasonla bir alakası yoktur çünkü sadece rahimin ağız kısmına giriyor ultrason bebeğe bir şey yapmaz.

Kızlar benm gibi cinsiyetini ögrenince hemen bebek magazasına gidicek sabırsız anneler varmıvarsa ilk gidince ne alırlardı acaba fikirlerinizi bekliyorum
Ay ben cinsiyet belli olmadan daha aldım ya bazı şeylerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…