Meraba canım bende bel kaşık agrsı akıntı baş dönmesi ve göğüslrm acıyo bünyeden bünyeye fark var senn sonradan olcaktr belkiMerhaba kızlar,
Bende hiç belirti yok ve akıntım da bunlar normal mi sizde durumlar nasıl kafada kurmaya başladım
Mide bulantısı çok kötü vsy yaa al ilacını belki rahatlatrKızlar kötü bir haber vereyim 6 7. Haftadan sonra mide bulantıları başlıyor fena. Ben telefona televizyona bile bakınca mide bulantım artıyor o derece. 6. Haftaya kadar bisey yoktu ve seviniyodum. Hazırlıklı olun yanınızda bi mide ilacı bulunsun veya doktordan isteyin. Ben bir dahaki kontrolde mutlaka isteyeceğim
Merhaba canim yanlis hatirlamiyorsam Gaziantep demistin hangi dr gidiyorsun memnun kaldigin dr hastane var mi yada ?Aaaa
İşte tam aradığım sorunun cevabı. Bende dün akşam verdim 428 çıktı, yarın öğlen versem olur mu diye cevap arıyordum. İnşallah kesenizi hemen görürsünüz her anı ayrı heyecanlı. Bende tahminen pazartesi çağırır diye düşünüyorum tabi inşllah sağlıklı ilerlerse
Tabi, Halil İbrahim özdurak. Özel muayenehanesi varMerhaba canim yanlis hatirlamiyorsam Gaziantep demistin hangi dr gidiyorsun memnun kaldigin dr hastane var mi yada ?
Ay ay ay. Rabbim yardımcımız olsun. Beyaz leblebi yiyordu arladaşım sürekli bulanntı gelince. Bir dener misiniz ?Kızlar kötü bir haber vereyim 6 7. Haftadan sonra mide bulantıları başlıyor fena. Ben telefona televizyona bile bakınca mide bulantım artıyor o derece. 6. Haftaya kadar bisey yoktu ve seviniyodum. Hazırlıklı olun yanınızda bi mide ilacı bulunsun veya doktordan isteyin. Ben bir dahaki kontrolde mutlaka isteyeceğim
2gebelik yaşadım o bulantilardn kusmalardan mahvoldum daha 5haftaligim ama korkuyorum yaban ellerde corba yapanim yok insallah ben yasamam bu sefer yarabbimKızlar kötü bir haber vereyim 6 7. Haftadan sonra mide bulantıları başlıyor fena. Ben telefona televizyona bile bakınca mide bulantım artıyor o derece. 6. Haftaya kadar bisey yoktu ve seviniyodum. Hazırlıklı olun yanınızda bi mide ilacı bulunsun veya doktordan isteyin. Ben bir dahaki kontrolde mutlaka isteyeceğim
Çok zor inşallah yasamazsin2gebelik yaşadım o bulantilardn kusmalardan mahvoldum daha 5haftaligim ama korkuyorum yaban ellerde corba yapanim yok insallah ben yasamam bu sefer yarabbim
Ben keseyi gördüm bugünBenimle aynısın gidersen ve görürsen muhakkak yazar mısın benide cuma çağırdı
Ooo maşallah kaçıncı gününüz transferden sonra ?Ben keseyi gördüm bugün
5. gün embriyosuydu. Transferden sonraki 19.gün bugün. Transfere göre 5+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 4+5 çıktı. Dr kalp atışını duyduktan sonra tam bir hafta söyleyeceğini söylediOoo maşallah kaçıncı gününüz transferden sonra ?
Bir de kaçıncı gün embriyosu idi :)
Tek mi çift mi acaba ?5. gün embriyosuydu. Transferden sonraki 19.gün bugün. Transfere göre 5+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 4+5 çıktı. Dr kalp atışını duyduktan sonra tam bir hafta söyleyeceğini söyledi
Bugün keseyi gördük canım ama bebek için daha erken dedi 10 gün sonra tekrar gidicem herhangi bi sıkıntı yok dedi bakalımMasallah canim darisi kalp atışına
Tek embriyoydu. Sizin de Sağlıkla ilerlesin inşallahTek
Tek mi çift mi acaba ?
Benim de 10. Günüm çok heyecanlıyım
Ayy hayırlı olsun bende bugün kese gördüm sadece 10 gün sonra gel bebek için dedi arkadaşım 6+2 de kalp atışı duydu ben bugün 5+3 üm sadece keseKızlar bugün randevum vardı 5+4 haftalık.gecen hafta sadece kese gözükmüştü bu hafta çok şükür bebek de gözüktü 2mm imiş bebişim.kalp atışları için daha çok küçük haftaya duyarız dedi. Çok heyecanlıyım kalp atışlarını duyan var mı kaçıncı haftada duydunuz?
Bende gördüm canım ama boyutu nasıl bilmiyorum küçük duruyorBen keseyi gördüm bugün
Kaç mm yazıyodur ultrason kağıdı aldıysanızBende gördüm canım ama boyutu nasıl bilmiyorum küçük duruyor