2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Amin canım çok sağol.Sebebi yok icerde de pek bir kanama görünmedi ama allahtan hersey beklemedeyiz şuan kanamam durdu gibi bakalım hayırlısı olsun hakkımda
Canim sende sanirim esentepe hastanesine gidiyordun . Bende oraya gidiyorum gönül hanimdi degilmi yanlis hatirlamiyosam doktorun ? Kanamanin durmasina cok sevindim bu arada.

Size de geçmiş olsun bende 2. Doz aşımı kasımda olmuştum. Burun tıkanıklığı mahvetti 3 gündür ama bebisi de düşünüyordum içimi rahatlattiniz inşallah bende atlatıp bebisimin kalbini duymaya gidicem 🥲🤲
hic merak etmeyin ,buruna tuzlu su cekin ben oyle acildim.bir de geceleri hafif dik bir pozisyonda uykuya daldim sonra kaymisim asagiya dogru yoksa uykuya gecmek cok zordu.hic bisey olmaz bebege onlar guclu :)) olan bize oluyor :)) hic merak etmeyin :)

Bilmiyorum ya. Kullanmaya başladıktan sonra olunca İlaç yan etki yaptı diye düşündüm. Umarım öyledir cuma bitiyor çünkü 😄 denk gelmişse sıkıntı 😄
Yok yok yan etki değil bulaşıyor illaki çünkü cok geri geliyor, iyice önden arkaya temizlenmek gerek. Bisey olmaz merak etme 🥰

hic merak etmeyin ,buruna tuzlu su cekin ben oyle acildim.bir de geceleri hafif dik bir pozisyonda uykuya daldim sonra kaymisim asagiya dogru yoksa uykuya gecmek cok zordu.hic bisey olmaz bebege onlar guclu :)) olan bize oluyor :)) hic merak etmeyin :)
Çok teşekkürler biraz açıldı gibi bende dik oturarak uyumaya çalışmıştım 😬 c vit tükettikce de vücut iyilesiyor onda da fark oluyor bunu farkettim. İnşallah sıkıntı olmaz diğer haftanın gelmesini dört gözle bekliyorum 🥰

Insaallah canım kanama da pek görülmedi ama okadar büyük pıhtılı kanama gelmesi de normal değil dendi.Kan aldılar bakalım tahlillerde ne çıkacak beklemedeyim suan kanama durdu gibi
Durduysa cok iyi canım inşallah şifa olur Allah bebegini sana bağışlasın güzel haberlerini bekliyorum 🤲❤❤❤

Bu arada magni... rumuzlu arkadasin hakkinda soyle bir bakındım merak ettim ne oldu diye. Bebrk ve kendi iyiymiş ama cok agir grip olmuş basini kaldıramıyormuş ve iyi olunca gelecekmis seklinde onunla konusan bir kisinin yorumunu okudum.

Canim sende sanirim esentepe hastanesine gidiyordun . Bende oraya gidiyorum gönül hanimdi degilmi yanlis hatirlamiyosam doktorun ? Kanamanin durmasina cok sevindim bu arada.
Sağol kuzum şimdilik kanamam tam bitmedi ama azaldı çok tuvalete çıkınca az az oluyor buna da şükür sanırım hep böyle devam edecek bu zorlu geçecek belli ki 😔 Evet canım gönül hanıma gidiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür bebeğin sana sımsıkı tutunuyormus. Bol bol dua et inşallah herşey yolunda gidecek
Ediyorum canım etmem mi Rabbım hakkımda evvela hayırlısını nasip etsin.Simdilik benimle çok şükür yarın ne olur bilemem çeşmeden akar gibi kanamam oldu parça parça 😔 ve uzun süre buna rağmen hala benimle bebeğim çok şükür

Kızlar merhaba biraz dertleşelim benim ikinci evliliğim ilk eşimden 6 yaşında bir yavrum vardı gurbette yaşıyordum ikinci eşimi ikna edip ailemin bize destek olacağını söyleyerek memleketime geldik . şimdi hamile olduğumu duyan annem ben bakmam banane ben istemiyorum demeye başladı daha doğmamış çocuğa tamam bakma dedim de hiç destek olmuyorlar midem bulanıyor mutfağa giremiyorum bi çorba yapıp getirmez mi insanın annesi,nasılsın diye sormaz mı hormonlardan dolayı galiba çok üzüldüm çok etkilendim :KK43: hem memleketimde hem yalnızım çok üzgünüm bu günler geçecek iyi hissedeceğim ama bu zor günlerimde beni yalnız bırakan annemi nasıl affedeceğim?

Kızlar merhaba biraz dertleşelim benim ikinci evliliğim ilk eşimden 6 yaşında bir yavrum vardı gurbette yaşıyordum ikinci eşimi ikna edip ailemin bize destek olacağını söyleyerek memleketime geldik . şimdi hamile olduğumu duyan annem ben bakmam banane ben istemiyorum demeye başladı daha doğmamış çocuğa tamam bakma dedim de hiç destek olmuyorlar midem bulanıyor mutfağa giremiyorum bi çorba yapıp getirmez mi insanın annesi,nasılsın diye sormaz mı hormonlardan dolayı galiba çok üzüldüm çok etkilendim :KK43: hem memleketimde hem yalnızım çok üzgünüm bu günler geçecek iyi hissedeceğim ama bu zor günlerimde beni yalnız bırakan annemi nasıl affedeceğim?
Siz altı yaşındaki çocuğunuzla birlikte mi yaşıyorsunuz

annenizi hiç takmayın kendi bilir evin içinde anne bile olsa birinin olması bazen çok yorucu zaten normal doğumda herkes bir haftada toplandığını söylüyor o süre zarfında eşiniz destek olur sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu
ayy takmayayım diyorum ama çok üzülüyorum annemin yanına kardeşim ve eşi taşındı kadın kız kardeşimin gözüne bakıyor gideyim mi gelsinler mi diye ? öyle üzüldüm ki her gün onların temizliğini işini yapıyor bana hal hatır bile sormuyor rabbim sağlık versin zaman geçiyor çocukta bakılıyor eşim zaten her zaman yanımda ama annemden nedense sevgi merhamet bekliyorum manevi destek sadece ama asla yok

ayy takmayayım diyorum ama çok üzülüyorum annemin yanına kardeşim ve eşi taşındı kadın kız kardeşimin gözüne bakıyor gideyim mi gelsinler mi diye ? öyle üzüldüm ki her gün onların temizliğini işini yapıyor bana hal hatır bile sormuyor rabbim sağlık versin zaman geçiyor çocukta bakılıyor eşim zaten her zaman yanımda ama annemden nedense sevgi merhamet bekliyorum manevi destek sadece ama asla yok
annenizi böyle kabul etmekten başka yol yok gibi hamile halinizle hiç kendinizi üzmeyin

X