2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Herkese iyi akşamlar kızlar 9+4 teyim mide bulantılarım iyice arttı yemek yemek tam bir işkence gibi hele çalışırken çok zorluyor şu sıralar sizde durumlar nasıl doktorum normal geçicek dedi ama migrenim de var baya zorlanıyorum tez zamanda geçer inşallah 🙏
Ben 13. haftanın içindeyim ve bulantı ile birlikte iştahsızlık da tavan yaptı. Süt peynir ve muz dışında pek bişey yiyemiyorum. 3 kiloya yakın verdim. Ne zaman normale dönerim bilmiyorum

Yaaa ne mutlu size ilk bebek mi bir tane daha ikiz annemiz var grupta Yaş son adet tarihi Şehir yazarsanız sizi de ekleyelim sağlıkla alın kucağınıza bebislerinizi 🧿👼🥰
Amin canım Allah razı olsun. 43 yaşındayım. evet ilk bebek olacak inşallah. İstanbuldayım. 39 yaşında evlendiğim için çocuk işi de tüp bebekle anca bu zamanda olabildi. Buna da bin şükür

Benimki icince direk kesiliyordu icmeyince bulantim oluyordu kutu bitneden bulantilarim bitti zaten sukur ama tiksinme ve bazi yiyecekleri hala yiyememe devam ediyor.bulantidan kurtuldum ama 😂
Canım zofer i diyorsun demi maalesef bana dr yazmadı prilam i düzenli kullan dedi. Eşimde yazmadığı için almadı bende cesaret edemedim. Bebeğim 8+6 hafta olması gerekirken 7+4 çıktı moralim yerlerde geç döllenme değil eminim napcam bilmiyorum bulantım da geçmiyor eşim haftaya göreve gidiyor sabrımın tükendiği yerdeyim

Benim değerimde 2 hafta önce 1.36 ya düşmüştü ilaca devam et dedi hala kullanıyorum kesmesi gerekmezmi diye düşündüm bende normale dönmüştü çünkü dahada düşmüş olabilir diye düşünüyorum haftaya gidince sorucam tekrar bi baksın ne durumda düştükten sonra hala niye devam ettiriyorlar onuda çözemedim açıkçası
Ben de o şekilde sordum canım ama ilacı bırakınca tekrar artma ihtimali var sanırım o nedenle Belli bir seviyede tutmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Sen kaç mg lik ilaç kullanıyorsun?

Canım zofer i diyorsun demi maalesef bana dr yazmadı prilam i düzenli kullan dedi. Eşimde yazmadığı için almadı bende cesaret edemedim. Bebeğim 8+6 hafta olması gerekirken 7+4 çıktı moralim yerlerde geç döllenme değil eminim napcam bilmiyorum bulantım da geçmiyor eşim haftaya göreve gidiyor sabrımın tükendiği yerdeyim
Kuzum geç döllenme olmadığını nerden biliyorsun iğne vs mi uyguladın?

İlk haftalarda birer önde ya da geride olması normal diye biliyorum, kalp atışlarını duyduysan her şey yolunda olacaktır inşallah🙏

Canım bnmde o haftalarda gittigimde geridendi ama şuan öne bile geçmiş bunu sordunmu doktoruna ne dedi bidaha gittiginde yetişmiş olucaktır.

Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum hiç bulantisi olamayan var mı 10+3 deyim ne bulantım ne kusmak hiç bir brlirtim yok hamile olduğuma dair, sadece göğüs uclarim uçuk gibi su topladı yanıyor ve atlet dahi girmiyorum çok acıyor goguslerim bu belirtilerim normaldir değil mi ♥️

Ben de o şekilde sordum canım ama ilacı bırakınca tekrar artma ihtimali var sanırım o nedenle Belli bir seviyede tutmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Sen kaç mg lik ilaç kullanıyorsun?
Herhalde ondan canım ama illaki yine düşüyorki benim dozu 50mglık canım

Canım bnmde o haftalarda gittigimde geridendi ama şuan öne bile geçmiş bunu sordunmu doktoruna ne dedi bidaha gittiginde yetişmiş olucaktır.
Canım Dr birşey demedi devlet hastanesi idi 12.haftayi bekliyorum özele başlamak için seninki ne kadar geri idi başka grupta arkadaş sağlıksz gebelik olabilir dedi iyice moralim bozuldu cuma tekrar mı gitsem

Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum hiç bulantisi olamayan var mı 10+3 deyim ne bulantım ne kusmak hiç bir brlirtim yok hamile olduğuma dair, sadece göğüs uclarim uçuk gibi su topladı yanıyor ve atlet dahi girmiyorum çok acıyor goguslerim bu belirtilerim normaldir değil mi ♥️
Gel sarılalım😍

Canım ben de bugün 11. Haftama girdim umarım her şey yolundadır🙏

Geçtiğimiz haftalarda sadece sabahları diş fırçalarken biraz öğürme geliyordu ama kusma gibi bir şey yok. Aksine benim iştahım da gayet açık, göğüslerimde de senin belirttiğin gibi bir acı dahi yok. Ama kontrole gittiğimizde bebeğim sağlıklıydı en son, bu belirtiler hormonlardan dolayıymış. Bebeğin sağlıklı olup olmadığı konusunda bilgi vermiyormuş.

Canım Dr birşey demedi devlet hastanesi idi 12.haftayi bekliyorum özele başlamak için seninki ne kadar geri idi başka grupta arkadaş sağlıksz gebelik olabilir dedi iyice moralim bozuldu cuma tekrar mı gitsem
Kalp atışı duymuştun demi canım 4 gündü benim ama bu sefer gittigimde 5 gün ileri cıktı.lekelenmen kanaman varmı

Bana da hafta içi 50 mg haftasonu 25 mg olarak devam et dedi ama ben hep 25 olarak devam ediyorum🙈
Bence daha iyi olmuş 😀 Doktor bilir ama zaten düşmüş 25mgla yükseleceğini sanmıyorum bende gidince söyleyim düşükse 25 e indirir belki😁

Gel sarılalım😍

Canım ben de bugün 11. Haftama girdim umarım her şey yolundadır🙏

Geçtiğimiz haftalarda sadece sabahları diş fırçalarken biraz öğürme geliyordu ama kusma gibi bir şey yok. Aksine benim iştahım da gayet açık, göğüslerimde de senin belirttiğin gibi bir acı dahi yok. Ama kontrole gittiğimizde bebeğim sağlıklıydı en son, bu belirtiler hormonlardan dolayıymış. Bebeğin sağlıklı olup olmadığı konusunda bilgi vermiyormuş.
Sarılalım canım çok şükür hissettirmiyor bile kendini 🤗🥰

Sağlıkla gelsin bebişin canim benim, bende iki hafta sonra ikili taramaya gideceğim o zamana kadar içim içimi yemeye devam etcek insAllah saglikliyizdir kuzum 🤲🏻♥️

Canım tek ilişki idi ondan eminim 😪
Tek atışta diyorsun:)

Allah’a emanet canım bebeklerimiz. Doktorun ekstra bir şey söyledi mi? Bazen usg cihazından da fark edebiliyor ya da ölçümden, atıyorum doktor kaydırmış olsa daha büyük çıkacak mesela. Başka bir doktora gitme imkanın var mı hani beklemeden gitsen için rahat eder belki.

Back
X