- 2 Haziran 2012
- 1.352
- 853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim en fazla 30dk oldu günde 3 oda bazenGündüz 2 uykuya geçen var mı kızlar?
Uyku araları çok açıldı birden. Haftasonu disardayken kayma oldu saatlerde bir gün sonra da eksik saat tamamladı çok uyudu diye üçüncü uyku olmadı, bugün de uyumak bilmiyor, uyuyunca da uzun uyuyor.ay olarak iki uykuya geçiş olabilirmiş ama ben hazır değilimBizim en fazla 30dk oldu günde 3 oda bazen
Ben yaptım aynısını yoğurt yerine süt demişti doktorumuz, laktoz düşünmedi sanırım bizde..Oğlumda laktoz ıntoleransı var. Doktorumuz diyeti açmaya başlamamız gerektiğini söyledi. Kek yapın yoğurtlu yumurtasız (yumurta alerjisi var) olsun dedi. Ama nasıl yapıcam bilmiyorum tarif bulamadım bana fikir verir misiniz
Çok teşekkür ederim ben emzirmediğim için direkt bebeğe yediricem onu yazmayı unutmuşum. Dolayısıyla şeker kakao koyamam. Sanırım pekmez yulaf unu sıvıyağ yoğurt kabartma tozu karıştırıp yapıcam bişeylerBen yaptım aynısını yoğurt yerine süt demişti doktorumuz, laktoz düşünmedi sanırım bizde..
1 bardak yoğurt/süt
1 bardak şeker
Yarım bardak sıvıyağ
Aldığı kadar un
2 kabartma tozu
Vanilya
Kakao( alerjisi yoksa, karışımın yarısına ekleyip mozaik yaptım)
Bu klasik tarif, buna yarım limon suyu ekleyip, limon rendeleyip limonlu yada bir portakal suyu ekleyip, kabuğunu rendeleyip portakalli keke cevirebilirsiniz.
Ben bir haftadır yiyorum, versiyonları değiştirebilirsiniz. Tarçın, tahin, haşhaş vs de eklenebilir.
160/170 derecede kontrollü pisirebilirsiniz.
İnşallah sizin de yolunda gider her şey, hayırlı olsun şimdiden
Bende diyorum keşke uzun uyusada dinlense böyle kısa kısa daha zor oluyor sankiUyku araları çok açıldı birden. Haftasonu disardayken kayma oldu saatlerde bir gün sonra da eksik saat tamamladı çok uyudu diye üçüncü uyku olmadı, bugün de uyumak bilmiyor, uyuyunca da uzun uyuyor.ay olarak iki uykuya geçiş olabilirmiş ama ben hazır değilim
Bizimde çok iyiydi şimdi hep pankek,yoğurt,ekmek falan yemek istiyor zorla köfte veriyorum birkaç parça anca yiyiyor sebze yemek istemiyor. Tavuklu pilav yaptım zorla yedi falan. Meme zaten yok mama gündüz asla içmez şaşırdım kaldım bendeBizimde hala üç üç saat arayla uyuyo 40 dakika falan anca şöyle 1 saat bı uyusakızlar sizin ek gıda nasıl gidiyor sanki 5. Ayda daha iyiydi 6. Aya girdik yemiyo artık çiğnemeyi de bilmiyor
Canım sana birkaç tarif ekliyorum kitaptan buldum bir bak istersenOğlumda laktoz ıntoleransı var. Doktorumuz diyeti açmaya başlamamız gerektiğini söyledi. Kek yapın yoğurtlu yumurtasız (yumurta alerjisi var) olsun dedi. Ama nasıl yapıcam bilmiyorum tarif bulamadım bana fikir verir misiniz
Çok teşekkür ederim yulaf sütünü deneyeceğim hemenCanım sana birkaç tarif ekliyorum kitaptan buldum bir bak istersen
Ben size göre yazmıştım. Evet şeker yerine pekmez, hurma özü vs kullanılabilir. Kabartma tozu yerine karbonat, beyaz un yerine yulaf unu, keçiboynuzu unu ve zeytinyağı ile yapılabilir. Bence tarifi çay bardağı gibi düşünüp yapabilirsiniz. Pekmezi de tadarak 2-3 kaşık gibi eklenebilir.Çok teşekkür ederim ben emzirmediğim için direkt bebeğe yediricem onu yazmayı unutmuşum. Dolayısıyla şeker kakao koyamam. Sanırım pekmez yulaf unu sıvıyağ yoğurt kabartma tozu karıştırıp yapıcam bişeyler
40 dk bizim periyot ben sonrasında yeniden donduruyorum 1s10 dk gibi iki kez uyuyor son uyku 40 dk sürüyordu. 3 gün önce saatleri kaydı sadece ama yine de yorgun düştü ertesi gün daha fazla uyumak istedi mecbur iki uyku yaptı. Bugun de uyku aralarını birden bire bi saat uzattı, hele gece uykusuna 4.5 saat sonra zorla yattı.Bende diyorum keşke uzun uyusada dinlense böyle kısa kısa daha zor oluyor sanki
Bizimde çok iyiydi şimdi hep pankek,yoğurt,ekmek falan yemek istiyor zorla köfte veriyorum birkaç parça anca yiyiyor sebze yemek istemiyor. Tavuklu pilav yaptım zorla yedi falan. Meme zaten yok mama gündüz asla içmez şaşırdım kaldım bende
Desene kısa uyusalar dert uzun uyusalar gece uyumazlar bizde şaşırdık ne yapacağımızı40 dk bizim periyot ben sonrasında yeniden donduruyorum 1s10 dk gibi iki kez uyuyor son uyku 40 dk sürüyordu. 3 gün önce saatleri kaydı sadece ama yine de yorgun düştü ertesi gün daha fazla uyumak istedi mecbur iki uyku yaptı. Bugun de uyku aralarını birden bire bi saat uzattı, hele gece uykusuna 4.5 saat sonra zorla yattı.
Kısa uyku bizde huzursuzluk yapıyordu ama yarın deniycem bakalım, böyle de olmamaya başladı çünkü
Rica ederimÇok teşekkür ederim yulaf sütünü deneyeceğim hemen
Dün gece yaptım başarısız oldu bugün tekrar deneyeceğimBen size göre yazmıştım. Evet şeker yerine pekmez, hurma özü vs kullanılabilir. Kabartma tozu yerine karbonat, beyaz un yerine yulaf unu, keçiboynuzu unu ve zeytinyağı ile yapılabilir. Bence tarifi çay bardağı gibi düşünüp yapabilirsiniz. Pekmezi de tadarak 2-3 kaşık gibi eklenebilir.
Biz de oturamiyoruz yani 5/6 sn duruyor ama aşırı hareketli ve heyecanlı ayakları oklava gibi uzatınca vs devriliyor. Bence daha vakit var normal gibiKızlar biz hala desteksiz oturamıyoruz çok az durup devriliyor bu bir sorun mu artık sizce 208 günlük bugün 3 hafta erken doğmuştu birde.
Hadi inşallah olur bu kez, bi tarif buldum yumurtayı çıkarıp yerine biraz unu fazla ekleyebilirsin, yada ıhlamur vs koyabilirsin katı/sıvı dengesi açısından, tatlılık açısından eklenmemiş ama 1 yemek kaşığı pekmez eklenebilir.Dün gece yaptım başarısız oldu bugün tekrar deneyeceğim